Şimdi Ara

Nvidia 314.21 çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regujohn

çok büyük fark var.benim herşey ultimate te ortalamam 38-39 lardan lardan 55 e çıktı.%50 ye yakın performans artışı oldu.teşekkürler nvidia

Alıntıları Göster
    min fps dusmus, nasil artis bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

çok büyük fark var.benim herşey ultimate te ortalamam 38-39 lardan lardan 55 e çıktı.%50 ye yakın performans artışı oldu.teşekkürler nvidia

Denedim TR'da artış bayağı yüksek oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Mart 2013; 12:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

min fps dusmus, nasil artis bu?

Alıntıları Göster
    download yapalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 16 Mart 2013; 10:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

download yapalım bakalım

Alıntıları Göster
    amd karttan nvidiaya geçmiştim 2 hafta önce şükür ki geçmişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

amd karttan nvidiaya geçmiştim 2 hafta önce şükür ki geçmişim...

Alıntıları Göster
    millet artış olduğunu sanıyor halbuki kartlar olduğu yere gelmiş nvidia iyi reklam yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

millet artış olduğunu sanıyor halbuki kartlar olduğu yere gelmiş nvidia iyi reklam yapıyor

Alıntıları Göster
    GTX 690 ultimate ayarlar 1080p FXAA

Nvidia 314.21 çıktı

• quote:

Alıntıları Göster
    2012 yılını içeren AMD ve NVIDIA sürücü karşılaştırması. Testlerde AA açmamışlar nedense.

http://www.hardocp.com/article/2013/03/04/2012_amd_nvidia_driver_performance_summary_review/1#.UUQ9IxwRLM8

Bu sürücünün çıkış amacı zaten TR'ın kartlarda olması gerektiği gibi performans vermesi içindi. Reklam ile alakası nedir, ayrıca artış sadece TR için değil, diğer oyunlarda tek kart ve SLI için de iyileştirmeler içeriyor.

Nvidia 314.21 çıktı Nvidia 314.21 çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Mart 2013; 12:23:38 >

• quote:

Kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1. Ortada bir artış var. Hem de çok ciddi bir artış. Firmanın bunu belirtmesi gayet normaldir.

2. Herhangi bir reklam/PR çalışması yok. Yayıncı firma bile bu sürücüyü öneriyor. Hatta sürücüyü sunan Nvidia'dan önce Eidos sürücüyü duyurmuştur.

3. Kartların olması gereken yere (aylar sonra) getirildiğini büyük bir sansasyon ile duyurup reklam yapmak son dönemde AMD'nin giriştiği bir hamledir (Bkz: 12.11 beta'nın kampanya ve bültenlerle tanıtılması, incelemeler hazırlatılması).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 16 Mart 2013; 12:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

1. Ortada bir artış var. Hem de çok ciddi bir artış. Firmanın bunu belirtmesi gayet normaldir.

2. Herhangi bir reklam/PR çalışması yok. Yayıncı firma bile bu sürücüyü öneriyor. Hatta sürücüyü sunan Nvidia'dan önce Eidos sürücüyü duyurmuştur.

3. Kartların olması gereken yere (aylar sonra) getirildiğini büyük bir sansasyon ile duyurup reklam yapmak son dönemde AMD'nin giriştiği bir hamledir (Bkz: 12.11 beta'nın kampanya ve bültenlerle tanıtılması, incelemeler hazırlatılması).

Alıntıları Göster
    @M@U

ortada bir artış var zaten bunu sağlamakla mükellef bir firma kendileri millet boş yere bu kadar para bağlamıyor kartlara bu artışta rakip firma destekli oyun üzerinden ciddi bir artış sağlandığı için dolaylı yoldan reklam yapmış oluyor. Artış sağlaması rakip firma kartı kullandığım için beni kıskançlık krizine sokmaz veya üzmezde aksine mutluluk duyarım kartlarına milyar para döküpte oyunda sıkıntı yaşayan arkadaşların sorunu aşmasından

amd nin ne yaptığı nasıl yaptığı beni ilgilendirmez ben genel sonuca bakarım daha az ödeyip denk veya daha iyi performans alıyorsam bundan hoşnut olurum bunu hangi firma sağlarsa onun ürünlerini kullanırım

• quote:

Oyunun kaynak kodları Nvidia'ya 2 hafta önce gitmişti. 2 hafta içinde şahlandırmışlar. Nvidia'nın sürücü takımı sıkı çalışıyor.

Buarada AMD'nin oyun desteğini artırması Nvidia'ya yaradı gibi. Nvidia kartların daha önce düşük performans gösterdiği AMD oyunlarında, sürücü ile performansı artırıp reklam yapıyorlar. Hem de 5 kuruş para harcamadan.

kesinlikle nvidia geçen hafta bu olay için pc oyuncularından özür dilemişti.

http://www.ign.com/articles/2013/03/07/nvidia-apologizes-for-poor-geforce-performance-in-tomb-raider

“We are aware of performance and stability issues with GeForce GPUs running Tomb Raider with maximum settings,” said Andrew Burnes, games and technology editor at GeForce.com. “Unfortunately, NVIDIA didn’t receive final game code until this past weekend which substantially decreased stability, image quality and performance over a build we were previously provided.”

The problem isn’t just with the hardware. Crystal Dynamics “will need to make code changes on their end to fix the issues on GeForce GPUs as well.” As such, they’ve promised to work closely with the developer to get folks playing again.

