Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilcin86

arkadaşlar selam gerçekden yararlı bir konu.benim sorunumu acikliyim 3d ready projektörrum var.1.3 hdmı destekliyor laptopda gtx560m ekran kartim var 3d film izliyorum sıkıntı yok ama şu oyun mevzusunu çözemedim ne yapmalıyım 3d projektör ve gözlükleriyle oyun oyanak için şimdiden teşekkür ediyorum
    3d monitorlerde input lag sorunu var mıdır ?
  • gerçekten çok işime yaradı bu konuyu açtığın için saol

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar konuya Videolar adlı bir bölüm açılmıştır.Buradaki videoların sayısı artacaktır.İlk mesajda yer almaktadır

Videolar

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu ( ASUS G51J )

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu 45 FPS ( ASUS G51J )

GTX560 Ti 3D Vision Benchmark testi
    3D zengin işi suan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Konu için teşekkür ederim yararlı olmuş.

Konunun gidişatına göre üst konu olarak yapılandırılabilir.
    arkdaşlar internet cafe işleticisym yeni 3d uyumlu mönitor ve gözlüğünü aldım gözlük nvidia monitor ise samsung. Sorunum bunu nası kurucam hangi işletim sistemi uyumludur ne yapmam gerektiği konusunda hiç bi bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.yılmaz

arkdaşlar internet cafe işleticisym yeni 3d uyumlu mönitor ve gözlüğünü aldım gözlük nvidia monitor ise samsung. Sorunum bunu nası kurucam hangi işletim sistemi uyumludur ne yapmam gerektiği konusunda hiç bi bilgim yok yardımcı olurmusunuz ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 3Ddef programında her türlü oyunu açıyorum ama şunlarda sorun var yardımcı olurmusunuz? :

Black Ops 2 (oyun açılıyor sonra simsiyah ekran oluyor)
    Most Wanted 2 (gölgeleme hataları mevcut)
    Euro Truck Simulator 2 (menü 3D, oyun normal 2D)

Cevaplarsanız lütfen alıntı yapın da göreyim dostlarım şimdiden sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Arkadaşlar 3Ddef programında her türlü oyunu açıyorum ama şunlarda sorun var yardımcı olurmusunuz? :

Black Ops 2 (oyun açılıyor sonra simsiyah ekran oluyor)
    Most Wanted 2 (gölgeleme hataları mevcut)
    Euro Truck Simulator 2 (menü 3D, oyun normal 2D)

Cevaplarsanız lütfen alıntı yapın da göreyim dostlarım şimdiden sağolun

Alıntıları Göster
    LG 42LM660s kullanıcısıyım, 3DTV play ı deneme sürümünü kurdum test yaptım tanıttım ama şöyle bir sorunum var nvidia denetim masasında HD TV çözünürlük ayarlarında 1080p 24hz ve 720p 60hz var her hangi birisini seçtiğimde görüntü kötüleşip ekrandan taşıyor ve masaüstünde dahi kasılmalar meydana geliyor sebebi nedir. Yardımıcı olursanız sevinirim.

not: Ekran kartı MSI 560Ti, 310.64 beta driver, test sırasında HDMI kablonuz desteklemiyor diye bir uyarı veya sorun yaratmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 3 Aralık 2012; 23:12:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

LG 42LM660s kullanıcısıyım, 3DTV play ı deneme sürümünü kurdum test yaptım tanıttım ama şöyle bir sorunum var nvidia denetim masasında HD TV çözünürlük ayarlarında 1080p 24hz ve 720p 60hz var her hangi birisini seçtiğimde görüntü kötüleşip ekrandan taşıyor ve masaüstünde dahi kasılmalar meydana geliyor sebebi nedir. Yardımıcı olursanız sevinirim.

not: Ekran kartı MSI 560Ti, 310.64 beta driver, test sırasında HDMI kablonuz desteklemiyor diye bir uyarı veya sorun yaratmadı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cevap vericek biri yok mu? LM serisine sahip biri varsa lütfen cevap. =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Arkadaşlar cevap vericek biri yok mu? LM serisine sahip biri varsa lütfen cevap. =)

Alıntıları Göster
    3d vision kullanan kalmamis heralde memlekette benimde sorular var ama kimse yok piyasada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

