Şimdi Ara

Nvdia 3d Ayar Sorunu(Oyunlara uyumluluğu görüntüle menüsü gözükmüyor)Derinlik ayarı yapılmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar benimde şöyle bir problemim var ilk olarak bende nvidia 3dtv play yazılımını sıkıntısız kullanıyordum lg 32lf650v tv ile taki tridefi deneyene kadar tridefi kurdum gayet başarılı 3d oyun oynadım ama nvidiaya 3d oyun için geçiş yapamadım bu sefer tridefi kaldırdım yine aynı yardımcı olurmusunuz bu arada nvidia yazlım full saygılarr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakko_22 -- 26 Mart 2016; 21:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

ya arkadaşlar benimde şöyle bir problemim var ilk olarak bende nvidia 3dtv play yazılımını sıkıntısız kullanıyordum lg 32lf650v tv ile taki tridefi deneyene kadar tridefi kurdum gayet başarılı 3d oyun oynadım ama nvidiaya 3d oyun için geçiş yapamadım bu sefer tridefi kaldırdım yine aynı yardımcı olurmusunuz bu arada nvidia yazlım full saygılarr...

pek birşey anlamadım hocam.
    3d tvplay yukarıdaki msj daki gibi gözükmüyormu solukmu ?oyunlarda uyumluluğu görüntüle seçeneği aktifmi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.