Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Arkadaşlar hdmı 1.4 üzerinden 1080p de 120 hz alabilmek mümkünmü ? Vikipedide Hdmı 1.4 için mümkün yazıyor ancak ben 24 hz nin üzerine çıkamadım.

Şu anki teknolojiyle maalesef mümkün değil.

quote:

Orijinalden alıntı: drnecmionurtastan

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

ben oyunları 3D'lu televizyonumdan oynamak istiyorum.şu anki ekran kartım çok desteklemiyormuş, buradaki üyeler sağolsun bana bu bilgiyi söylediler

şu iki karttan birini almayı düşünüyorum.sizce hangisini alayım?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

Bir de bu oyunları oynayabileceğim 3D'li bir tv almak istiyorum ama bütçem max 1.700 falan.tavsiye edebileceğiniz bir 3D tv ya da marka var mıdır bu oyunları güzelce oynatabilecek?

çok teşekkür ederim şimdiden :)

Kesinlikle GTX760M. Özellikle 3D oynayacaksanız zaten nVidia şart gibi bir şey.

TV için en az 2500 TL civarı bir rakamı gözden çıkartmalısınız.

peki 3gb 384bitlik asus hd7950 ve 1.500tl'lik bir 3D tv'de 3 boyutlu bir oyunu yüksek ayarlarda eğlenceli bir şekilde oynayamaz mıyız?

Tabiki oynayabilirsiniz bir sorun olmaz ama 3D'ye kafayı takmış durumdaysanız eğer, nVidia almalısınız.

• drnecmionurtastan kullanıcısına yanıt
    3d diyorsan nvidia almalısın fakat akışkanlığa önem veriyorsan bence tv yerine monitör alıp kalan parayı ekran kartına yatırmanı tavsiye ederim oyunların çoğunda optimizasyon düzgün değil bir çok oyun halen 3d oynanmıyor bozuk gölgeler aynı nesneden 2 tane (gölge yapıyor) sonra aldığınız tvden pişman olmayın ekran kartına verdiğiniz paraya acımazsınız hiç olmazsa ilerdede oynarsınız şimdi tvye çok para gömüp bunlardan birini alırsanız son ayarda çoğu oyunu akıcı bi şekilde oynayamazsınız gtx 650 ti oc kullanıyorum şimdilik iyi ama ilerde 3dde sıkıntı yaratacak gibi duruyor hp 2311gt monitör kullanıcısıyım sizede tavsiyem bu veya bunun gibi bi monitör alıp 3d oynayın 3dnin keyfini çıkarın hevesinizi alın ama 3d artık donanım olarak hazır olsada yazılım olarak hazır değil henüz
    gerçek manasıyla 3d oynanan oyunlar

batman arkham city
    call of duty mw 3
    spec ops
    tomb raider

bunun dışında far cry 3de bile gölge sorunu war we ben neredeyse farcry'ı 2d bitirmek üzereyim
    skyrim gölgeler 2d kalıyor oynanmıyor
    most wanted 2012 tamamen optimizasyon özürlü bi oyun zaten bi tarafınında düzgün olduğunu görmedim ki bu oyunun
    şimdilik akılıma gelen bozuk oyunlar bunlar

• Nvidia 3D vision ile max payne oynamadıysan mutlaka oyna derim. Mermilerin ekrandan çıkıp gözüne gözüne saplamasına , sağından solundan geçmesine inanamazsın. Gerçek anlamda ekrandan bukadar çıkan bir oyun görmedim. Ayriyetten alen wake 1 in 3D side muhteşem. Herşey ekrandan çıkıyor. En az batman kadar başarılı .
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    açıkçası batmanin 3dsi spec ops kadar iyi değil galiba spec opsta gerçek manada önümde toprakları hissediyordum

batman amd daha başarılı sanki belkide bana öyle geldi bilemiyorum monitorum saolsun hem nvidia hem amd cephesi elimin altında biri olmazsa diğerinde deniyorum hatta karşılaştırıyorum ama tridef batmani daha iyi 3d yapıyor gibi geldi aynı şekilde cod mw3üde

max payneden sonra spec ops the line oynama şansın warsa bana hangisi daha iyi söyler misin spec ops kadar warsa max payneide indirecem yoksa 25 gb falan çok büyük günlerimi belki netin durumuna göre haftalarımı alabilir çünkü

alen wake hiç oynamadım merak ettim açıkcası sadece 3d olarak değil oyunu merak ettim

zaten oyun arıyorum oynayacak pek bişe kalmamaya başladı
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    bu arada max payne 3mü dediğin
  • quote:

Nvidia 3D vision ile max payne oynamadıysan mutlaka oyna derim. Mermilerin ekrandan çıkıp gözüne gözüne saplamasına , sağından solundan geçmesine inanamazsın. Gerçek anlamda ekrandan bukadar çıkan bir oyun görmedim. Ayriyetten alen wake 1 in 3D side muhteşem. Herşey ekrandan çıkıyor. En az batman kadar başarılı .