3d vision kullanan kalmamis heralde memlekette benimde sorular var ama kimse yok piyasada :D

sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

sorabilirsin

battlefield3te 3d secenegi cikmiyor ayarlar ekraninda bunda bi yama falan gerekir mi oynadiniz mi bilmiyorum. birde onerceginiz bi film oyun falan var mi ac3, most wanted 2 denedimde tatmin edici diil golgeler birbirine karisiyor medal of honr wf. da da gene 3d olarak acilmadi oyun tam test edemedim yani lgnin demo videosunu izliyorum paso :D
  • quote:

battlefield3te 3d secenegi cikmiyor ayarlar ekraninda bunda bi yama falan gerekir mi oynadiniz mi bilmiyorum. birde onerceginiz bi film oyun falan var mi ac3, most wanted 2 denedimde tatmin edici diil golgeler birbirine karisiyor medal of honr wf. da da gene 3d olarak acilmadi oyun tam test edemedim yani lgnin demo videosunu izliyorum paso :D

nvidia denetim masasından 3d'yi aktif et bir de bf3 ayarlar panelinden de aktif etmen gerekebilri
    oyun içinde 3d yi aç kapa yapmak için ctrl+t yapıyorsun

ac2, acbh, acr bunlar 3d olarak çok iyi bir de nvidia denetim masasından stereoskopik 3d başlığında oyunlarla uyumluluğu denetle listesinden hangi oyun 3d olarak nekadar başarılı görebilirsin
  • quote:

quote:

nvidia denetim masasından 3d'yi aktif et bir de bf3 ayarlar panelinden de aktif etmen gerekebilri

ac2, acbh, acr bunlar 3d olarak çok iyi bir de nvidia denetim masasından stereoskopik 3d başlığında oyunlarla uyumluluğu denetle listesinden hangi oyun 3d olarak nekadar başarılı görebilirsin

okedir hocam eyvallah onerdigin film var mi peki pop out bol olan ?

• quote:

quote:

quote:

okedir hocam eyvallah onerdigin film var mi peki pop out bol olan ?

Alıntıları Göster
    henüz 3d film konusuna el atamadım :)

• quote:

şu akk muhabbeti olmasa birakcam downloada makineyide yaziciogluna falan ugricaz artik orda satiolarmis galiba ne kadar guvenilirse :D
  • quote:

quote:

şu akk muhabbeti olmasa birakcam downloada makineyide yaziciogluna falan ugricaz artik orda satiolarmis galiba ne kadar guvenilirse :D

Alıntıları Göster
    buarada farcry3 tavsiye ederim dun denedim cok az golgelerde sorun var onun dısında mukemmel

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.A.N.C.E.R

Arkadaşlar bu 3D'nin FPS'leri yarı yarıya düşürdüğü doğru mu? Örneğin ben NFS Hot Pursuit oyununu 1920*1080 çözünürlükte ve high ayarlarda sabit 60FPS ile oynuyorum, şimdi 3D ile oynarsam ciddi bir düşüş olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar konuya Videolar adlı bir bölüm açılmıştır.Buradaki videoların sayısı artacaktır.İlk mesajda yer almaktadır

Videolar

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu ( ASUS G51J )

Crysis 2 3D Vision örnek oynanış videosu 45 FPS ( ASUS G51J )

GTX560 Ti 3D Vision Benchmark testi
    Beyler biri ne olur bana yardım etsin 6650M Ekran kartım var ama 2XxxX serisindeki gibi oyun oynuyorum kafayı yemek üzereyim!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar bu 3D'nin FPS'leri yarı yarıya düşürdüğü doğru mu? Örneğin ben NFS Hot Pursuit oyununu 1920*1080 çözünürlükte ve high ayarlarda sabit 60FPS ile oynuyorum, şimdi 3D ile oynarsam ciddi bir düşüş olur mu?

oyunun optimizasyonda problem yoksa pek bisey farkedilmiyo. ac3de denedim ama bostondayken baya bi dustu fps utanmasa takilcakti oyun icinde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

oyunun optimizasyonda problem yoksa pek bisey farkedilmiyo. ac3de denedim ama bostondayken baya bi dustu fps utanmasa takilcakti oyun icinde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim sorunum 3d vision ı etkinleştirememek.dün yapmışken pesi 3 boyutlu oynayabilmişken,bugün olmuyor.realtek driverı indirmiştim kurarken önceki driverı kaldırdı.acaba ondan mı çalışmıyor ? ayrıca nvidianın sitesinden oradan buradan indirmeyip denemediğim bir şey kalmadı.ekran kartım geforce gt 425m.kurarken sürekli sürüm uyuşmazlığı hatası veriyor.tridef ile çalıştırmıştım dün.bugün stereo sürücüsü başlatılamadı diyor tridef de.sorunumu halleden yiğitten cümle alem razı olsun.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.