Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nvidia 3d vision ready bir monitör lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

dual dvi olmadan olmaz
    nvidia 3d vision ready bir monitör lazım

dual dvi dediginiz 2 dvı girişli bir monitörmü lazım ?
  • dual dvi iki dvi girişi demek değil
    bir çeşit dvi girişi, demek
    aslında sizin ihtiyacınız olan şey nvidia 3d vision ready bir monitör
    tabi ama nvidia 3d vision ise
  • quote:

dual dvi iki dvi girişi demek değil
    bir çeşit dvi girişi, demek
    aslında sizin ihtiyacınız olan şey nvidia 3d vision ready bir monitör
    tabi ama nvidia 3d vision ise

hocam bende lg 42lm760s 3d tv var.

merak ettiğim nvidia panelinde 3dtv play den hariç birde hdmı data felan bişiler daha yazıyodu 2 seçenek vardı menüde 3dtv play e değilde diğerine aldıgım zaman 1080p 60hz de sorun yok ama bu defada 3d özelliği kayboluyo ve tam oturmuyor karakter ayır ayrı sanki 2 tane oluyo.

ordan bir ayarmı yapmam gerekiyo acaba.

veya 24hz de çok bişi kaybedermiyim ?
  • birşey daha sorucam peki amd nin tridef miydi 3d uygulaması nvidia kartla onu kullansam nasıl olur acaba ?
  • tridef nvidia kartla olur
    bence 3d tv play ile hiç uğraşma
    mümkünse tridef ile 3d işini hallet
  • quote:

tridef nvidia kartla olur
    bence 3d tv play ile hiç uğraşma
    mümkünse tridef ile 3d işini hallet

öyle gözüküyo umarım 3d tv play in kalitesini verir.

çünki tomb raider de muhteşemdi 3d.etrafa bakmaktan oyunu oynayamadım desem yalan olmaz :)
  • şansımı bir de burada deneyeyim. Asus k53sv laptop kullanıyorum.Bu laptopu 3dtvye bağlayarak 3d oyun denemek istiyorum ancak kullandığım modelde optimus teknolojisi var.(Intel hd 3000 ve nvidia gt540m).Sanırım tüm sorunun kaynağı bu teknoloji.Şimdi geleyim sorunlara..

1.Optimus teknolojisi kullandığı için birincil ekran kartını intel hd 3000 olarak görüyor.Bu yüzden 3d vision photo wiewer gibi bir program denediğimde "Primary display's adapter does not support 3d vision." hatası alıyorum.

2.Gt540m 3d vision desteklediği halde.Denediğim bütün sürücülere rağmen nvidia kontrol panelinde 3d vision ayarları çıkmıyor.

3.Şimdi sırf bu teknoloji yüzünden 3d oyun oynayamacağım mı? Herhangi bir çözümü var mı bunun?

4.Son olarak; bazı oyunların kendi içinde 3d özelliği oluyor.Örneğin crysis gibi.Bu oyunlarda da 3d visiondan açmak gerekli mi? yoksa direkt oyun içinden streoscopic 3dyi açıp oynanabilir mi? ve böyle oynamanın 3d visiondan ayar yaparak oynamaktan farkı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ggdlr

şansımı bir de burada deneyeyim. Asus k53sv laptop kullanıyorum.Bu laptopu 3dtvye bağlayarak 3d oyun denemek istiyorum ancak kullandığım modelde optimus teknolojisi var.(Intel hd 3000 ve nvidia gt540m).Sanırım tüm sorunun kaynağı bu teknoloji.Şimdi geleyim sorunlara..

1.Optimus teknolojisi kullandığı için birincil ekran kartını intel hd 3000 olarak görüyor.Bu yüzden 3d vision photo wiewer gibi bir program denediğimde "Primary display's adapter does not support 3d vision." hatası alıyorum.

2.Gt540m 3d vision desteklediği halde.Denediğim bütün sürücülere rağmen nvidia kontrol panelinde 3d vision ayarları çıkmıyor.

3.Şimdi sırf bu teknoloji yüzünden 3d oyun oynayamacağım mı? Herhangi bir çözümü var mı bunun?

4.Son olarak; bazı oyunların kendi içinde 3d özelliği oluyor.Örneğin crysis gibi.Bu oyunlarda da 3d visiondan açmak gerekli mi? yoksa direkt oyun içinden streoscopic 3dyi açıp oynanabilir mi? ve böyle oynamanın 3d visiondan ayar yaparak oynamaktan farkı var mı?

