Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leech

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar,

Bende yaklaşık 1-2 haftadır HD 6950 ve ACER HS244HQbmii ile 3D kullanıyorum. Konuda oyunlar için bahsi geçen program iz3d fakat ben o programdan daha kullanışlı bulduğum için Tridef 3D programını kullanıyorum. Programın 14günlük deneme sürümü var sonrasında tam sürümünü almak isterseniz 49dolar gibi bir fiyata sahip fakat amd ekran kartına sahipseniz yüzde 50 indirimle alabiliyorsunuz.
    http://www.tridef.com/home.html

Desteklediği oyunlarda buradan bakabilirsiniz, 427 oyun profiline sahip ve oyunlar çıktıkça güncellemeler geliyor ayrıca istediğiniz oyuna özel profilde oluşturabiliyorsunuz, ileride bahsedicem
    http://www.tridef.com/ignition/3d-games.html

----------------------------------
    ------------------------------
    -------------------------
    --------------------
    -------------------------
    ------------------------------
    ----------------------------------

Son olarak bu konuda bir arkadaş filmlerde problem yaşamış sanırım powerdvd 11 ile bağlantıyı otomatik algılıyor ve hiç bir ayar yapmadan direk izleyebiliyorsunuz. Şimdiye kadar Step up, green hornet, tron legancy, saw gibi 3d bluray filmleri izledim performansı muhteşem
    nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack)

Size de hayırlı ramazanlar.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Konuyu açtığım zaman TriDef 3D adlı yazılımın fiyatı iz3D ye göre daha yüksekti. Ve ayrıca yeterli bilgi de bulamadığımdan konuya ekleme gereği duymadım. Ama ücretinin 24 dolar gibi uygun olması bahsettiğiniz özellikleri sayesinde verdiğiniz bilgileri konuya ekleyeceğim. Çok teşekkürler.

Bu arada 3D filmde sorun yaşayan arkadaşa aynı şeyi ben de söylemiştim ama Power DVD kurmasına rağmen sorununu hala tam olarak çözemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Ağustos 2011; 21:49:24 >

• quote:

--------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------

Assassin's Creed Brotherhood / max settings ortalama 70fps
    http://www.mediafire.com/?mezic6og3cyed88

Lara Croft and the Guardian of Light / max settingis ortalama 80fps
    http://www.mediafire.com/?04uhjlvtg4yu84e

Batman Arkham Asylum / max settings ortalama 60fps
    http://www.mediafire.com/?ybu83p6w3p244jp

Alice Madness Returns / max settings ortalama 60fps
    http://www.mediafire.com/?8ll925kc1a1md4e

Ayrıca Tridef 3D programının 3d media player, photos ve google earth gibi özellikleride yanında gelmekte

Son olarak bu konuda bir arkadaş filmlerde problem yaşamış sanırım powerdvd 11 ile bağlantıyı otomatik algılıyor ve hiç bir ayar yapmadan direk izleyebiliyorsunuz. Şimdiye kadar Step up, green hornet, tron legancy, saw gibi 3d bluray filmleri izledim performansı muhteşem

Harika.Bilgilendirme için teşekkürler.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 9 Ağustos 2011; 1:21:36 >

• İlk sayfaya @ leech'in verdiği bilgiler eklenmiştir.
  • beyler an itibariyle tridef 3d programıyla oyunlarda 3d görüntüyü almış bulunmaktayım :).
    black ops ta çok güzel bi deneyim yaşadım
    monitör eski programlarda 3d moduna geçmiyordu sol alt köşesinde kırmızı ışıklar yazmıyordu bu program sayesinde 3d almış bulunmaktayım.
    3d filmlerde ise görüntüyü 2ye bölüyor birleştirmeme sorunu var onu nasıl halledeceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: womanizerrr

beyler an itibariyle tridef 3d programıyla oyunlarda 3d görüntüyü almış bulunmaktayım :).
    black ops ta çok güzel bi deneyim yaşadım
    monitör eski programlarda 3d moduna geçmiyordu sol alt köşesinde kırmızı ışıklar yazmıyordu bu program sayesinde 3d almış bulunmaktayım.
    3d filmlerde ise görüntüyü 2ye bölüyor birleştirmeme sorunu var onu nasıl halledeceğiz ?

