Şimdi Ara

Nvidia 680 mi?Yoksa Amd 7970 mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gtx 680.7970 iyi kart ama o fiyati haketmiyor acikcasi 680 varken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 685 (GK 110) cok mü pahalı olur? Bir de dx12 ne zaman çıkıyor? Dx11 karta Servet ödemeden öğrenelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra GTX 670
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Yıl sonu derken biraz abarttım. Ağustos/Eylül gibi duyurusu yapılacak bu kartın çok büyük ihtimal (GTX 685)
    Şimdi size şöyle bir soru sorayım; üst segment bir kart almak istiyorsun ama acelen de yok. Gittin GTX 680 aldın, dünya para saydın en iyisini aldın. Hop 2 gün sonra GTX 670 ondan da hızlı, hop 3 gün sonra GTX 685 onlardan kat kat hızlı.. O kadar verdiğin para içine oturmaz mı? Şurda bahsettiğim tarihler en fazla 3 ay. 3 ay için beklemek en mantıklısı. Ha ama dersen GTX 700 falan, ohoh dur bi bismillah.. GTX 600 yeni çıktı daha üst seviyesi, giriş seviyesi çıkmadı siz neyin GTX 700 serisinden bahsediyorsunuz 2013 , 2-3.çeyrekten önce yeni serilerin çıkma ihtimali 0'ın da 0 ihtimaline denk. Acelesi olmayan ama kart yenilemeyi isteyenler sakın olan 680 almayın. En azından 670 alın ondan daha ucuz ve aynı performans. Tabi 3 ay daha bekleyip en azından GK110'un gerçek amiral gemisini kullanmaya da nail olabilirsin.

HD7970 kullanıcısıyım. Ekran kartım olmadığı için acil olarak 7970 aldım. (600 TL'ye denk geldi) GTX 685 çıkınca kendi kartımı 1000-1100 ya da hangi aralıkta gidiyorsa satıp, üstüne ekleyip her zaman aklımda olan GTX 6 serisinin üst segment kartını almayı planlıyorum. Tabi nasip olursa

hocam 7970 nasıl 600 tlye aldın helal olsun valla iyi düşürmüşsün

Kullandığım GTX 285 yandığı ve yedek parça olmadığından tamir edemedikleri için para iadesi yaptılar 600 ekleyip VATAN Bilgisayar'dan HD7970 aldım. Şansın böylesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 11 Haziran 2012; 19:14:23 >

• quote:

quote:

quote:

Yıl sonu derken biraz abarttım. Ağustos/Eylül gibi duyurusu yapılacak bu kartın çok büyük ihtimal (GTX 685)
    Şimdi size şöyle bir soru sorayım; üst segment bir kart almak istiyorsun ama acelen de yok. Gittin GTX 680 aldın, dünya para saydın en iyisini aldın. Hop 2 gün sonra GTX 670 ondan da hızlı, hop 3 gün sonra GTX 685 onlardan kat kat hızlı.. O kadar verdiğin para içine oturmaz mı? Şurda bahsettiğim tarihler en fazla 3 ay. 3 ay için beklemek en mantıklısı. Ha ama dersen GTX 700 falan, ohoh dur bi bismillah.. GTX 600 yeni çıktı daha üst seviyesi, giriş seviyesi çıkmadı siz neyin GTX 700 serisinden bahsediyorsunuz 2013 , 2-3.çeyrekten önce yeni serilerin çıkma ihtimali 0'ın da 0 ihtimaline denk. Acelesi olmayan ama kart yenilemeyi isteyenler sakın olan 680 almayın. En azından 670 alın ondan daha ucuz ve aynı performans. Tabi 3 ay daha bekleyip en azından GK110'un gerçek amiral gemisini kullanmaya da nail olabilirsin.

HD7970 kullanıcısıyım. Ekran kartım olmadığı için acil olarak 7970 aldım. (600 TL'ye denk geldi) GTX 685 çıkınca kendi kartımı 1000-1100 ya da hangi aralıkta gidiyorsa satıp, üstüne ekleyip her zaman aklımda olan GTX 6 serisinin üst segment kartını almayı planlıyorum. Tabi nasip olursa

Kullandığım GTX 285 yandığı ve yedek parça olmadığından tamir edemedikleri için para iadesi yaptılar 600 ekleyip VATAN Bilgisayar'dan HD7970 aldım. Şansın böylesi

sonuçda vaktinde gtx285 e de bir bedel ödenmiş + 600 vermişsiniz, kimse kimseye 600 tl ye o kartı vermez.

• şu an mantıklı olan 7970 ...
    gpular arasında ciddi bir fark yok..z zaten günümüzde her türlü yeterli bir kart..
    680 in 2 gb belleği sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

şu an mantıklı olan 7970 ...
    gpular arasında ciddi bir fark yok..z zaten günümüzde her türlü yeterli bir kart..

7970 e verilen paraya yazık , 2gb bellek rahat bir şekilde 670 ve 680 e yetiyor bellek düşmanı max payne 3 ve bf3 testlerine bakılarak durum anlaşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

7970 e verilen paraya yazık , 2gb bellek rahat bir şekilde 670 ve 680 e yetiyor bellek düşmanı max payne 3 ve bf3 testlerine bakılarak durum anlaşılır.

bugün öyle de yarın 2 gb yetmeyen bir oyun olursa at parayı çöpe..
    gpular arasında fark %10 un üzerinde değil...
    niye yazıkmış onu anlamadım..
  • quote:

quote:

quote:

bugün öyle de yarın 2 gb yetmeyen bir oyun olursa at parayı çöpe..
    gpular arasında fark %10 un üzerinde değil...
    niye yazıkmış onu anlamadım..

testlere bakarsanız 1,5gb bellek kulalanan GTX590 hala zirvelerde.Aynı şekilde en çok bellek dolduran oyunların en yüksek ayarlarında bile 2gb bellek kullanan GTX690 açık ara lider.Genel olarak %10 un üzerinde olmayabilir ama güncel oyunlara baktığımızda farkın açıldığını görüyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sonuçda vaktinde gtx285 e de bir bedel ödenmiş + 600 vermişsiniz, kimse kimseye 600 tl ye o kartı vermez.

Sonuçta o kart çöpe gidecekti. Garantisinin devam ettiğini bile bilmeden (2 yılı geçmişti) tam çöpe atmaya hazırken bari yollayayım da tamir etsinler parası neyse veririz niyetiyle yolladım. Garanti kapsamında olduğunu ve para iadesi yapılacağını söylediler. Tamir edip satılsa bile 150'ye anca giderdi o kart. Yani 100-150 Liraya razıyken 900 Lira ekstra geldi havadan.

Sonuçta kart 600 Liraya sıfır kutusunda geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 11 Haziran 2012; 20:29:07 >

• 8800gt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisinden cevabimi verdim ama illede. bu ikisini alma takintin yoksa 670 almak cok daha iyi olur.Ucuz fiyata cok az performans kaybi var basa bas performans veriyor cogunlukla hatta bazen daha iyi.Yani gtx 680e bu kart varken verdigin paraya degmez.Bazi oyunlarda editorleride bile sasirtip 680i ve 7970i gecmis.Ust segment icin parasini en cok hakeden kart ust segment icin fp kart olmus 570 ile 580 karsilastirilmazdi ama bu sefer isler degisti o fiyati 680 haletmez ama 670 verilen her kurusu hak eder performans acsiidnan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 11 Haziran 2012; 22:50:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

8800gt

+1

• quote:

8800gt

Efsane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

quote:

8800gt

Efsane.

680 bu alemin kralı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.