Bildirim
Nvida Türkiye'De neler oluyor (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bazı arkadaşların şu üç saattir yazdıklarını silmiş olmak forumun terbiyesi açısından hayırlı bir gelişmedir, ama sadece bu kadarıyla sınırlı kalmasa, kaç zaman sergiledikleri karaktersizlikleri nedeniyle forumdan tamamen atsanız, sergilemekten hiç çekinmedikleri utanmazlık ile kötüye tamah ettirmeye olan gayretlerini, arsızca şarlatanlıklarını kabul ettirmeye çalışmalarını artık görmezden gelmeseniz, hepimiz için çok daha hayırlı olur, en azından köpekler istedi diye atların ölemeyeceği düsturunu bu şekilde aşağılık insan müsveddelerine hatırlatmış olurduk.
DH çok sahipsiz, dalkavukluk heveslisiler diye teknopatı sevmiyoruz ama böyle şeylerde anında fişini çekiveriyorlar. Forumun ahlak kriterlerini göz ardı etmemizin, DH'yi kamuoyu nezdinde küçülttüğünü düşünüyorum. -
üstad çok haklısın tebrik ederim
noktayı sonuç bölümünde çok süper anlatmışsın
Tarihin gördüğü en barbar ve en vahşi katliamlarına, işgallerine imza atan batılı develtlerdir. Şu anda sahip oldukları teknolojiyi ve refahı sömürgeleştirdiği halkların kanları ve gözyaşlarına üzerine bina ettiler. Bu sebeple Batının kalkındığı şekilde bir kalkınma modeli insanlık şuçudur, yüz karasıdır. Bunun hesabı er yada geç gün gelir onlara kesilir hiç merak etmeyin. -
Estağfurullah, beğenmenize sevindim durum vahim maalesef 8 yıl önce 1.1 olan dolar kuru 2.96 oldu şimdi de bunlar vs.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ankaranın göbeğinde 500 küsür kocabaş bide onların etrafında bunlardan beslenen binlerce canlı varken bu ülkede vergiler inmez iyice artar -
pm cevap verdim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X