En azından gelişme olduğunu görmek güzel.

Film konusunda hala anlaşamadık sizinle.Bakın PowerDVD 11'i indirirseniz filmi açtığınızda kendiliğinden 3D moduna geçiyor.
  • power dvd 10 önermiştiniz full sürümünü buldum indirdim power dvd 10 full ultra 2 .
    misal 3 d filmi atiyorum içine
    açmıyor onu donuyor program .
  • şimdide 3d programı çalışmıyor :(
    direct3d stereo hatası (00300138)
    3d devre dışı bırakıldı diyor.of çıldıracam
  • DirectX'inizi güncelleyin.Ekran kartı driver ınızı güncelleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

DirectX'inizi güncelleyin.Ekran kartı driver ınızı güncelleyin.

o sorunu hallettim.oyunlarda bi problemim yok her oyunu 3d olarak açabiliyorum.
    powerdvd 11 indirdim filmi 3d yapamıyor birtürlü yapsa ondada monitörün sol altında 3d ışıkları yanacak :S

3d display ayarlarında hdmı 1.4 enabled modundayım
    film 2 ye bölünmüş şekildeyken alttaki tuştan 3d yapı tıkladıgım zaman ( the content or device does not support this mode ) hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaGrandeCapitano -- 8 Ağustos 2011; 23:39:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

DirectX'inizi güncelleyin.Ekran kartı driver ınızı güncelleyin.

o sorunu hallettim.oyunlarda bi problemim yok her oyunu 3d olarak açabiliyorum.
    powerdvd 11 indirdim filmi 3d yapamıyor birtürlü yapsa ondada monitörün sol altında 3d ışıkları yanacak :S

3d display ayarlarında hdmı 1.4 enabled modundayım
    film 2 ye bölünmüş şekildeyken alttaki tuştan 3d yapı tıkladıgım zaman ( the content or device does not support this mode ) hatası veriyor

Power DVD ayarlarından 3D aygıtını monitör olarak seçin.Ekran kartının tiki varsa onu da seçin.Ya da monitörün bir kumandası varsa 3D yi açın.Ya da monitör üzerinden 3D açılabiliyorsa bir araştırın.

• dostum herşey tamam zar da zorda olsa sonunda çok kaliteli bir biçimde izledim.
    3d kurulum konusundada ati hakkında derin bi bilgiye sahip olmuş oldum :D
    yardımların için teşekkürler ...
  • aşağıya özelliklerini yazdığım dizüstü bilgisayarım casper tw8 eaa-89 model dizüstü pcyle nasıl 3D oyun oynayabilirim almam gereken donanımlar nelerdir?

Bilgisayar Türü ACPI x86 tabanlı bilgisayar (Mobile)
    İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Home Premium
    OS Servis Paketi [ TRIAL VERSION ]
    Internet Explorer 9.0.8112.16421
    DirectX DirectX 10.1
    Bilgisayar Adı CASPER-CASPER
    Kullanıcı Adı Casper
    Oturum Etki Alanı [ TRIAL VERSION ]
    Tarih / Saat 2011-08-09 / 12:49

Anakart:
    CPU Türü Mobile DualCore Intel Core 2 Duo, 2133 MHz (8 x 267)
    Anakart Adı Quanta TW8/SW8/DW8
    Anakart Çipseti Intel Cantiga PM45
    Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ]
    DIMM1: Nanya M2N2G64TU8HD5B-AC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
    DIMM3: Nanya M2N2G64TU8HD5B-AC [ TRIAL VERSION ]
    BIOS Türü Insyde (10/27/09)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 130M (512 MB)
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce GT 130M
    Monitör Chunghwa CLAA154WB03A [15.4" LCD]

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı nVIDIA HDMI @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]

Depolama :
    IDE denetleyici Intel(R) ICH9M/M-E Family 4 Port SATA AHCI Controller - 2929
    Depolama denetleyici ARPRZ7NC IDE Controller
    Disk Sürücüsü TOSHIBA MK3276GSX ATA Device (298 GB, IDE)
    Optik Sürücü FMR PEFCH63KLUR SCSI CdRom Device
    Optik Sürücü TSSTcorp CDDVDW SN-S083F ATA Device
    SMART Sabit Disk Durumu OK