• quote:

Buarada AMD'nin oyun desteğini artırması Nvidia'ya yaradı gibi. kartların daha önce düşük performans gösterdiği AMD oyunlarında, sürücü ile performansı artırıp reklam yapıyorlar. Hem de 5 kuruş para harcamadan.

kendi ağzınla bile söylemişsn daha ne diyeyim nerelere gideyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Söz konusu patch'i inerneti taramam rağmen bulamadım, indirebileceğim bir link varsa paylaşır mısın ?

tıkla spoiler içerir:D

Yalnız, bu linkteki, ilk update.

1.00.722.3/update 2, yeni çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

1.00.722.3/update 2, yeni çıktı.

dün steam güncelledi ama numaraya bakmadım neyse çıkar yakında beklesinler birazcık yada orjinale alalım
  • quote:

kendi ağzınla bile söylemişsn daha ne diyeyim nerelere gideyim

Tam beklediğim gibi bir cevap.

İşte diyorum ki; Nvidia hiç çaba göstermeden reklamı olmuş oluyor. Siz son dönemde herhangi bir donanım sitesinde Nvidia'nın sürücü reklamı yaptığını gördünüz mü? Far Cry 3'te de aynısı oldu mesela. Crysis 3'te de... Ama sitelere beta sürücü yollanıp da incelemeler için yayın yasağı uygulanması gibi bir durum görmedim ben. Bu tip işlere girişen AMD oluyor son dönemde. Bildiğin PR çalışması yapıyor. Nvidia tarafında benim hatırladığım GeForce 3 ve FX serisi döneminde oldu böyle bir sürücü tanıtımı ve bir de hatırlamadığım TNT zamanında Detenator sürücüleri ile oldu.

Ama şimdi Nvidia böyle bir külfete girmeden insanların aklında oluşan yargı ne olacak: "Nvidia bir sürücü çıkarıp performansı %50 artırır!" İşte reklam budur. Ancak bu, büyük tantanalarla, davulla zurnayla yapılan bir reklam yahut duyuru falan değildir. Yalnızca olması gerektiği gibi sürücü ve yama ile oyundaki sorun (büyük ölçüde) giderilmiştir. Bundan 5-6 yıl önce Nvidia'nın destek verdiği oyunlarda AMD kartlar sıkıntı yaşarken AMD'den bu tip sürücüleri çok ender şekilde görürdük. O dönemde AMD bu avantajı kullanamadığı için adı sürücü konusunda kötü anılır oldu zaten. En son NFS Shift'i hatırlarım, AMD kart sahipleri aylar sonra oynayabilmişlerdi oyunu. Nvidia ise tam tersine hızlı biçimde sürücü sunabildiği için (kimi AMD destekli oyunlarda AMD'den bile önce sürücü sunuyor) bu olumsuz durumu avantaja çevirebiliyor. İşte bu da firmaya olumlu yansıyacaktır. Kaldı ki oyun çıktığında Nvidia'dan resmi olarak "oyunun kaynak kodları elimize geç ulaştı (2-3 Mart'ta ulaştığını belirtiyorlardı), kısa sürede sorunları düzeltecek sürücüler yayınlayacağız, bu olumsuz durum için özür dileriz" şeklinde bir açıklama geldi. Ben AMD'den böyle bir açıklama hiç duymadım. İşte algı farkı ve mesele bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 16 Mart 2013; 12:49:40 >

• uyuyan dev titan uyandi, iyiki titan almisim valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

uyuyan dev titan uyandi, iyiki titan almisim valla

kutu içeriğinin resimlerini isteriz

Bu da gurudaki başlıkhttp://forums.guru3d.com/showthread.php?t=376156 nvidia çalışanı ManuelG'de cevap yazıyor isterseniz ona soru sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanibal187

quote:

Bu da gurudaki başlıkhttp://forums.guru3d.com/showthread.php?t=376156 nvidia çalışanı ManuelG'de cevap yazıyor isterseniz ona soru sorabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bende de FPS baya arttı, %60lara ulaşan rakamlar doğru. Her durumda ciddi artış olmakla beraber, tabi oranı duruma-sahneye göre değişiyor.

Mesela depth of field performansı ekstradan yükselmiş, önceden q basınca çok düşerdi fps, şimdi çok az düşüyor. Ara sahnelerin de aşırı hızlanması anlamına geliyor tabi bu.
    Belli bölgeler de çok hızlandı, ormanlı kısımlar mesela.

Yeni yamayı ve 314.21'i kurup keyfinize bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanibal187

quote:

Gelsin hele bi koyarım o zaman. yolda daha .

link için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Bende de FPS baya arttı, %60lara ulaşan rakamlar doğru. Her durumda ciddi artış olmakla beraber, tabi oranı duruma-sahneye göre değişiyor.

Mesela depth of field performansı ekstradan yükselmiş, önceden q basınca çok düşerdi fps, şimdi çok az düşüyor. Ara sahnelerin de aşırı hızlanması anlamına geliyor tabi bu.
    Belli bölgeler de çok hızlandı, ormanlı kısımlar mesela.

Yeni yamayı ve 314.21'i kurup keyfinize bakın.

Alıntıları Göster
    Yüklüyorum bakalım bende. GTS250 pek bi faydası dokunmasa da.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.