var ama bir türlü 3d yi etkinleştiremedim projeksiyon cihazının help inde var detaylı açıklma ama
hdmi 1.4 bağlı deyil diyor dvi lardan dönüştürücü ile kablo ile yapmadığım şey kalmadı sanırım bu kabloyu bulmam şart oldu
mini hdmi d type yazıyor online satış yapan bir yeden istedim ama gelen kablo sokete göre çok küçük uymuyor
Herkeslere iyi forumlar saygılar....
Display Port to HDMI o. O lazım sana. DP soket
quote:
Orijinalden alıntı: Sajuuk
Teşekkürler ! Aynen o kablo sanırım bende biraz araştırdım o yöne doğru bilgiler
bu kablo hdmi 1.4 kablonun özeliklerini barındırıyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: firaz
quote:
Teşekkürler ! Aynen o kablo sanırım bende biraz araştırdım o yöne doğru bilgiler
Eğer ekran kartın destekliyse (ki öyle) DP to HDMI'dan bir de 1.4 kablo al bağla çalışır muhtemelen
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: firaz
quote:
Eğer ekran kartın destekliyse (ki öyle) DP to HDMI'dan bir de 1.4 kablo al bağla çalışır muhtemelen
kabloyu aldığım firma ( koblosepeti ) ile görüştüm sağolsunlar ilgilendiler p.tesi bakıp bana döneceklerini söylediler...
cevapladığın için teşekkür ederim ....
Anlamıyorum bu ne pintiliktir bir dünya para verip ekran kartı vs insanlar bu tür ürünler alıyor kutu içinden kablo çıkmıyor ...
işin yoksa uyumlu olanını ara burdan kocaman bir ban zotac a kabloyuda koysaydınız elinizemi yapışırdı
dp 1.2 to hdmi kablo ihtiyacım var sanırım
Yabancı bir sitedede anlatılmış google ile çevirdim başkalarına da faysı olur umarım
Güncelleştirilmiş bir DisplayPort özellikleri 4K x 2K piksel başına 30 bit ve tek bir kablo üzerinden 3D ekran sürücü izin verir. Display Port (DP), VESA tarafından ortaya konulan ve büyük sanayi oyuncular tarafından kabul edilen bir telif ücretsiz dijital ekran arabağlantı, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2010 sürüm 1.2 için güncellenmiş olmuştur. Display Port 1.2, performans çift birden fazla akarsu etkinleştirmek stereoskopik görüntü, tam HD ötesine destek ve gerçek 120Hz yenileme hızı, yüksek hızda veri kanalı etkinleştirmek ve bir mini konektörler destek olacaktır. DP 1.2 3D monitörleri gibi gerçek bir 120Hz yenileme hızı korurken, tam HD ötesine geçen bir kuyruklu 21.6Gbps kadar gerektiren olası yeni görüntüler yapmak için yeterli, her kulvar için 5.4Gbps destekler.
Böyle gelişmiş bir verimlilik dört standart DisplayPort konnektörü üzerinden teslim full HD çözünürlük (3840 × 2160) yanı sıra, piksel başına 30 bit yüksek renk yelpazesi sağlayacaktır. Sonuç olarak, DP 1.2, ortalama tüketicinin ulaşabileceği içinde gerçek 4K x 2K çözünürlükte koyacağız.
Daha yüksek performans ve mikro-paket mimarisi de tek bir bağlayıcı üzerinden çoklu monitör desteği sağlayacaktır. Örneğin, DP 1.2 özellikli dizüstü bilgisayar, farklı çözünürlük ve zamanlamaları ile bağımsız bir ekran olarak hareket her ekran ile, tek bir konnektör üzerinde iki WQXGA (2560 × 1600) monitör ya da dört WUXGA (1920 × 1200) birimleri götürmek mümkün olacak HDCP kopya koruması ile tam sıkıştırılmamış piksel performansı.
DP 1.2, DP 1.2 kaynak (PC) ve DP 1.2-şikayet çok fonksiyonlu ekran arasında iki yönlü veri aktarımı için isteğe bağlı yüksek hızlı yardımcı veri kanalı sahiptir. Örneğin, ekran, dahili USB portu, mikrofon ve bir tek DP 1.2 kablo üzerinden webcam, böylece yığılmayı azaltmak ve kurulum basitleştirerek veri ile masaüstü beslemek mümkün olacak.
Evet ondan lazım. Ayrıca belirtiyim, Ben İmzamdaki kartları alınca ikisinden de DP>HDMI ve 2 tane de HDMI kablosu çıktı