Suan icin bir cozum yok. Nereden ve ne kadara almistiniz acaba? |
NVİDİA 3000 serisi - LHR - ekran kartları güncel bilgiler (6. sayfa)
-
-
İstanbuldan 9.500 e almıştım oyuncu varsa verebilirim bu fiyata 3070 yok çünkü aldığım fiyata verebilirim. Sarı sitede ilana da koydum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer iade edemiyorsanız zarar etmeden satmanız çok ama çok zor. 3070Ti ler 850 Euroları gördü.
Size önerim Ergo coin veya Raven ,hangisi karlıysa onu kazdırmanız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serhatciftci91
İstanbuldan 9.500 e almıştım oyuncu varsa verebilirim bu fiyata 3070 yok çünkü aldığım fiyata verebilirim. Sarı sitede ilana da koydum.Hocam suan Amazon 9300 liraya 3070 Ti satiyor. 3070 LHR karti 9.500 liraya satmak biraz zor olabilir. Bence iade edin
-
arkadaşlar asus 3070ti kartlar lhr mi? 3070ti kartların tümü lhr çıkacak diye duymuştum, doğruluğu nedir..
-
3070ti ve 3080ti kartlar ve de bütün yeni 3060 kartlar lhrdir.
Aşağıdaki forumdan detayları takip edebilirsiniz.
-
Arkadaşlar LHR'nin iş performansına olumsuz bir etkisi var mı net biliyor musunuz?
Reddit'te bir kullanıcı lhr 3080ti ile düz 3080'i octane render'da test etmiş. 3080 daha hızlı render almış halbuki tam tersi olmalı, acaba bu lhr aynı zamanda 3d render performansına da mı kötü etkide bulunuyor, daha net bilgi için düzgün bir test bulamadım, birkaç yorum var sadece olumsuz yönde.
-
elimde lhr rtx 3060 var, istediğiniz herhangi bir test varsa yapar yollarım hocam orjinaliyle karşılaştırırsınız. ramlerim 3600 mhz, işlemcim 4.6 ghz i7 10700. darboğaz görülmez.
-
Kolpa yorumlar 3d render vs bir etkisi yok olsa yikarlardi :) 3 5 yorumla kalmazdi yani youtube vs her yere duserdi
-
9k asus tuf 3070ti aldım saolsun emektar rtx 2070s satarak.
İçinden lhr çıkmış çıkmamış umrumda bile değil hatta lhr olan kartların lhr bile kırsalar ilgilendirmez belli bir süre bu kart beni götürsün yeter.
-
Nerden aldınız hocam link bırakır mısın
device id kısmındaki 2504 LHR oluyor. kutuda veya ürün seri numarasında LHR'ye dahil herhangi bir ibare var mı zotac'da? white model mi birde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Temmuz 2021; 11:59:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SalvatoreLs
Nerden aldınız hocam link bırakır mısınamazonASUS GeForce TUF RTX3070TI O8G Gaming 8GB GDDR6X 256bit OC 2xHDMI 3xDP Ekran Kartıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0971D8FB4?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_imageHaftada 2 kere satışa açılıyor benım ürün ist girdi gümrükte inş pazartesi ulascak elime.
-
10.000den satılıyor şuan ama bakalım
3060 rog surumune 8000 verilir mi
Bide kutusu herşeyi elimde lhr olup olmadığını anlayamadım ya
quote:
10.000den satılıyor şuan ama bakalım
3060 rog surumune 8000 verilir mi
Bide kutusu herşeyi elimde lhr olup olmadığını anlayamadım yaHocam nere 9k asus tuf rtx 3070ti aldım 8900e zotac modeli var kallavi dahada düşücek.
Ayın 11 inde sipariş verdim bugun elime ulaştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Second sister -- 26 Temmuz 2021; 13:55:17 >
-
Düşer mi diyorsun 9kya bidaha
quote:
Düşer mi diyorsun 9kya bidaha2 saat önce rtx 3070ti vardı amazon.com.tr
-
Eyvallah hocam çok sağolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X