Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu yardimci olabilecek arkadaslar(?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonfi

Yararlı bir konu olmuş ama resimlerin yenilenmesi lazım...

O resimlerin yedeği nerede bilmiyorum açıkçası. Bakmam lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_KHA

merhaba arkadaşlar,

yardımınıza ihtiyacım var ;

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/3000-series-81-cm-32-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-32pfl3606h_12/prd/?t=specifications
    ve GTX680amp ekran kartımı 3D destekli hdmi kablo ile linkteki TV me bağladım. 1920x1080p(doğal) ve 60Hz olarak gösteriyor, nvidia kontrol panelde*

Forumdan uğur bey den, nvidia 3D vision kit aldım. Bana adım adım ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek var mı? (3D oyun oynamak istiyorum*)

teşekkürler...

nVidia 3D TV Play kurup kontrol panelinden Stereoskopik 3D yi etkinleştir diyeceksiniz. Çok kompleks birşey yok. Masaüstü çözünürlüğüyle oyun çözünürlüğü aynı olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

merhaba arkadaşlar,

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/3000-series-81-cm-32-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-32pfl3606h_12/prd/?t=specifications
    ve GTX680amp ekran kartımı 3D destekli hdmi kablo ile linkteki TV me bağladım. 1920x1080p(doğal) ve 60Hz olarak gösteriyor, nvidia kontrol panelde*

Forumdan uğur bey den, nvidia 3D vision kit aldım. Bana adım adım ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek var mı? (3D oyun oynamak istiyorum*)

teşekkürler...

nVidia 3D TV Play kurup kontrol panelinden Stereoskopik 3D yi etkinleştir diyeceksiniz. Çok kompleks birşey yok. Masaüstü çözünürlüğüyle oyun çözünürlüğü aynı olmalı.

cevap için teşekkür ederim.

akşam deneyip sonucu bildiririm

• Arkadaşlar ben 3d tv play in deneme sürümünü yükledim ancak 3d oyun oynayamıyorum. 3d uyumlu hdmi kablo aldım. Kabloyu tv ye bağladığımda belli başlı sorunlar oluyo iki ekranı birden kullanamıyorum ama yine de oyuna girince tv den 3d görüntü alamıyorum. nvidia denetim masasında 3d tv play diye bişey de bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziBusa

Arkadaşlar ben 3d tv play in deneme sürümünü yükledim ancak 3d oyun oynayamıyorum. 3d uyumlu hdmi kablo aldım. Kabloyu tv ye bağladığımda belli başlı sorunlar oluyo iki ekranı birden kullanamıyorum ama yine de oyuna girince tv den 3d görüntü alamıyorum. nvidia denetim masasında 3d tv play diye bişey de bulamadım

Bu sayfada cevabı var bu sorunun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OziBusa

Arkadaşlar ben 3d tv play in deneme sürümünü yükledim ancak 3d oyun oynayamıyorum. 3d uyumlu hdmi kablo aldım. Kabloyu tv ye bağladığımda belli başlı sorunlar oluyo iki ekranı birden kullanamıyorum ama yine de oyuna girince tv den 3d görüntü alamıyorum. nvidia denetim masasında 3d tv play diye bişey de bulamadım

Bu sayfada cevabı var bu sorunun.

Arattım ama bulamadım

Ayrıca benim nvidia denetim masamda sol tarafta ekran diye bir sekme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziBusa -- 2 Mart 2013; 22:14:24 >
  • Arkadaslar 1 aydan uzun suredir Nvidia 3D deneme yazilimini kullaniyorum, sozumona 14 gunluk deneme surumuydu ancak o sureyi coktan gecmis olmama ragmen halen kullanabiliyorum, acaba belirli bir saat omru mu var programin? Durumdan sikayetci degilim kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaslar 1 aydan uzun suredir Nvidia 3D deneme yazilimini kullaniyorum, sozumona 14 gunluk deneme surumuydu ancak o sureyi coktan gecmis olmama ragmen halen kullanabiliyorum, acaba belirli bir saat omru mu var programin? Durumdan sikayetci degilim kesinlikle

pssssssssst aman duymasınlar
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

teşekkürler...

Alıntıları Göster

nvidia 3d tv play yi kurdum. etkinleştir dediğim zaman, ır verici ve gözlük kurulumu çıkıyor. zalman tv kurulum için uygun değil, ancak masaüstü nvidia denetim panelinden stereoskopik 3d ayarlarını aktif ederek yine nvidia 3d kullanabilirsiniz deyip kurulumu tamamlamadan çıkıyor

kurulumda CRT tv yi DLP tv yi ve discover gözlük seçeneklerinin hepsini denememe rağmen olmuyor

• quote:

nvidia 3d tv play yi kurdum. etkinleştir dediğim zaman, ır verici ve gözlük kurulumu çıkıyor. zalman tv kurulum için uygun değil, ancak masaüstü nvidia denetim panelinden stereoskopik 3d ayarlarını aktif ederek yine nvidia 3d kullanabilirsiniz deyip kurulumu tamamlamadan çıkıyor

kurulumda CRT tv yi DLP tv yi ve discover gözlük seçeneklerinin hepsini denememe rağmen olmuyor