Wake i bilmiyorum ama Max Payne konusunda sonun kadar katılıyorum size.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar hdmı 1.4 üzerinden 1080p de 120 hz alabilmek mümkünmü ? Vikipedide Hdmı 1.4 için mümkün yazıyor ancak ben 24 hz nin üzerine çıkamadım.

Şu anki teknolojiyle maalesef mümkün değil.

quote:

quote:

quote:

ben oyunları 3D'lu televizyonumdan oynamak istiyorum.şu anki ekran kartım çok desteklemiyormuş, buradaki üyeler sağolsun bana bu bilgiyi söylediler

şu iki karttan birini almayı düşünüyorum.sizce hangisini alayım?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

Bir de bu oyunları oynayabileceğim 3D'li bir tv almak istiyorum ama bütçem max 1.700 falan.tavsiye edebileceğiniz bir 3D tv ya da marka var mıdır bu oyunları güzelce oynatabilecek?

çok teşekkür ederim şimdiden :)

Kesinlikle GTX760M. Özellikle 3D oynayacaksanız zaten nVidia şart gibi bir şey.

TV için en az 2500 TL civarı bir rakamı gözden çıkartmalısınız.

peki 3gb 384bitlik asus hd7950 ve 1.500tl'lik bir 3D tv'de 3 boyutlu bir oyunu yüksek ayarlarda eğlenceli bir şekilde oynayamaz mıyız?

Tabiki oynayabilirsiniz bir sorun olmaz ama 3D'ye kafayı takmış durumdaysanız eğer, nVidia almalısınız.

şöyle ki;

yeni bir tv alacağım ve yeni bir ekran kartı...

imzamda görülen sistemimi yeni oluşturdum fakat ekran kartı eksik kalmış biraz galiba.yenisini almayı düşünüyorum...tv de almayı düşünüyorum, almışken de 3D'lu bir tv düşünüyorum ama böyle 1700'den fazla veremem.ekran kartım da ha hd7950 olacak ya da gtx760 olacak...

hiç bir tv'de 3D izlemedim.ne oyun, ne de film...sonuçta bu ekran kartı ile tv alırken bari 3D'u da deneyim diyorum.mükemmel bir 3D deneyimi beklemiyorum tabii ki, onun için yüksek özellikli tv ve ekran kartı lazım fakat gtx760 ile ve 200hz bir 3D tv ile alacağım 3D eğlencesi nasıl olur hiç bilmiyorum çünkü sinema dışında hiç 3D görmedim...

• gerçi bir de monitör almayı düşünüyordum...

arkadaşın dediği gibi 3D bir monitör alıp daha az paraya sadece izlemelik bir tv de alabilirim...ekran kartını da gtx760' da yükseltebilirim fakat bu daha da pahalıya gelir gibi @enoes @NomadCRY
    bence önce bi gidin mağazaya bi bakın almadan belki göremeyeceksiniz sinemada nasıldı bilmiyorum seviniz mi ama tv daha küçük olduğu için sinema gibi olmaz sevmeyebilirsiniz 1700 liralık bi tvyede amd ile 3d olmaz bence nvidia olsun verdiğiniz paraya değsin ama nvidia desteklimi alacağınız tv onada bakın derim
    monitör olsa 3d olsunda her monitorü nvidia desteklettiririz ama tv işi sakat bu arada tv olarak alıyosunuz değil mi oyun için alınacaksa tv almayın boşuna
    eğer monitör almakta geliyosa içinizden bence şöyle yapın

hp 2311gt için tridefi indirin bi tane oyun atın tavsiyem ya batman yada cod mw3 olur flaşa

sonra gidin bimekse teşhiri wardır büyük ihtimalle 2311gt alıcam ama inceleyebilir miyim gibisinden girin içeri

hatta video falanda indirin (power dvd gerekli)

bi bakın hoşunuza giderse alırsınız gitmezse başkalarına bakıp zaman bile kaybetmeyin

bende göz ile ilgili bi sıkıntı war her 3dyi göremiyorum 5bçk milyarlık tvyede baktım gördüğüm en iyi 3d ekran buydu bende daha iyisini bulamayınca aldım

ama siz bi gidip kendiniz bakın herkesin gözü bir değil
  • yani oyunları ben zaten tv'de oynamayı seviyorum ama 3D olarak değil.3D ile ilk defa denemeyi düşünüyorum...

alacağım tv'ler arasında şu ikisi arasında gidip geliyorum ama bu panasonic'lerin fiyatları neden bu kadar düşük anlamadım...sonuçta 800hz diyor :) bu tv'ler nvidia destekli mi? bunu nereden öğreneceğim?!