Öncelikle o ekran kartıyla 3D oyun oynamanız çok zor. Oynasanız bile kasmalar takılmalardan dolayı lanet edersiniz.
    ASUS KXX serilerinde 3D Vision kullanılamıyor.
    Son sorunuzun cevabı ilk sayfada zaten yazıyor. Oyunların kendi 3D özelliği oluyor diye bir şey yok. Siz oyun ayarlarından 3D yi açsanız da 3D oynamış olmazsınız. 3D TV Play'den 3D etkinleştirmeniz gerekir. Siz oyun ayarlarından 3D açıp oynarsanız sadece sanal 3D oynamış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_KHA

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

nvidia 3d tv play yi kurdum. etkinleştir dediğim zaman, ır verici ve gözlük kurulumu çıkıyor. zalman tv kurulum için uygun değil, ancak masaüstü nvidia denetim panelinden stereoskopik 3d ayarlarını aktif ederek yine nvidia 3d kullanabilirsiniz deyip kurulumu tamamlamadan çıkıyor

kurulumda CRT tv yi DLP tv yi ve discover gözlük seçeneklerinin hepsini denememe rağmen olmuyor

Tamam siz de bilgisayarın size dediği şeyi yapın işte. nVidia Kontrol Panelinden Stereoskopik 3D'yi açın. Olması lazım bu şekilde.

İste acin dedigim zaman, kurulum kismi cikiyor kurarken, ir verici ve gozluk sectim, sonrasinda crt,dlp,discover gozluk hepsini denememe ragmen ornek goruntunun sadece rengi degisiyor(hani sag goz-sol goz testinde) kurulum basarisiz diyo o zamanda bende vesa kablosu olmadigini soylememisim
    Usb ile vericiyi bagliyorum yesil isik yaniyor, gozlugunde acinca yaniyor ancak 3D goruntu gelmiyor

Hocam benden bu kadar valla. Bazı sorunlar vardır ne olduğunu anlamak için mutlaka o bilgisayarın başında olmanız gerekir. Bu da öyle bir durum. Ama yaşadığınız sorun biraz ilginç ve ben tam da anlayabilmiş değilim.

• selamlar lg lm640 tv aldım hdmi ile pcye bağladım ama oyunlarda 3d yok. ya da ben anlamadım ekran kartım ati hd6850 ne yapmam lazım yardım edin lütfen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nvidia 3d tv play yi kurdum. etkinleştir dediğim zaman, ır verici ve gözlük kurulumu çıkıyor. zalman tv kurulum için uygun değil, ancak masaüstü nvidia denetim panelinden stereoskopik 3d ayarlarını aktif ederek yine nvidia 3d kullanabilirsiniz deyip kurulumu tamamlamadan çıkıyor

kurulumda CRT tv yi DLP tv yi ve discover gözlük seçeneklerinin hepsini denememe rağmen olmuyor

Tamam siz de bilgisayarın size dediği şeyi yapın işte. nVidia Kontrol Panelinden Stereoskopik 3D'yi açın. Olması lazım bu şekilde.

İste acin dedigim zaman, kurulum kismi cikiyor kurarken, ir verici ve gozluk sectim, sonrasinda crt,dlp,discover gozluk hepsini denememe ragmen ornek goruntunun sadece rengi degisiyor(hani sag goz-sol goz testinde) kurulum basarisiz diyo o zamanda bende vesa kablosu olmadigini soylememisim
    Usb ile vericiyi bagliyorum yesil isik yaniyor, gozlugunde acinca yaniyor ancak 3D goruntu gelmiyor

Hocam benden bu kadar valla. Bazı sorunlar vardır ne olduğunu anlamak için mutlaka o bilgisayarın başında olmanız gerekir. Bu da öyle bir durum. Ama yaşadığınız sorun biraz ilginç ve ben tam da anlayabilmiş değilim.

Aynen bende anlamadim, benim TV de kullanabilirmiyim, normalde diyorsunuz bu cihazi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba ben eve call of duty mw3 yüklemek istiyorum ama ram 2 gb ekran kartı amd 5500 bu kaldırırmı işletim sistemi: ise windows 7 starter (32) bit (6.1,yapı 7601]

işlemci ise:Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz (2 CPUs), 2.9GHz BELLEK RAM 2 GB

EKRAN KARTI : AMD Radeon HD 5500 Series

DAC TÜRÜ: Internal DAC (400MHz) (32)bit
  • 3d oyun oynayan kimse yok sanırım burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

3d oyun oynayan kimse yok sanırım burda.

hocam tv de 3d işini nasıl hallettiniz

• bence pasif gözlük kullanmak daha iyi, 3d tv lerde aktif gözlükler çok fazla baş ağrısı oluşturyor, ben hiç izleyemiyorum.

www.depogaranti.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

quote:

anlamadım hocam nasıl hallettiniz derken ? kafam bi dünya kusura bakma valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeonus

bence pasif gözlük kullanmak daha iyi, 3d tv lerde aktif gözlükler çok fazla baş ağrısı oluşturyor, ben hiç izleyemiyorum.

www.depogaranti.com

aynen hocam ben 2 saat hiç çıkartmadan oyun oynuyorum hiçbir baş ağrısı felan yapmadı şimdiye kadar.bi 5dk su molası sigara molası veriyorum sonra tekrar devam.
    ama ister pasif olsun ister aktif en az 1 veya 1.5 saat sonra bir 5 dk ara verdiğinizde anlayacaksınız tekrar gölükleri takınca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aemless

quote:

anlamadım hocam nasıl hallettiniz derken ? kafam bi dünya kusura bakma valla.

yani 1080p 60hz alabiliyormusunuz yada 720p mi kullanıyorsunuz

yazılım olarak 3d tv play yada tridef 3d mi kullanıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.