Şimdi Ara

Nvidia 740M Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, haftalardır uğraştığım bir sorun var ben Lenovo marka bir bilgisayar kullanıyorum ve bilgisayarımda Nvidia Geforce 740M harici ekran kartı var, fakat ekran kartı her yerde tam olarak düzgün çalışıyor görünse de oyunlarda veya Chrome da falan bilgisayarım kasıyor. Örnek verecek olursak LoL oyununda daha önceleri 200 üzeri fps alırken bu aralar 60 ın üstüne çıkmıyor ve çok efekt olan sahnelerde bu FPS değeri 7 ye kadar bile düşüyor. Ne yaptıysam sorunu halledemedim. Ekran kartını silip yeniden kurmayı denedim, virüs taraması yaptım, Denetim masasından ekran kartı seçimi yaptım yüksek performansa ayarladım falan ama nafile. Ama baktığımda ekran kartı gayet düzgün çalışıyor olarak gösteriyor bilgisayar ama o performansı sergilemiyor. Birkaç defa düzelttim gibi oldu fakat bilgisayarı yeniden başlatınca performans yine kayboluyor yardım edebilecek var mı artık kafayı yemek üzereyim
    Edit: Konuyu yanlış yere açtıysam affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakagarti -- 12 Kasım 2016; 4:30:59 >

• sürücü güncellemsi yaptıysan, 200fps aldığın sürücüye geri dön.
    Her sürücü güncellemesi performans artırmaz. En azında her modelde artırmaz.
  • Biraz oyun oynadıktan sona AIDA 64 ile ısı değerleini paylaşın.
  • claus05 kullanıcısına yanıt
    hocam ısı ile pek alakası olduğunu sanmıyorum. çünkü Pc yi yeni açıp direk oyuna girsem bile (bilgisayar hiç ısınmamışken) FPS yinede düşük kalıyor. Ki bilgisayarımda hiç ısınma sorunu yaşamıyorum.
  • Ben size görüşlerinizi sormadım. DEdiklerimi paylaş.
  • sorunun nereden kaynaklandığını buldum. Benim PC nin bataryası bozuk ve sürekli prize bağlı kullanıyorum dolayısı ile sürekli yüzde 0 şarj da ondan dolayı bilgisayar pil gücü modunda çalışıyormuş ve performansı düşürüyormuş. Yeni pil alana kadar pil gücü modunu özelleştirip performans odaklı kullanacağım. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.