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-l47et50e-tx-l47et50e-3d-full-hd-119-cm,-smart-led-tv,800-hz,4xhdmi,3usb,wi-fi,/productdetails.aspx?I_ID=60173

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-42la620s-42la620s-107-cm-cinema-smart-3d-full-hd-led-tv,-200-hz,dahili-uydu-alici,wifi/productdetails.aspx?I_ID=65409

walla tam bilemiyorum ama panasoniclerde ışık düşük oluyordu çok karanlıktı gördüğüm kadarıyla helede 3d için çok kötü olur 800 hz olması oyunlarda bişe ifade etmez

nvidianın sitesinde falan bulursun üretici kodunu yaz google'la
  • şimdi bu monitörü gösterdiğiniz çok iyi oldu.ben de bu fiyatlarda fullhd bir monitör arıyordum ama bu monitörde hepsi var.ben bu monitörü tv olsa da olmasa da almalıyım gibi duruyor.3D performansı da iyi gibi duruyor :)
    yalnız bişe belirtmem gerek bunu tv olarak kullandığınızda 3d alamıyorsunuz tek dezavantajı bu bunu söyleyimde sonra neden aldırdın demeyin bana

kayseride olsanız buyrun bi çayımı için hemde inceleyin derdim
  • yok, sadece monitör olarak kullanacağım.zaten hem monitör hem de tv alacaktım... bu çok iyi oldu çünkü bu fiyata 3D monitör yok gibi...tavsiye eder misiniz bu ürünü kesinlikle?

ben de adanadayım, atlar gelirim bir çayınızı içmeye :)
    kesinlikle tavsiye ederim yalnız çok parlak gözleri çok yoruyor ama yinede öğrenci olmama rağmen bir gün pişman olmadım aldığıma hiçbişe yoksa 23" ve karşıtlığı çok yüksek okuyamadığım bi çok yazıyı bu monitör sayesinde okudum filmlerdeki gerçek siyahı weriyor 5ms we gayet yeterli daha ne olsun ben başta ips alacaktım bimekste yorumları görünce ağzım açık kaldı ne kadar yorumu war sonra gittim inceledim we şekilde görüldüğü gibi aldım ipstende çok kalır yanı yok bence tüplüden daha canlı renkleri war dedim ya daha ne olsun bi monitorden beklediğin herşey war hatta benim konularımı incelerseniz küçük bi incelemede paylaşm

tabi ne zaman isterseniz kapım her zaman açık :D
  • şimdi almak için girdim bimekse ama sadece bulunduğu mağazadan alınıyormuş o yüzden almam zor gözüküyor fakat şu monitör nasıl? bunu internetten alabilirim...

http://www.bizdehesapli.com/D2342P-PN?ref=akakce&v=1.62.8
    açıkcası kullanmadım ama hpde lgden panel alıyor yani hemen hemen aynılar yalnız lgde dikkatimi çeken nokta süper led diyordu nette bi araştırın eğer gerçekten süper ledse bu muhtemelen renk konusunda daha iyidir 3dde bişey değişmez
  • yani bunu alacağız herhalde, başka çaremiz yok :) çok teşekkürler yardımlarınız için...

bir sorum daha olacak.bu pilli gözlükler mi daha iyi, pilsizler mi?
    pilliler aktif pilsizler pasif olur sakın pilli alma gözlerini tabiri caizse s..er

pilsiz gözlüğün güneş gözlüğünden hiç farkı yok sadece ışığı kırarak ekrandaki 2 görüntüyü ayırıyor

pillide ise 2 görüntü farklı anlarda geliyor bir sağ göz kapanıyor sol açılıyor sol gözün görmesi gerekekn kare geliyor birde tam tersi saniyede 200 defa gözüne bi ışık bi karanlık o göz ne olur söylesene bi işte mide bulantısı vb oradan geliyor

hp we lg bu baktıkların pasif yani pilsiz
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.