Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A35A

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

evet hocam 560 ti varken tv alıcam zaman baktım 3d play tv ile dama tahtası seçeneği var.

sonra teknosaya gittim orda tv yi kurcalarken gördüm :) ondan sonra karar verdim.

yoksa haramdı bize tv de 3d oyun oynamak :)

hele bide ekran büyükse 720p çok kötü oluyo.

Cidden 720p de oynanmaz.

3D TV Play checkerboard il güzel. Gerisi yaramaz bence de.

anlamadığım hani hdmı 1080p de 24herz den fazlasını taşımıyodu.isteseler yaparlar sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A35A

quote:

evet hocam 560 ti varken tv alıcam zaman baktım 3d play tv ile dama tahtası seçeneği var.

sonra teknosaya gittim orda tv yi kurcalarken gördüm :) ondan sonra karar verdim.

yoksa haramdı bize tv de 3d oyun oynamak :)

hele bide ekran büyükse 720p çok kötü oluyo.

Cidden 720p de oynanmaz.

3D TV Play checkerboard il güzel. Gerisi yaramaz bence de.

anlamadığım hani hdmı 1080p de 24herz den fazlasını taşımıyodu.isteseler yaparlar sanırım.

Şöyle

Normal 3D de her göze 1920x1080p sinyali gidiyor.

Checkerboardda 960x1080p sinyali gidiyor her göze ve birleşiyor gibi birşey sanırsam.

• bu 14 gün deneme sürümünden gına gelmişti bende nette araştırdım biraz hallettim en sonunda :)sınırısız yaptım.

sinir ediyodu her açılışta beni.
  • 3d sinemalarda verdikleri gözlük stereoskopik mi
  • selamlar...geçen crysis 3 3D denedim yazıların havada kalması ve kullanılan yayın vs. önde kalması dışında pek bir esprisi yoktu oyunun.Acaba günümüzün en iyi 3D oyunu hangisi söyler misiniz ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

selamlar...geçen crysis 3 3D denedim yazıların havada kalması ve kullanılan yayın vs. önde kalması dışında pek bir esprisi yoktu oyunun.Acaba günümüzün en iyi 3D oyunu hangisi söyler misiniz ? Teşekkürler

tomb raider dene birde.
  • ok sağol..bi deneyeyim
  • konuyu baştan sona okudum ama AMD hd3d konusunda çok fazla bilgi yok..
    amd sistemle ve ati ekran kartlı sistemle oyun oynayan çok yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbay -- 22 Temmuz 2013; 15:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbay

konuyu baştan sona okudum ama AMD hd3d konusunda çok fazla bilgi yok..
    amd sistemle ve ati ekran kartlı sistemle oyun oynayan çok yok galiba.

esasında bu 3 boyut işi çok basir.2 tane yanyana görüntüyü üst üste bindiriyor tv yaptığı bu. bendeki 3 boyutlu telefon da 2 ayrı kamerayla çekip 1 tanesiyle fon yapıyor diğeriyle derinlik. ben sadece crysis 3 oynadım. elindeki yay biraz önde bi de yazılar havada o kadar yani.
  • Arkadaşlar yeni bir monitör alacağım ve kafam bir hayli karışık 3d almayı planlıyorum ve aklımda 1 model var

1)http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/asus-vg278h-27-vg278h-3d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59048
    sıkıntım şu aklımda ki monitör de dahili nvidia vision kit var ama ben de nvidia ekran kartı yok amd asus directcuII 7850 ekran kartı var
    bu alıcı olayı nedir daha mı verimli oluyor ve diğerlerinden farkı nedir ? benim ekran kartında çalışır mı ? veya sizin önerdiğiniz ve rahatça bulabileceğim bir model var mı ?

İlerleyen günlerde belki nvidia ekran kartı da alırım yani kafam çok karışık

• LG TV olanlar bana pm atsın 3d oyunlar için arkadaşlar.
  • Arkadaşlar 3D tv play yazılımı ile 3 tane full hd tv aldığımda surround desteği oluyormu bu 1 ?

Nvidia 3D tv play ile tüm tv lerde hdmı üzerinden 1920x1080p 60 hz görüntü alabiliyormuyuz buda 2 ?

Şu tv den 3 tane alıp 3D surround yapmak istiyorum. Çerçevesi hiç yok gibi birşey çok güzel olur. He 3D surround yapamazsam yinede alacağım zira surroundda kararlıyım ve bu model çok hoşuma gitti.

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ue32f6510ssxtk-ue32f6510ssxtk-3280-cm,-3d-led-tv,400-hz,dahili-wi-fi,-dahili-uydu,beyaz/productdetails.aspx?I_ID=65815

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 7 Ağustos 2013; 23:47:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Arkadaşlar 3D tv play yazılımı ile 3 tane full hd tv aldığımda surround desteği oluyormu bu 1 ?

Nvidia 3D tv play ile tüm tv lerde hdmı üzerinden 1920x1080p 60 hz görüntü alabiliyormuyuz buda 2 ?

Şu tv den 3 tane alıp 3D surround yapmak istiyorum. Çerçevesi hiç yok gibi birşey çok güzel olur. He 3D surround yapamazsam yinede alacağım zira surroundda kararlıyım ve bu model çok hoşuma gitti.

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ue32f6510ssxtk-ue32f6510ssxtk-3280-cm,-3d-led-tv,400-hz,dahili-wi-fi,-dahili-uydu,beyaz/productdetails.aspx?I_ID=65815

alacağın tv yi bilmiyorum ama ben lg ile 3d 1080p 60 hz alıyorum.

3d tv play i şuan sorunsuz kullanıyorum.

lg olsaydı yardımcı olurdum.

• quote:

quote:

Arkadaşlar 3D tv play yazılımı ile 3 tane full hd tv aldığımda surround desteği oluyormu bu 1 ?

Öncelikle mesajın içinde cevabın içinde teşekkürederim. 3D tv play ile 3D de 60 hz yi hdmi üzerinden , nvidia destekli markanın driverini modlayarak değil , direk play yazılımı üzerinden hiçbir işlem yapmadan , rutin kurulumu ile alıyorsun ? İkinci bir sorum surround 3D deneme şansın oldumu ? Nvidia 3D play in burada işe yarayıp yaramadığını biliyormusun ? Tv nin linkini aşağıda veriyorum.

Marka model ise SAMSUNG UE32F6510SSXTK 32''80 CM, 3D LED TV,400 HZ,DAHİLİ Wİ-Fİ, DAHİLİ UYDU,BEYAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 8 Ağustos 2013; 1:19:47 >

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle mesajın içinde cevabın içinde teşekkürederim. 3D tv play ile 3D de 60 hz yi hdmi üzerinden , nvidia destekli markanın driverini modlayarak değil , direk play yazılımı üzerinden hiçbir işlem yapmadan , rutin kurulumu ile alıyorsun ? İkinci bir sorum surround 3D deneme şansın oldumu ? Nvidia 3D play in burada işe yarayıp yaramadığını biliyormusun ? Marka model işi biraz karışık. Tv vatan bilgisayar haricnde ne yabancı sitelerde nede samsungun kendi sitesinde gözükmüyor. Sanırım isim bile konmamış olacakki tv ye , karışık bir kodu var. Bir üst mesajımda tv nin linkini vermiştim . Yinede ekliyorum tekrardan.

pm attım.

• Şurda Nvidia'nın 3D Lightboost teknolojisi hakkında güzel bir konu var. Türkçeleştirlip başlığa eklenebilir.
  • Gözlükte sorun çıktığını çok gördüm.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

selamlar...geçen crysis 3 3D denedim yazıların havada kalması ve kullanılan yayın vs. önde kalması dışında pek bir esprisi yoktu oyunun.Acaba günümüzün en iyi 3D oyunu hangisi söyler misiniz ? Teşekkürler

call of duty mw3
    tomb raiderde güzel

amd tarafında ise batman arkham city

bir çok oyunu hem amd hemde nvidia ile deneme şansım mevcut istek olursa test yapıp ekleyebilirim
  • Bende hd6850 var. Kısmetse 7870 düşünüyorum...

Yeni çıkan oyunlar var. Merak ettiğim olursa senin görüşlerini sorarım. 3D araba yarışı ilginç olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.