Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zobaa16

Bende hd6850 var. Kısmetse 7870 düşünüyorum...

Yeni çıkan oyunlar var. Merak ettiğim olursa senin görüşlerini sorarım. 3D araba yarışı ilginç olabilir ?

race grid ve most wanted 2012yi denedim sorun yaşadım biraz ama sana önerim 3d istiyorsan nvidia kart alman yönünde olacak çünkü amd geri kalmaya başladı ve nvdia kartın olursa hem tridef ile amdnin 3dsini hemde 3dvision ile nvidianın 3dsini kullanırsın monitörunde önemli tabi
  • Konu çok yararlı. Ekran kartlarının 3D performansını karşılaştıran bir tablo gerekli konuya.
  • very good. I Think I like it
  • quote:

Orijinalden alıntı: pjckmen

very good. I Think I like it

Thx bro. U r the best!
  • Arkadaşlar @Team NINJA arkadaşımız 3D TV Play yazılımının crack ini bana gönderdi. Satın almak istemeyenler crack i buradan indirebilir.

http://s3.dosya.tc/server9/RwkPSU/3d.rar.html

Kendisine çok teşekkürler.

İlk sayfa da gerektiği gibi düzenlenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

Konu çok yararlı. Ekran kartlarının 3D performansını karşılaştıran bir tablo gerekli konuya.

valla çok iyi olurdu ama ben kendimden biliyorum tek 780 malesef yeni çıkan oyunlara yetmiyor.

crysis 3 metro LL tomb raider bu oyunlarda bütün ayarları açınca kart mefta malesef oynanamayacak duruma geliyor.

o yüzden 2 adet ekran kartı yada 2 gpu lu bir ekran kartı şart.

seneye 780 ler ucuzlarsa slı yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

Konu çok yararlı. Ekran kartlarının 3D performansını karşılaştıran bir tablo gerekli konuya.

valla çok iyi olurdu ama ben kendimden biliyorum tek 780 malesef yeni çıkan oyunlara yetmiyor.

crysis 3 metro LL tomb raider bu oyunlarda bütün ayarları açınca kart mefta malesef oynanamayacak duruma geliyor.

o yüzden 2 adet ekran kartı yada 2 gpu lu bir ekran kartı şart.

seneye 780 ler ucuzlarsa slı yapıcam.

560 Ti sahibiyim. Bu kartla güncel oyunları 3D olarak oynamam biraz zor açıkçası.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    ayar kısarsan gayet güzel oynanıyor ben o kart ile tomb raider i bitirmiştim.
    özellikle son updateleri yap çok faydası oldu 780 gibi bir kart ile hissetmiyosun ama 560 ti gibi bir kart ile gayet hissedilir oluyor.

ona bakarsan bende bütün ayarları açtığımda 15 fps alıyorum hocam :)
    msi gtx 650 ti oc kullanıcısıyım

batman arkham city

çok yüksek ayarlarda dx9da fxaa mediumda physx normalde 50 fps altına düşmeden akıcı bi şekilde 3d oynuyorum

cod mw3de full ayar
  • Crysis 3 ve Metro gibi oyunlarda 3D'yi açtığımda 20 fps e kadar düşüyor açıkçası. Ama dediğiniz gibi çoğu oyunda gayet güzel çalışıyor. Yine de bundan sonra çıkacak next gen oyunlarda bu zor gözüküyor.
    aslına bakarsanız crysis 3ü ultra veya ultraya yakın oynayan bi insan biraz kaliteden ödün wererek 3d oynayabilir çok abartılacak bişey değil bazen oyunlardaki fps farkı zannedildiği gibi yarıya inmiyor 60dan 40a iniyor atıyorum
  • dün lost planet 3 ü denedim 3d olarak bir ultra ayarlarda 3d açtım baktım birde en düşük low da görüntüye baktım arada hiç fark görmedim oyundan kaynaklanıyor sanırım.
    3d açılacaksa zaten kartı yiyen ayarlar genelde msaa gibi ayarlar oluyor geri kalan ayarlar pek bir şey farkettirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Crysis 3 ve Metro gibi oyunlarda 3D'yi açtığımda 20 fps e kadar düşüyor açıkçası. Ama dediğiniz gibi çoğu oyunda gayet güzel çalışıyor. Yine de bundan sonra çıkacak next gen oyunlarda bu zor gözüküyor.

hocam ekran kartınız hala aynı mı GTX560 Ti
  • ben oyunları 3D'lu televizyonumdan oynamak istiyorum.şu anki ekran kartım çok desteklemiyormuş, buradaki üyeler sağolsun bana bu bilgiyi söylediler

şu iki karttan birini almayı düşünüyorum.sizce hangisini alayım?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

Bir de bu oyunları oynayabileceğim 3D'li bir tv almak istiyorum ama bütçem max 1.700 falan.tavsiye edebileceğiniz bir 3D tv ya da marka var mıdır bu oyunları güzelce oynatabilecek?

çok teşekkür ederim şimdiden :)

• güncel
  • bir cevap verecek cengaver yok mu!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Crysis 3 ve Metro gibi oyunlarda 3D'yi açtığımda 20 fps e kadar düşüyor açıkçası. Ama dediğiniz gibi çoğu oyunda gayet güzel çalışıyor. Yine de bundan sonra çıkacak next gen oyunlarda bu zor gözüküyor.

hocam ekran kartınız hala aynı mı GTX560 Ti

720p çözünürlükte Crysis 3'te sabit 60-70 FPS alıyorsam gereksiz yere para verip yeni ekran kartı almanın ne manası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Eylül 2013; 18:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drnecmionurtastan

ben oyunları 3D'lu televizyonumdan oynamak istiyorum.şu anki ekran kartım çok desteklemiyormuş, buradaki üyeler sağolsun bana bu bilgiyi söylediler

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7950-dc2t-3gd5-v2-hd7950-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64549

Bir de bu oyunları oynayabileceğim 3D'li bir tv almak istiyorum ama bütçem max 1.700 falan.tavsiye edebileceğiniz bir 3D tv ya da marka var mıdır bu oyunları güzelce oynatabilecek?

Kesinlikle GTX760M. Özellikle 3D oynayacaksanız zaten nVidia şart gibi bir şey.

TV için en az 2500 TL civarı bir rakamı gözden çıkartmalısınız.

• Arkadaşlar hdmı 1.4 üzerinden 1080p de 120 hz alabilmek mümkünmü ? Vikipedide Hdmı 1.4 için mümkün yazıyor ancak ben 24 hz nin üzerine çıkamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drnecmionurtastan

ben oyunları 3D'lu televizyonumdan oynamak istiyorum.şu anki ekran kartım çok desteklemiyormuş, buradaki üyeler sağolsun bana bu bilgiyi söylediler

Kesinlikle GTX760M. Özellikle 3D oynayacaksanız zaten nVidia şart gibi bir şey.

TV için en az 2500 TL civarı bir rakamı gözden çıkartmalısınız.

peki 3gb 384bitlik asus hd7950 ve 1.500tl'lik bir 3D tv'de 3 boyutlu bir oyunu yüksek ayarlarda eğlenceli bir şekilde oynayamaz mıyız?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.