Şimdi Ara

Nvidia 572.16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba rtx 3060 ekran kartı kullanıyorum. Biraz önce 572.16 kurdum DDU ile silip kurdum fakat resimdeki gibi Dlss özelliklerinin hiç biri desteklemiyor hatası aldım yardımlarınızı rica ederim.

• Nvidia 572.16
  • Captainprice34 C kullanıcısına yanıt
    Oyunun kendi motoruna desteğin geldiğine dair bi güncelleme vs aldığına emin misiniz o halde?

Çünkü dlss 4.0 özellikleri şuan "resmi" olarak cyberpunk 2077 ye geldi sadece. Gelen desteğin patchi cyberpunka geldi önce diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia app sorunlu bir yazılım. Sürücüyü kaldırmadan ddu ile kaldırıp tekrar kurun. Bu şekilde düzeldiğini söylüyorlar. Bende de aynı şekilde tüm oyunlarda desteklenmiyor olarak görünüyor cyberpunk dahil. Şu an çalışıyorum bilgisayarda ama bi ara deneyeceğim.

Hemen ek bilgi: Ben ddu kullanmadan kaldırdım netten nvidia app i indirdim ve kurdum her şey düzeldi bilginize. Tüm oyunlarda açılmayacaktır bende hepsinde desteklenmiyor yazıyordu şimdi çoğunda açık 1-2 oyunda halen desteklenmiyor yazıyor o kadar. Çözüm basit nvide app kaldırılıp tekrar kurulacak ddu yapmanıza bile gerek yok bence olmazsa kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 31 Ocak 2025; 11:22:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.