Şimdi Ara

nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında her şey (3D TV Play Crack) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
32
Favori
82.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: posterity

aşağı yukarı 20 günlük araştırma sonrası seçenekleri gtx560ti ile gtx460 SLI indirdim. slı da 3d deneyimi olan oldumu. 3doyun , filmlerde SLI'da gecikme veya başka sorun yaşayan var mı/ yada yaşanabilir mi.

x4 955
    gtx460SLı

ne kadarlık PSU yeterli olur.

SLI'da Source hocamın testi var GTX480 SLI kullanıyor bir problem yaşamadı ve performans artışı var ama SLI oyunların çoğunda pek bir performans artışı sağlamıyor ve iki GTX 460 SLI çok ısınacaktır bunları da göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atikonium

Oyun Uyumluluğu Olarak Adlandırılan Şey Aslında NVIDIA Tarafndan Kontrol Edilip Değerlendirilen Oyunlardır
    Kendi Testime Göre DirectX Desteıkleyen Tüm Oyunlar 3D Oynanabiliyor

Evet oynanır ve konuda da bundan bahsediliyor zaten her oyunu 3D oynayabiliyorsunuz ama ne kadar ?

Bir oyunda 3D Vision veya AMD HD3D damgası yoksa o oyun tam anlamıyla 3D oynanamıyor.Yani o damganın da etkisi var tamamiyle 3D'ye optimize edilmiş anlamına geliyor.Yani her oyun 3D oynanır ama bazıalrı gerçek 3D ile oynanır.
  • Dostlar Mkv filmleri 3D izleyemiyorum bu konuda yardımınızı bekliyorum
    ACER GD245HQ 3D monitürm
    nvidia 3D gözlük mevcut
    GTX 470 ekran kartım

mkv formatlı filmleri cyberlink dvd 10 programında 3d formatla izleyemiyorum sadece DVD olanları izlenebiliyor 3d olarak nasıl izleyebilirim Oyunlarda hicbir sorunum yok sorunsuz oynuyorum
  • Teşekkürler takipteyim. 3D ile ilgili bir çok bilgiye sahibim, eskiden baya araştırmıştım. 7D sinemada iyi oluyor.
  • Hiddetle ve şiddetle DIRT 3 ü 3d oynamanızı tavsiye ederim. Ama oynamadan önce 1.02 yamasını kesin kurmalısınız. Diğer oyunlardan farkı Dx11 destekli olması.Evet yanlış duymadınız.Normalde 3d Dx9 ile açıyor genelde.Bu oyunda ise 3d nin gücünü Dx11 de görebiliyorsunuz. Ben görünce ahanda böyle oldum Oyunda resmen aracın içerisine oturuyorsunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Eylül 2011; 9:50:42 >
  • PS3 3 boyutlu Nba 2k11 oynamış biri olarak;3d bambaşka birşey fakat gözleri acayip yoruyor yarım saat sonra başınız ağrıyor.
    Gözlüksüz 3D'ye daha zaman var ama gözlüksüz 3d son nokta olucak gibime geliyor
  • Ben Apple'ın cep telefonunun bir taklidi oku! Ben satın almak istiyorum! Ancak bazı tereddüt! Çünkü fiyat! Ben yapmak bir yalandır! Bana kim yardımcı olabilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxs15848

Ben Apple'ın cep telefonunun bir taklidi oku! Ben satın almak istiyorum! Ancak bazı tereddüt! Çünkü fiyat! Ben yapmak bir yalandır! Bana kim yardımcı olabilir!

Kardeş senin mesajdan sonra bölüm kurudu valla. O nasıl bir mesajdır ya.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Ben Apple'ın cep telefonunun bir taklidi oku! Ben satın almak istiyorum! Ancak bazı tereddüt! Çünkü fiyat! Ben yapmak bir yalandır! Bana kim yardımcı olabilir!

Ben terketmek forum.I hate my life eiter...

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

quote:

Ben terketmek forum.I hate my life eiter...

Al işte beğendinmi yaptığını.

• quote:

Orijinalden alıntı: wizardry

Dostlar Mkv filmleri 3D izleyemiyorum bu konuda yardımınızı bekliyorum
    ACER GD245HQ 3D monitürm
    nvidia 3D gözlük mevcut
    GTX 470 ekran kartım

mkv formatlı filmleri cyberlink dvd 10 programında 3d formatla izleyemiyorum sadece DVD olanları izlenebiliyor 3d olarak nasıl izleyebilirim Oyunlarda hicbir sorunum yok sorunsuz oynuyorum

Sorun monitörünüzden kaynaklanıyor.Bir arkadaşta sizle aynı sorunu yaşadı ve çözdü geçmiş sayfaları okuyun.

quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Teşekkürler takipteyim. 3D ile ilgili bir çok bilgiye sahibim, eskiden baya araştırmıştım. 7D sinemada iyi oluyor.

Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: temeltahir

saol 3D destekli pc topluacaktım bu 3d nasıl olacak mrk ediodum çok yararlı oldu

Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: yspolat

PS3 3 boyutlu Nba 2k11 oynamış biri olarak;3d bambaşka birşey fakat gözleri acayip yoruyor yarım saat sonra başınız ağrıyor.
    Gözlüksüz 3D'ye daha zaman var ama gözlüksüz 3d son nokta olucak gibime geliyor

Bir süre sonra insan alışıyor ve gözler ağrımıyor.Şahsen saatlerce 3D film izleyip oyun oynuyorum artık gözlerim ağrımıyor gözlük takmama rağmen.

Gözlüksüz 3D'nin örneklerini görüyoruz HTC Evo 3D ve Sony HDR-TD10E gibi.Ama gözleri çok daha fazla yoruyor gözlüklüsünden ve odak noktasını tutturmak çok zor gözleri saniyede 2-3 kere kırpmak gerekiyor görüş açısı çok kötü sürekli aynı yere bakmak zorundasınız odaklansanız bile beyniniz bulanıyor hoş bir 3D efekti olmuyor yani daha çok var gelişmesi için.

• İlgilenenlere duyrulur.Fifa 2012 3D ye GOOD düzeyinde destek veriyor. Oyun 3D çok güzel oluyor.Denemenizi tavsiye ediyorum....
  • quote:

İlgilenenlere duyrulur.Fifa 2012 3D ye GOOD düzeyinde destek veriyor. Oyun 3D çok güzel oluyor.Denemenizi tavsiye ediyorum....

Bende bir bilgi vereyim o zaman.Crysis 2 DX11 Patch+High Res. Texture Pack.+ V1.9 yamalarıyla birlikte Excellent derecesinde 3D performansı veriyor.Ama bu detayların hepsini açtığınızda %40-50 FPS düşüşü söz konusu.Yine de kasmadan oynayabiliyorum Full HD 3D şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

İlgilenenlere duyrulur.Fifa 2012 3D ye GOOD düzeyinde destek veriyor. Oyun 3D çok güzel oluyor.Denemenizi tavsiye ediyorum....

Bende bir bilgi vereyim o zaman.Crysis 2 DX11 Patch+High Res. Texture Pack.+ V1.9 yamalarıyla birlikte Excellent derecesinde 3D performansı veriyor.Ama bu detayların hepsini açtığınızda %40-50 FPS düşüşü söz konusu.Yine de kasmadan oynayabiliyorum Full HD 3D şekilde.

Denemek lazım.....

• GT550M de Stereographic 3D menüsü hala açılmıyor ve nVidia 3D TV Play trialda LG 32LW4500'ü tanımıyor.

Doğal 3D destekli oyunlar kesin çözüm galiba.

nVidia 3D TV Play kuramadım denemek istiyorum, ekran kartınında stereographic 3d özelliği açılmadı, bilen var mı?
  • Merhabalar nvidia , Nvidia 3DTV Play yazılımı ile LG 32LW4500 E destek veriyormu ? . Yani gtx gartımızla bu tv yi alıp 3d oyun oynayabilirmiyiz ?. Bugün teknosada bu tv nin en büyük modelinde 1 saat film izledim. Ben hayatımda böyle 3d görmedim :) cinema lardaki de 3D miymiş :) Resmen ortalıkta oynuyor film. Ve çok aydınlık hiçbir karartı yok.
  • Teşekkürler.
  • Ellerine Sağlık Gerçekten Baya Uğraşmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Merhabalar nvidia , Nvidia 3DTV Play yazılımı ile LG 32LW4500 E destek veriyormu ? . Yani gtx gartımızla bu tv yi alıp 3d oyun oynayabilirmiyiz ?. Bugün teknosada bu tv nin en büyük modelinde 1 saat film izledim. Ben hayatımda böyle 3d görmedim :) cinema lardaki de 3D miymiş :) Resmen ortalıkta oynuyor film. Ve çok aydınlık hiçbir karartı yok.

Arkadaşlar yokmu bu konu hakkında bilgili arkadaş aramızda ? Kimseden bir yanıt gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

GT550M de Stereographic 3D menüsü hala açılmıyor ve nVidia 3D TV Play trialda LG 32LW4500'ü tanımıyor.

Doğal 3D destekli oyunlar kesin çözüm galiba.

nVidia 3D TV Play kuramadım denemek istiyorum, ekran kartınında stereographic 3d özelliği açılmadı, bilen var mı?

Sorunu tam olarak yazsanız keşke.

quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Merhabalar nvidia , Nvidia 3DTV Play yazılımı ile LG 32LW4500 E destek veriyormu ? . Yani gtx gartımızla bu tv yi alıp 3d oyun oynayabilirmiyiz ?. Bugün teknosada bu tv nin en büyük modelinde 1 saat film izledim. Ben hayatımda böyle 3d görmedim :) cinema lardaki de 3D miymiş :) Resmen ortalıkta oynuyor film. Ve çok aydınlık hiçbir karartı yok.

HDMI 1.4 ve 1.4a destekleyen her 3D TV nVidia 3D Vision ile uyumlu çalışır.Zaten HDMI 1.4 girişi olmazsa sadece nVidia 3D Vision'dan yararlanamamakla kalmaz 3D film de izleyemezsiniz.HDMI kablonuz da öyle olacak.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.