• bilgisayarım casper tw8 eaa89 özellikerini aşağıya yazıyorum bilgisayarda 3d oyun oynamak için ne yapmalıyım ekran kartım ve ekran uyumlumu hangi donanıöarı almam gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum

DirectX DirectX 10.1
    Kullanıcı Adı Casper

Anakart:
    DIMM1: Nanya M2N2G64TU8HD5B-AC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

Görüntü Birimi:

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı nVIDIA HDMI @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3]

Depolama :

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

--------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------

Assassin's Creed Brotherhood / max settings ortalama 70fps
    http://www.mediafire.com/?mezic6og3cyed88

Lara Croft and the Guardian of Light / max settingis ortalama 80fps
    http://www.mediafire.com/?04uhjlvtg4yu84e

Batman Arkham Asylum / max settings ortalama 60fps
    http://www.mediafire.com/?ybu83p6w3p244jp

Alice Madness Returns / max settings ortalama 60fps
    http://www.mediafire.com/?8ll925kc1a1md4e

Ayrıca Tridef 3D programının 3d media player, photos ve google earth gibi özellikleride yanında gelmekte

Harika.Bilgilendirme için teşekkürler.......

Power dvd de 3d seyrettiğim 3d bir videoyu göstermedi.Nvidia vision bile rogramın menüsünde aktif olmuyor.Hiç sevmedim bu programı

• quote:

dostum herşey tamam zar da zorda olsa sonunda çok kaliteli bir biçimde izledim.
    3d kurulum konusundada ati hakkında derin bi bilgiye sahip olmuş oldum :D
    yardımların için teşekkürler ...

Sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_5495

aşağıya özelliklerini yazdığım dizüstü bilgisayarım casper tw8 eaa-89 model dizüstü pcyle nasıl 3D oyun oynayabilirim almam gereken donanımlar nelerdir?

DirectX DirectX 10.1
    Kullanıcı Adı Casper

Anakart:

Görüntü Birimi:

Çokluortam:

Depolama :

Öncelikle aynı mesajı neden iki kere yazıyorsunuz yahu?

Bilgisayarınız bir dizüstü. Hangi alınması gereken donanımdan bahsediyorsunuz. O bilgisayarda RAM haricinde değişiklik yapamazsınız. Bilgisayarınız çok ama çok eski. Ekran kartınız çok eski. İşlemciniz çok eski. Siz nasıl 3D oynamayı planlıyorsunuz? Bu bilgisayar varken stereskopik 3D oyun oynama teknolojisi bile yoktu. Ekran tabi ki 3D uyumlu değil.Komple yeni bilgisayar almanız gerekiyor. Ve alırken özelliklerine de bir bakın. Siz o bilgisayarı aldığınızda 3D oyun oynama diye birşey gördünüz mü?O dizüstünde hiçbir parça eğişikliği yapamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 9 Ağustos 2011; 22:34:39 >

• Merhaba arkadaşlar,

Bugün dirt 3'e girerken yüklü bir güncelleme geldi bende ne olduğunu merak ettim ve sağa sola bakındım sonunda güncellemenin 3D için geldiğini gördüm. Hiç bir programa gerek kalmadan oyun içerisinden 3D aktif edilip oynanabiliyor
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bugün dirt 3'e girerken yüklü bir güncelleme geldi bende ne olduğunu merak ettim ve sağa sola bakındım sonunda güncellemenin 3D için geldiğini gördüm. Hiç bir programa gerek kalmadan oyun içerisinden 3D aktif edilip oynanabiliyor

Bu cok iyi olmus gercekten kolaylik sagladi.

• aşağı yukarı 20 günlük araştırma sonrası seçenekleri gtx560ti ile gtx460 SLI indirdim. slı da 3d deneyimi olan oldumu. 3doyun , filmlerde SLI'da gecikme veya başka sorun yaşayan var mı/ yada yaşanabilir mi.

x4 955
    gtx460SLı

ne kadarlık PSU yeterli olur.
  • Oyun Uyumluluğu Olarak Adlandırılan Şey Aslında NVIDIA Tarafndan Kontrol Edilip Değerlendirilen Oyunlardır
    Kendi Testime Göre DirectX Desteıkleyen Tüm Oyunlar 3D Oynanabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.