Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • medal of honor warfighter nvidia 3d vision çalışmıyor sebebini bilen var mı?
  • lg d2342 3d monitör var dvi dan bagladım kart 4870 ama montörün 3d menüsü açılmıyor."3d menu not avalible on current input source" diye yazı çıkıyor.birde kablo single link ondan mı aceba yoksa başka birşeydenmi.
  • ATİ kullanıcıllara HM3D için Tomb Raider 2013 ü tavsiye ederim gerçek bir 3d deneyimi sunuyor hatta LG lm640S tv otomatik algılayıp 3d ye geçiyor.
    Crysis 3 ise 3D konusunda tırt çıktı TV'nin 2D to 3d modundan pek farklı bi 3d sunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

https://hotfile.com/dl/256563237/5e4b16e/3d.rar.html

Crack linki güncellendi.

Kralsınnn

• beyler oyun içindeki 3d ayarlarını yağtığımızda işte derinlik yansıma gibi ayarları yaptık nvidia kartlar ile.kaydediyorumda bunları ama oyuna tekrar girdiğimde herşey başa dönmüş sıfırlanmış oluyor ve tekrar tekrar derinlik arttırma yansıma larla uğraşıyorum.
    bu işlem böylemi yoksa bunun bir ayarı felan varmı ya bıktım her oyuna giridğimde ayar yapmaktan.
  • yokmu bir bilen konuya girendemi yok arkadaşlar ?
    hocam senindemi bilgin yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

yokmu bir bilen konuya girendemi yok arkadaşlar ?
    hocam senindemi bilgin yok ?

Açıkçası bende de bı şekilde. Bir ayarı olduğunu sanmıyorum varsa da ben bilmiyorum hocam.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Denetim masasından klavye kısayollarını seçip gelişmiş oyun içi ayarlarını aktif ediyosun.oyunda ise 3d ayarlarını yaptıktan sonra ctrl+f7 ile mevcut ayarları kaydede biliyorsun... zamanında cok yardımın dokunmuştu bana inşallah bende sana yardımcı olmışumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateemre

Denetim masasından klavye kısayollarını seçip gelişmiş oyun içi ayarlarını aktif ediyosun.oyunda ise 3d ayarlarını yaptıktan sonra ctrl+f7 ile mevcut ayarları kaydede biliyorsun... zamanında cok yardımın dokunmuştu bana inşallah bende sana yardımcı olmışumdur.

valla hocam gece bir deniyeyim olursa çok makbule geçer.
    ne güzel ayarlıyorum oyun içinde ayarları işte derinlik ve dışa çıkarmayı sonra ayarları dediğin gibi kaydediyorum.ama oyun açılıp kapanınca hop benim yaptığım ayarlar kaydetmeme rağmen sıfırlanıyordu.
    umarım dediğin yöntem işe yarar.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    inşallah olur bende bi kac oyunda işe yaramıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateemre

Güncel oyunlarda maalesef işe yaramıyor. En azından bende bir işe yaramadı.

• aynen bendede işe yaramadı töbe töbe ya.
    saçmalık resmen ozaman neden derinlik yansıma ayarlarını koyarsın oraya anlamadım.
  • Arkadaşlar çırak işten kaçmış galiba.Yeni ve sağlam bir çırak linki alabilir miyiz ?
  • Çırak aranıyor.
  • Bir Allah'ın kulu da çıkıp yardımcı olmamış.Oyuna mı daldınız naptınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bir Allah'ın kulu da çıkıp yardımcı olmamış.Oyuna mı daldınız naptınız...

Bugün upload edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bir Allah'ın kulu da çıkıp yardımcı olmamış.Oyuna mı daldınız naptınız...

Bugün upload edeceğim.

Teşekkürler.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    hocam dosyayı upload larken crak diye adını yazmazsan sorun çıkmıyor silmiyorlar uzun bir süre
    sonra başka bir isimle kaydedince baktım 1 gün içinde silinen dosya hala duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hocam dosyayı upload larken crak diye adını yazmazsan sorun çıkmıyor silmiyorlar uzun bir süre
    sonra başka bir isimle kaydedince baktım 1 gün içinde silinen dosya hala duruyordu.

Hadi bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.