< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v) (15. sayfa)
-
-
A plague tale requim de açıyorum ama olmuyor
edit : oldu sanırım ana ayarlar kısmından tüm uygulamalar için açtım oyuna göre ayar yapıyordum olmuyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Nisan 2024; 3:45:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de global kullanıyorum en iyisi o zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında oyuna görede oluyorda ben oyun exe sini tam tutturamıyom yada gamepass dan yüklü olduğu için olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam göz at diyip son çalıştırdığınız exelerden mutlaka görebilirsiniz. Aynen farklı olabiliyor gamepass olunca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu 552.44 sürücüsünden memnun değilim ben görüntü bozulmaları yapıyor 4060ti. hotfix'i var mı? önceki sürücüye dönecez artık yapacak bir şey yok.
-
Alıntı
metni:Konu sahibi işini iyi yapmıyor. Katılmamak elde değil...
''Açtım mı açtım vb.'' minvalinde açılıp sonrasında güncel tutulmayan ve forumun tozlu sayfalarına kaldırılan konulardan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Mayıs 2024; 0:16:25 > -
Uzun bir aradan sonra konu güncellenmiştir. İş yoğunluğundan dolayı hiç bakamdım herkesten özür diliyorum.
-
4000 serisinde afterburner ile sorun yaşıyorsanız bu araçla resimdeki gibi ayarlayıp deneyebilirsiniz. bende spiderman remastered sürekli donuyordu afterburner açıkken ama bu ayardan sonra şimdi sorun yok. bu Tdr ayarının bir üstündeki seçenek de belki işe yarıyor onu denemedim. mpo ve tdr fix zaten açıkken sorun oluyordu yani düzelten o Tdr seçeneği.
-
NVIDIA GeForce Graphics Drivers 560.94 WHQL
August 20th, 2024
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers
-
Sürücü Sürümü:565.90 | WHQLÇıkış Tarihi: Tue Oct 01, 2024
GeForce Game Ready Sürücüsü 565.90 | Windows 10 64-bit | NVIDIA
Nvapp beta yeni sürüm
Download NVIDIA App for Gamers and Creators | NVIDIA
MPOfix 1 ekim yeni sürüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X