arkadaşlar ben dizüstü bilgisayarımdaki ekran kartının ayarlarına bakarken toplam kullanılabilir grafik belleği diye bi yazı gördüm ve karşısında 895mb yazıyodu.bende dedim acaba buna overclock yapılır mı?(o 895mb ın ne işe yaradığını bilmiyorum ama belki alakalı bişeydir diye dedim.)daha önceden hiç bi tecrübem yok.şuan sistem ayarlarında ayrılmış video belleği 128 olarak ayarlı.dediğim gibi inşallah düşündüğüm şeydir.yardımlarınızı bekliyorum.
3d modda o zaten gereken ram i kullanıyor ram den diye biliyorum ayrıca overclock önermiyorum niye çünkü notebook pc olsa pek zararı olmaz ama notebookta çok başın ağrır sorun çıkarsa illede yapacam diyorsan evga precision u indir kolay ve güzl bir program.
yaa aslında aklımda benimde öyle şeyler yoktu da geçen gün oyun oynarken görüntü ayarlarını biraz daha kaliteli yapiim dedim ama bu seferde arada sırada takılmalar olmaya başladı.bende sinir oldum aslında sırf inattan yani peki o programla nasıl yapıcağımı anlatırmısın?
programı indir yükle gerçekten basit göreceksin istediğin frekansa getirdikten sonra apply e tıkla bu kadar.Ama adım adım ilerle mesela 600 ise 610 yap apply de oyuna gir dene sorun yoksa 620 yap vs.vs forumda overclock nasıl yapılır biraz arama yap derim