bu ekran kartının performans artışlarıyla ilgili bir article bulamadım ben sitede .bakabileceğim biryer varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
GTX660 Ti de artış %50
Bu yorumu sadece Tomb Raider için mi yaptınız acaba? Ekran kartı alma arifesinde olan birisi olarak 7950 ile 660ti arasında kaldım. Genel bir performans artışı var ise bilmek işime yarardı doğrusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: veron93
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
GTX660 Ti de artış %50
Bu yorumu sadece Tomb Raider için mi yaptınız acaba? Ekran kartı alma arifesinde olan birisi olarak 7950 ile 660ti arasında kaldım. Genel bir performans artışı var ise bilmek işime yarardı doğrusu.
diğer oyunlarda denemedim sadece tomb raider de test ettim.Tavsiyem GTX660 Ti olur.
quote:
Orijinalden alıntı: hanibal187
GTX Titan SLI Tomb Raider 1600p Full FXAA TressFX 314.21
GTX Titan SLI, GTX 690 dan sadere 20FPS fazla mı yapıyor? yani %28 daha iyi. Dostum sizin CPU frekansınız kaç acaba kartları sınırlıyor olmasın. Ayrıca bakıyorumda min. fps sizde hep düşük çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 18 Mart 2013; 12:19:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: rezes
quote:
Orijinalden alıntı: hanibal187
GTX Titan SLI Tomb Raider 1600p Full FXAA TressFX 314.21
GTX Titan SLI, GTX 690 dan sadere 20FPS fazla mı yapıyor? yani %28 daha iyi. Dostum sizin CPU frekansınız kaç acaba kartları sınırlıyor olmasın. Ayrıca bakıyorumda min. fps sizde hep düşük çıkıyor.
Patchten önce test başlangıcındaki fpsyide alıyor ondan bir sıkıntı yok
işlemci 4.2de kartlar 837MHz de
690 ten titandan %20 daha iyi, titan 100 690'a 120 dersek SLI titan %28 artışla %153,6 oluyor, %100 scaling olursa zaten %160 seviyesine gelecektir ki normal bir durum
bu driver gtx 570 e olmaz değil mi ? çünkü baktım yeni güncelleme yok gözüküyor bu karta.
quote:
Orijinalden alıntı: Hospital
bu driver gtx 570 e olmaz değil mi ? çünkü baktım yeni güncelleme yok gözüküyor bu karta.
beta olduğu için gözükmemiştir. 8*** serisi dahil destekliyor.
bu driver ile gtx680 sli da durum nedir? artış varmı performans?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme