Şimdi Ara

Nvidia 970m vs 980m içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monsterin youtubede yapmış olduğu karşılaştırmayı izledim 970 vs 980m ısı ve fps testleri.
    Videonun sonuna kadar 980 m in sıcaklığı 63 küsüre kadar çıktı ama 970m in 55 civarında kaldı.
    980 m in teknolojik olarak daha az enerji tükettiği için daha az ısınıyo olması gerekmez mi? Laptopta performans kadar ısınmada önemli.bu konuda ki düşünceleriniz ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 980m daha fazla performans için daha fazla güç harcıyor.daha fazla güç harcadığından daha fazla ısınıyor.ancak ekran kartı işlemci gibi parçalar 100 dereceye kadar dayanacak şekilde tasarlanır.uzun süreli kullanımda 90+ sıcaklık hasar oluşturabilir ama 60 derece böyle donanımlar için hiçbirşey.
  • adaptörleri 180 wat. dolayısıyla zaten fazla elektrik harcıyorlar. 1-2 saatlik battlefield 4, farcry 4 kullanımında nedir değerler asıl o önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantaskin

Monsterin youtubede yapmış olduğu karşılaştırmayı izledim 970 vs 980m ısı ve fps testleri.
    Videonun sonuna kadar 980 m in sıcaklığı 63 küsüre kadar çıktı ama 970m in 55 civarında kaldı.
    980 m in teknolojik olarak daha az enerji tükettiği için daha az ısınıyo olması gerekmez mi? Laptopta performans kadar ısınmada önemli.bu konuda ki düşünceleriniz ne?

yanlışınız var 970m 81 watt 980m 100 watt tüketmekte bu da ısı değerlerine yansıyor elbet
  • Bilmiyorum salı günü alıcaz görücez artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.