Zotac RTX 3060 AMP White Edition ZT-A30600F-10P bu şekilde mesela 10P den sonra LHR yazıyormuydu |
NVİDİA 3000 serisi - LHR - ekran kartları güncel bilgiler (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bu kart lhr mıdır?
MSI VGA GEFORCE RTX 3060 GAMING Z TRIO 12G RTX3060 12GB GDDR6 192B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI)amazon
MSI VGA GEFORCE RTX 3060 GAMING Z TRIO 12G RTX3060 12GB GDDR6 192B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI)https://www.amazon.com.tr/dp/B0957VL7H3/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_RZFZW2KNYYWAXK2B1TQA?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kesinlikle LHr. altındaki yorumlarda da yazıyor.gerçi yorumlar ejnebice çevirmiş olayım
Livraison rapide et propre
Seul hic aucune indication LHR sur l annonce alors qu'elle l est
***********tercüme***********
Hızlı ve temiz teslimat
Tek sorun, reklamda olmasına rağmen LHR göstergesi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyfialem -- 23 Eylül 2021; 2:33:20 > -
-
Raven yada ergo kazman lazim senin, kart lhr yapacak birsey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nb miner ile eth kazımında 40-47 arası alanlar oluyor. %70 kırılmıştı. Onu soruyorum asıl.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
59mh yerine 40-47mh alacagima kayipsiz baska kazdirirdim. Diger durum hakkinda bir bilgim yok lakin LHR dedigimiz gpu chipinnin icinde donanimsal. 3060 larin ilk modellerinde yazilimsaldi onu driver ile cözüyorlardi. 3060ti lari bilmiyorum.
3060ta sorun yok onu hallediyorum. 😃 3060ti oc yapmamıştım hiç. Biraz araştırdım 55 60 derece 120w çekiyor. 42-47 alıyorlar. Algoda va 70 dereceyi görüyorum. O kadar kastırmak istemiyorum.
Edit1: 3070de geldi. Excavator ve nb minerda oc yapıp bilgileri paylaşabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radburn -- 28 Eylül 2021; 14:33:0 >
3070 de LHR mi? Eger öyle ise merak ettim fark edecek mi tahminim lhr ise senin rtx 3060 ti dan 2-3mh fazla olmasi lazim :)
-
Ikiside kendi öz limitinde olmadigindan performansta arada fark olmuyormus demek... Eyvallah. Ama vramlere biraz fazla yükleniyorsun bence. 7700mhz iyidir, 7900mhz tamam, 8100-8200 biraz fazla gibi uzun vadede 1-2mh kazancin farkli sonuclari olabilir. Kartlarin kondisyonlarini tüketmeden ideal hiz, ideal sicaklikta uzun vadeli düsünmek lazim. 1-2mh nin getirisi ne olacak zaten...
24 saat test yapıp yeni ayara geçmeyi düşünüyorum bende. Evet biraz fazla.
ben benim kartın kutusuna daha yeni baktım.3070 vision oc rev1.0
gıgabyte
GeForce RTX™ 3070 VISION OC 8G (rev. 1.0) Gallery | Graphics Card - GIGABYTE Globalhttps://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3070VISION-OC-8GD-rev-10#kfbenim model bu.
gıgabyte
GeForce RTX™ 3070 VISION OC 8G (rev. 2.0) Gallery | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkeyhttps://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-N3070VISION-OC-8GD-rev-20#kfben bu 2. linkteki sanıyodum kutuya daha yeni baktım.mining yapmayacağım,sadece merak amaçlı sizce başka kontrol yapmama gerek var mı ? satarken rahatça lhrsiz diyebilirim ?
-
Beyler çok anlamıyorum ama lhrli kart alsam oyuna etkisi olur mu? Fiyatları baya uygun duruyor mining vs yapmayacağım.
-
Yaz başı, ROG Strix 3070 OC model kart aldım (LHR değildi). 750 W yeter diye düşündüm ancak belli oyunlarda çökmeler yaşadım. Kime danışsam 750W 80+ Bronze'un yeterli olacağını duydum. 700 kullanan bile varmış, neyse.
Çökemeler vardı ve ciddi seviyede duyulan coil whine sesi de kartı direkt iade etmem gerektiği yönünde bir sorundu. İade ettim 14 gün içinde.
Bence 750W yeterliydi ancak ekran kartı sorunluydu sanırım. Bu tarz sorunlar yaşamamak adına en sağlam ve övülen model olan ROG Strix seçmiştim. 1070'im de ROG Strix'ti ve uzun yıllardır, serin bir şekilde çalışıyordu.
Her neyse, 3060 Ti alayım o zaman dedim ama ROG serisi inanılmaz pahalıydı. 3 fanlı bir model almak istedim. 2 fanlılar 70-80 arası, 3 fanlılar 60-70 arası çalışıyordu YouTube incelemelerinde. ROG yerine bu sefer TUF alayım dedim. ve LHR edition TUF 3060 Ti aldım. Aldığım günden beri kart maksimum 58 dereceyi gördü havalar çok sıcakken bile. ROG, 65'lerdeydi ve güya en kaliteli model olmasına rağmen, 2. plandaki TUF'ta ne coil whine var, ne çökme, ne ısınma...
TUF serisine güvenebilmeniz için yazmak istedim. Evet, kütük gibi ve ROG kadar şekil değil ama maşallah tertemiz çalışan bir kart olmuş.
Yukarıdaki arkadaşa da cevap vereyim. LHR ile normal kart arasında 1 FPS bile fark yok, tamamen aynı performans oyunlarda. @ShoyoHinata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 12 Ekim 2021; 13:30:18 >
-
O kart patlaktır 750w ile ben 3080 kullanıyorum yahu 80+ gold PSU ama... 350w çekiyor kart oyunda. Yinede başka psu ile denemeden göndermek yanlış olmuş.
-
750w ile rtx 3090 asus tuf oc kullandim bana misin demedi. Güç kaynağı dışında başka bir problem vardır. Yada güç kaynağı iyi bir model değilse artik, o da yapabilir. 80+ bronze dan ziyade modele bakmak gerekir. Dandirik markalarin mandirik modelleride artik 80+ bronze sertifika alabiliyor, sen paradan haber ver.
Strix lerde, tuf larda iyidir. Lakin strix ler daha doludur. Bandwitch, pixelfillrate vs performans olarak daha da arttirilmistir, hiz olarak boost hizi yüksektir bu sebeple daha sicak calismasi normaldir.
Merhabalar, EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING kart hakkında bilgi sahibi arkadaşım varmı dır acaba. eksileri artıları nelerdir, lhr durumu kart sıcaklığı vs. tavsiye eder misiniz tr deki satış fiyatı nedir, yurt dışından arkadaşım getirecek şimdiden teşekkürler.
-
NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
bu 2 konuda kullanıcıları mevcut. onları bulup sormanızda yarar var.
24 bin tl ye bulursanız hemen alın bu zamanda.
Evga GeForce RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Gaming (12G-P5-3967-KR) En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey
kart sıcak bır kart u.v yapmak gerekıyor.
bellekleri miningde aşırı ısınıyormuş.
gerekli incelemeler aşıdaki linklerde.
EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Review | TechPowerUp
EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 Ultra Review - Introduction (guru3d.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 16 Kasım 2021; 15:29:37 >
-
Bilgiler ve ilgin için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X