Şimdi Ara

[NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
22
Favori
15.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sürüm düşersem bir daha uzun süre güncel sürücü kurmam.  

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

mecbur kalmadığım sürece sürüm değişmem. 

• Yeni gelen sürücüler hakkında görüş belirten tüm arkadaşlara konuyu benim gibi yakından takip eden forum üyeleri adına yürekten teşekkür ederim

• moonquad kullanıcısına yanıt

Hocam napıyoruz şimdi 3000 serisi kullanan biri bu sürüme geçsin mi? En son 528 de mi ne kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Geçebilirsin hocam driver oldukça stabil merak etmeyin.

Eyvallah yükleyip bir bakayım. Gerçi yeni sayılabilecek re4 remake oynuyorum sadece, ufak takılmalar vardı belki geçer.

• Yeni driver geçeli birkaç gün oldu. Kendi açımdan W10'da yaşanılan çoğu sorun giderilmiş gözüküyor.

• Kaç gündür net yok evde yeni geldi. 546.17 pis kurulum ile kurdum. Nedir ne değildir çok bakmadım. Birkaç fix varmış yine cs2 alan wake diye yükledim. Üst üste kaçıncı bilmiyorum ama bayadır böyle temiz kurulum yapmadan kuruyorum. Sıfır sıkıntı. Sorun var denilen şeyler ise windows kaynaklı. MPO kapatınca yok olan şeyler. Akıyor sistem.  Bu arada win11 23h2 insider dev sürümdeyim.

• valla şanslısınız herhalde yabancı forumlarda shutter ve lagdan fps drop problemlerinden bahsediyorlar bu sürücü ile alakalı. :D ben hala 537.58 kullanıyorum. Aslında sırf CS2 için denemek istiyordum ama vazgeçtim.

• Yeni driver ile oyunlar yağ gibi akmaya başladı. Win10 kullanıyorum. Edit Windows 10 Atlas custom Windows kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 17 Kasım 2023; 12:38:40 >
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

Hocam onlar windows saf olarak kullanıyorlar. Bu sebepten dolayı çok fazla drop yiyorlar. Bence deneyin gerçekten çok stabil çalışıyor.

saf olarak kullanıyorlar ne demek hocam anlamadım. sen deyince indirdim bi sorun görmedim 2 oyunda cs2 de performans iyidi. zaten eski ekran kartı sürücüsü ile girince oyunda dedi yeni sürücü var performans açısından onu indirin tarzında uyarı verdi ilk defa gördüm.

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

Saf olarak kullanıyorlar anlamı ,windows da ince yapmadan direk kullanılmasıdır. Bazı kullanıcılar windows da bir çok gereksiz şeyleri kapatıp veya engelleyerek kullanmasına ince ayarlı windows diyebiliriz.

• Merhaba rtx 4070 ekran kartım var ve netflixte birşey izlerken yırtılmalı ya da kare kare gibi anlık siyah ekran belirip gidiyor, bu durum driver sürümünden mi kaynaklı? sanırım daha önce buna benzer sorun yaşadıklarını yazanlar olmuş, nedeni nedir? birde bu durum sadece chorme'da oluyor, operada hiç olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebowskia -- 26 Kasım 2023; 19:28:54 >
  • Amd den 4060 ti ya gectik hadi bakalım inşallah bizi üzmez 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son ati sürücülerinde de var bu olay. windows 23h2 ya da bir şekilde windows'a ayak uydurmaya çalışıyor ikisi de bu yüzden oluyor 8. ay sürücülerinde sorun yoktu yeni işte 9 10 11 ay sürücülerinde olabiliyor. düzelir yakında eskisi gibi değil çünkü 9. ay sürücüleridne tam ekran prime netflix hiçbir şey izlenmiyordu.

@AVALION48

eskisi gibi sürücü sorunu yok iki markada da işte oyunla alakasız windows problemleri var o da windows yüzünden çünkü ikisinde de var adamların bir günahı yok.

• Yeni sürücü çıkmıştır.

• hotfix çıkarmışlar 546.31

This hotfix addresses the following issues:

• [Discord] When streaming gameplay, colors may appear muted [4349586]
    • Intermittent stutter may be observed when V-SYNC is enabled [4379096]
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.