Şimdi Ara

NVIDIA 9500 GT ekran kartını pc görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşım bana nvidia 9500 gt ekran kartı gönderdi.bende Bugün kartı taktım ancak Aygıt yöneticisinde kart bir türlü gözükmedi.Bilgisayarı açtığımda nvidia 9500 gt vga bios yazılı ekran geliyor.windows olağan şekilde açılıyor.ancak aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcısına girdiğimde tümleşik ekran kartı olan İntel HD graphics iptal olmuş onun yerine microsoft basic görüntü bağdaştırıcısı çıkmış. Ayrıca masaüstü sağ tık ekran çözünürlüğünden girdiğimde şu fotodaki gibi çıkıyor.

NVIDIA 9500 GT ekran kartını pc görmüyor.

Driverlarını kurmayı denedim.ancak nvidianın resmi sitesinden indirilen program,sistemde nvidia ekran kartı bulunamadı deyip yükleme yapmıyor.

Sistem türü: windows 8 32 bit x64 tabanlı işlemci
    İşlemcim: intel i3 2100,3.1 ghz
    Anakart:Gigabyte GA-H61M-DS2

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

manuel ındırıp kurun bakalımhttp://tr.download.nvidia.com/Windows/320.49/320.49-desktop-win8-win7-winvista-32bit-international-whql.exe

arkadaş zaten indirmiş sanırım öyle diyor
    kabloyu ekran kartının slotuna taktığınıza eminsiniz değil mi? ekran kartının desteklenmeme gibi bir durumu söz konusu olamaz. farklı driver deneyin ve windows 8 ile uyumlu olduğundan emin olun

• nvidianın resmi sitesinden indirilen program,sistemde nvidia ekran kartı bulunamadı deyip yükleme yapmıyor. demıs otomatık olarak goremıyebılıyor program
    ayrıca kartı gormus sıstem g98 olarak gpu modelı cıkmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 23 Ağustos 2013; 1:46:07 >
  • @*666* hocam zaten bunu denedim.Program otomatik.En baş sistemi yokluyor.O sırada nvida grafik kartı bulunamadı deyip yükleme yapmıyor.Programı kapatmak zorunda kalıyoruz.Bu exe dosyasınn ayıklandığı yere girip driver klasöründeki exe dosyalarını manuel olarak kurmaya çalıştım ama o dosyalarda açılmadı. Ekran kartı aygıt yöneticisinde görünmüyor.Driver programlarıda sanırım aygıt yöneticisinde yoklama yaptığı için kartı tanıtamıyorum.

@tarkolar hocam kablolar vs sağlam takılı.nvidia sitesinde bir çok driverı denedim ama nafile.
  • sorun güncel arkadaşlar.
  • geçen gün 9600 gt ile aynı sorunu yaşadım fakat benim sorunum ekrana görüntü gelmemesi ve monitörde sinyal yok uyarısıydı. diğer pci-e slotuna taktım gördü kartı açıldı bilgisayar üstteki slotu kullanırken de alt slotta takılı pci swithcer kartı çıkarttım öyle açıldı. açılınca da pci-e slot diye driver yükledi. sizin anakartınızda da pci-e switch kartı varsa çıkartıp deneyin. x16 yerine x8 slotu varsa onda da deneyin. 2 slot arası fark %2 bile değil performans olarak sorun olmaz. ayrıca windows update kullanarak güncellemeleri taratığınızda önerilenlerde olmasa da tavsiye edilenlerde bir driver gözükebilme ihtimali yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.