Şimdi Ara

Nvdia Gforce 1050 Ti Ekran Kartı Sarı Ünlem Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konuda acayip zor durumdayım umarım bana yardımcı olursunuz.

1 Ay önce bir toplama bilgisayar aldım ve kullanmaya başladım. Ekran kartı güncellemesi geldi fakat ben ekran kartı güncellemesi yaptığımda ekran kartı üzerinde sarı ünlem işareti çıkıyor ve çözünürlük bozuluyor. Microsoft güncellemelerini yaptım denedim olmadı, DDU ile eski ekran kartı verilerini silip yeni yazılım yükledim olmadı, ne yaptıysam başaramadım. Eski ekran kartı versiyonunda sıkıntı yok çalışıyor ama NVDİA sitesinden güncelleme yapsam bile nafile, sarı ünlem işareti çıkıyor.

Ben bu işin anakarttan kaynaklandığını düşünüyorum ama umarım bir çözümü vardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Anakart Modeli : Esonic HF61FFL
    RAM : 8 GB
    İşlemci : İntel Core - İ5 3470 3.20
    Ekran Kartı : Nvdia Gforce 1050 Ti

• Bios güncellemesi varsa yapın,gpuz ile ss alıp buraya atar mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    İşte sorun da orda, bios güncellemesini de bulamıyorum, ekran kartı modelimi yazdığımda çıkmıyor. Açılışta american megatrends görünüyor ama anlayamadım.

Buyrun fotoğraflar

Nvdia Gforce 1050 Ti Ekran Kartı Sarı Ünlem HatasıNvdia Gforce 1050 Ti Ekran Kartı Sarı Ünlem HatasıNvdia Gforce 1050 Ti Ekran Kartı Sarı Ünlem Hatası

• Ekran kartınız gerçek 1050 ti değil sahte, fake yazıyor gördünüz mü? Name yazan kutucuğa ve alt sol tarafa bakın. Nereden satın aldınız bu bilgisayarı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 28 Mart 2020; 20:4:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Ekran kartınız gerçek 1050 ti değil sahte, fake yazıyor gördünüz mü? Name yazan kutucuğa ve alt sol tarafa bakın. Nereden satın aldınız bu bilgisayarı?
    Hepsiburada.com'dan satın aldım, ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Şimdi müşteri temsilcisini arıyorum.
  • Gelişmeleri paylaşın lütfen, ileride başına böyle birşey gelen arkadaş olursa faydalansın, geçmiş olsun.

• TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Şimdi Hepsiburada.com'a talep oluşturdum, öncelikle servisin gelip teyit etmesi gerekiyormuş. Bakalım detayları ileticem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar;

Bugün 16/04/2020, günlerden perşembe, 28/03/2020 tarihinde bu konuyu açmıştım ve bugün sorunum çözüldü. Bunu bilgilendirmek için tekrar yazıyorum.

Dediğim gibi ekran kartımın bu konu sayesinde sahte olduğunu anlamış ve hepsi burada ile iletişime geçmiştim.
    Hepsiburada kısa süre içerisinde bu ürünü bana satan firma ile iletişime geçti ve bana kargo numarası ileterek kargoyu göndermemi iletti.
    Bende kargoyu gönderdim ve bugün orjinal ekran kartı ile birlikte kasam geldi.

Sorunum çözüldü allaha şükür, şimdi yeni ve orjinal ekran kartımla oyunlara dalacağım :)

Herkese iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.