Tamam siz de bilgisayarın size dediği şeyi yapın işte. nVidia Kontrol Panelinden Stereoskopik 3D'yi açın. Olması lazım bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Mart 2013; 14:40:37 >

• quote:

Arkadaslar 1 aydan uzun suredir Nvidia 3D deneme yazilimini kullaniyorum, sozumona 14 gunluk deneme surumuydu ancak o sureyi coktan gecmis olmama ragmen halen kullanabiliyorum, acaba belirli bir saat omru mu var programin? Durumdan sikayetci degilim kesinlikle

3D TV Play programının kısayolları vs. oyunlarda çalışıyor mu? Dediğiniz şeyin gerçekleşme olasılığı imkansıza yakın çünkü.
  • quote:

quote:

3D TV Play programının kısayolları vs. oyunlarda çalışıyor mu? Dediğiniz şeyin gerçekleşme olasılığı imkansıza yakın çünkü.

Kısayol derken? Ctrl+Alt+Ins yapıp sağ alttaki oyunla ilgili yazıları kapatıyorum, onun dışında herhangi bir kısa yol varsa da bilmiyorum ama dediğim gibi Ocak ayının sonunda indirdim çünkü yeni 3D TV almıştım, o gün bugündür Burnout olsun, NFS olsun epey oynadım ve hala da 3D Play açıp oynuyorum bu oyunları. Bilgisayar her açıldığında 14 günlük deneme sürümünü kullanmak istiyor musunuz diyor ben de evet diyip kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Kısayol derken? Ctrl+Alt+Ins yapıp sağ alttaki oyunla ilgili yazıları kapatıyorum, onun dışında herhangi bir kısa yol varsa da bilmiyorum ama dediğim gibi Ocak ayının sonunda indirdim çünkü yeni 3D TV almıştım, o gün bugündür Burnout olsun, NFS olsun epey oynadım ve hala da 3D Play açıp oynuyorum bu oyunları. Bilgisayar her açıldığında 14 günlük deneme sürümünü kullanmak istiyor musunuz diyor ben de evet diyip kullanıyorum.

O zaman bir gariplik var. Ve bu gerçekten iyi bir şey. Nasıl yaptınız veya nasıl oldu bilmiyorum ama biz de aynısından istiyoruz

• quote:

O zaman bir gariplik var. Ve bu gerçekten iyi bir şey. Nasıl yaptınız veya nasıl oldu bilmiyorum ama biz de aynısından istiyoruz

Sizin mesajdan sonra bi daha bakiim dedim, yaklaşık 2 saat Burnout Paradise oynadım Nvidia 3D Play ile cillop gibi de oynatıyor. Dediğim gibi sadece PC açılışında soruyor o kadar. Programı Nvidia'nın sitesinden indirmiştim, hatta deneme süresi bitince kullanmak için Tridef bile bulup indirmiştim ancak hiç gerek kalmadı. Nasıl oldu ben de bilmiyorum ama işimi gördüğü sürece kullanıcam bunu

• quote:

quote:

Sizin mesajdan sonra bi daha bakiim dedim, yaklaşık 2 saat Burnout Paradise oynadım Nvidia 3D Play ile cillop gibi de oynatıyor. Dediğim gibi sadece PC açılışında soruyor o kadar. Programı Nvidia'nın sitesinden indirmiştim, hatta deneme süresi bitince kullanmak için Tridef bile bulup indirmiştim ancak hiç gerek kalmadı. Nasıl oldu ben de bilmiyorum ama işimi gördüğü sürece kullanıcam bunu

Bugün bende deneyeyim inşaallah olur

• quote:

quote:

Tamam siz de bilgisayarın size dediği şeyi yapın işte. nVidia Kontrol Panelinden Stereoskopik 3D'yi açın. Olması lazım bu şekilde.

İste acin dedigim zaman, kurulum kismi cikiyor kurarken, ir verici ve gozluk sectim, sonrasinda crt,dlp,discover gozluk hepsini denememe ragmen ornek goruntunun sadece rengi degisiyor(hani sag goz-sol goz testinde) kurulum basarisiz diyo o zamanda bende vesa kablosu olmadigini soylememisim
    Usb ile vericiyi bagliyorum yesil isik yaniyor, gozlugunde acinca yaniyor ancak 3D goruntu gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_KHA -- 8 Mart 2013; 16:46:51 >

• selal herkeze.
    arkadaşlar hiçbir oyunu 1080p 60hz de açamıyorum benden ya 1080p 24hz yada 720p 60hz e almamı istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

selal herkeze.
    arkadaşlar hiçbir oyunu 1080p 60hz de açamıyorum benden ya 1080p 24hz yada 720p 60hz e almamı istiyor.

3dtvplay ne yazık ki öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

selal herkeze.

3dtvplay ne yazık ki öyle

peki ne yapabilirim bu konuda ? 1080p 60 hz açmak için ? nvidia kullanıyorum amd geçsem yine aynımı olacak ? veya başka bir programmı kullansam ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.