Ekran Kartı ATI Radeon 2100 Toplam kullanılabilir grafik belleği 1599 MB Ayrılmış grafik belleği 128 MB Ayrılmış sistem belleği 0 MB Paylaşılan sistem belleği 1471 MB bişey sorucam ayrılmış grafik belleğini arttıramazmıyız yani bu ürünü bana biraz anlatsanız ekran kartı kötümü bide kötüyse önerebileceğiniz ekran kartı warmı 500tl ye kadar şimdiden cvplarınız için teşekkürler
o ekran kartı kötü..belleği artırsan bile performans alamazsın.. tüm sistem bileşenlerini yazarsan ekran kartı önerilebilir..
HD2100==> AMD 690G ya da 740g serilerinde bütünleşik grafik çözümü olarak bulunur.
forumda bunun crysis açmayı başaranlar olsa bile temelde oyun değil ofis sistem çözümüdür. Üreticiye göre 256mb ye kadar paylaşım verildiğini biliyorum.
x2 215 çalıştırdığına göre sizde 740G model anakart olması muhtemel
bu durumda x2 215@3 ghz çalışır ve HD4770 ve üzeri bir kart sisteme dahil edilirse birçok oyunu oynatır
benim tavsiyem HD5670 ya da HD5750
Çok saolun
quote:
Orijinalden alıntı: Confusion
HD2100==> AMD 690G ya da 740g serilerinde bütünleşik grafik çözümü olarak bulunur.
forumda bunun crysis açmayı başaranlar olsa bile temelde oyun değil ofis sistem çözümüdür. Üreticiye göre 256mb ye kadar paylaşım verildiğini biliyorum.
x2 215 çalıştırdığına göre sizde 740G model anakart olması muhtemel
bu durumda x2 215@3 ghz çalışır ve HD4770 ve üzeri bir kart sisteme dahil edilirse birçok oyunu oynatır
Film gibi video gibi Şeylerde problem yoq ama oyunlarda çok sıkıntılı işin filmse tavsiye ederim
Powercolor HD6570 2GB GDDR3 128Bit DX.11 Amd Radeon arkadaşlar bu ekran kartı hakkında bilgi almak istiyorumm tavsiye edermisiniz şimdiki ekran kartım Atı Radeon 2100
quote:
Orijinalden alıntı: Fiery44
Powercolor HD6570 2GB GDDR3 128Bit DX.11 Amd Radeon arkadaşlar bu ekran kartı hakkında bilgi almak istiyorumm tavsiye edermisiniz şimdiki ekran kartım Atı Radeon 2100
yeni bir konu açsaydın keşke burada arada kalır..6570 giriş seviyesinde fena kart değil ama bunu alana kadar 150tl seviyesinde -amd r7 240- alman daha mantıklı(sapphire olur asus olur hangisi daha ucuzsa)..bu modeller elindeki paylaşımlı 2100 e göre çok çok çok fark eder..yinede sistem özelliklerini(işlemci,ram,power supply watt ı vb) ve bütçeni belirttiğin yeni bir konu açıp öneride isteyebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme