< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v) (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
A plague tale requim de açıyorum ama olmuyor
edit : oldu sanırım ana ayarlar kısmından tüm uygulamalar için açtım oyuna göre ayar yapıyordum olmuyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Nisan 2024; 3:45:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de global kullanıyorum en iyisi o zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında oyuna görede oluyorda ben oyun exe sini tam tutturamıyom yada gamepass dan yüklü olduğu için olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam göz at diyip son çalıştırdığınız exelerden mutlaka görebilirsiniz. Aynen farklı olabiliyor gamepass olunca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu 552.44 sürücüsünden memnun değilim ben görüntü bozulmaları yapıyor 4060ti. hotfix'i var mı? önceki sürücüye dönecez artık yapacak bir şey yok.
-
Alıntı
metni:Konu sahibi işini iyi yapmıyor. Katılmamak elde değil...
''Açtım mı açtım vb.'' minvalinde açılıp sonrasında güncel tutulmayan ve forumun tozlu sayfalarına kaldırılan konulardan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Mayıs 2024; 0:16:25 > -
Uzun bir aradan sonra konu güncellenmiştir. İş yoğunluğundan dolayı hiç bakamdım herkesten özür diliyorum.
-
4000 serisinde afterburner ile sorun yaşıyorsanız bu araçla resimdeki gibi ayarlayıp deneyebilirsiniz. bende spiderman remastered sürekli donuyordu afterburner açıkken ama bu ayardan sonra şimdi sorun yok. bu Tdr ayarının bir üstündeki seçenek de belki işe yarıyor onu denemedim. mpo ve tdr fix zaten açıkken sorun oluyordu yani düzelten o Tdr seçeneği.
-
NVIDIA GeForce Graphics Drivers 560.94 WHQL
August 20th, 2024
https://www.techpowerup.com/download/nvidia-geforce-graphics-drivers
-
Sürücü Sürümü:565.90 | WHQLÇıkış Tarihi: Tue Oct 01, 2024
GeForce Game Ready Sürücüsü 565.90 | Windows 10 64-bit | NVIDIA
Nvapp beta yeni sürüm
Download NVIDIA App for Gamers and Creators | NVIDIA
MPOfix 1 ekim yeni sürüm
-
571 sürücüleri 2 gün sonra mı çıkacak şu konuyu bi hortlatayım ben. cp2077'ye 2.21 yaması geldi ama vakit bulup da nvidia sistemlerde test edemedim. bu dönüştürücü modeli de ne ola ki? ne oluyor bunu seçince daha güzel mi daha çok fps mi yoksa otomatik dlss gibi mi oluyor? akşam değişik şekillerde bir deneyeyim 2k 4080s'de.
-
Hocam merhaba nasılsınız?
O dönüştürücü dediğiniz model hani "DLSS Transformer" denen şey. Dlss 4.0 dan önceki dlssler biliyosunuz "CNN" denen algoritmayı kullanıyodu. Bu sefer tamamen değişti algoritma ve o çok övdükleri dlss 4.0 artık "transformer" denen algoritmayı kullanıyor işte cayır cayır 🤩
Ghostingler yok herşey çok net vs
Cyberpunk nasıl bi oyun bu arada beğeniyor musunuz? Sarıyor mu
Örneğin dlss 4.0 (transformer) algoritmasının performance seçeneği neredeyse dlss 4.0 önceki cnn algoritmasının qualitysinden bile iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 27 Ocak 2025; 10:49:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hmm ben çok kastım o zaman DLAA seçerek? fps düşük çünkü oradan belli. bu oyunu bitiriyordum ben 2022'de sonra devam edemedim sağlık sorunları olunca kaldı gitti. save duruyorduır arasam amd makinededir. kargo gelecek diye eve geldim bir de 4080s atayım ama dediğim gibi düşük bu sonuçlar bi quality seçmek lazım en azından.
-
1080p 4070s'den şöyle tekrar atayım DLAA Quality farkı yani değil ki bunun sonrası balanced performance seçsek ne olacak? bunda bile çok fark oldu.
DLAA
Quality
-
572 sürücüsünü dün akşam kurdum geç olunca denemedim 4080s'de sw outlaws bakacağım ama 736gb ya 4080s'nin default bant genişliği? ramlere artı 1000 mhz verince o 800gb oluyor. 5080'in 960gb olduğunu düşünürsek bence 5080 4080s farkı sw outlaws gibi 50 tane nvidia teknolojisi olan bir oyunda 5000 serisinde daha yeni nesil ai cores olması yüzünden o da 5 fps imiş 2k'da 55 50 şeklinde. TPU ultra mı yaptı acaba dedim ama bence komutla outlaw yapmışlar ayarı baya 51 67 gibi bir farkı var bu ayarın. vrami 2k'da zaten doldurmadığı için 160gb daha fazla bant genişliğinin bir esprisi yok hadi daha hızlı doldursun boşaltsın desek? çekirdek farkı da yok aynı nm üretim ve 10200 10700 gibi bir fark olması lazım çekirdek sayısı?
4070s 5700x3d sistemde yukarıda test yapmıştım cp2077'yi ama oynamamıştım. 572 ile şimdi oynadım açtım en azından ama bu gecikme süresi doğru mu ya? dönüştürücü modeli yüzünden mi yani ab yanlış mı gösteriyor dedim ama ayarlara girince 7ms oldu çalışıyor en azından? 140 fps'ye sabitledim.
-
11900kf ve 4080s'de sw outlaws'a bakalım TPU o 50 55 fps'leri outlaw kök ayarda mı almış? bütün ayarları atıyorum daha da açabileceğim bir şey varsa bakın.
öncelikle outlaw şu şekilde açılıyor:
ayarlar
bu ayarlarda stok değer 50 fps 320w çekiyor kart.
curve ve +1000mhz vram ile 51 fps oldu o da kesinlikle 736-800gb farkından değil 2625-2670 mhz çekirdek farkından olmuş.
bu durumda TPU benim gibi köklemiş ayarları ve doğru o 50 55 fps 4080s 5080 arasındaki. 572 sürücüyle yaptım ve dönüştürücü model buna da gelirse DLAA yapmamayı düşünüyorum en azından kalite yaparım.
-
GeForce Hotfix Driver Version 572.24
Updated 02/04/2025 01:18 AM
GeForce Hotfix Driver Version 572.24
GeForce Hotfix Display Driver version 572.24 is based on our latest Game Ready Driver 572.16
- [GeForce RTX 5080] Valorant may crash when starting game [4951583]
- [Windows 11 23H2] When exiting Final Fantasy XVI, PC may freeze [5083532]
https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5624
MSI Afterburner 4.6.6 Beta 5 Build 16555
- Added RTSS overlay compatibility with Smooth Motion in Direct3D11 games
- Smooth Motion Direct3D12 compatibility path (which previously required manually setting QueueDetection to 2) is also automatically enabled now, when RTSS detects NVIDIA Smooth Motion's hook module (nvpresent64.dll) is detected in context of 3D application.
- Added NVIDIA GeForce RTX 50x0 series graphics cards support:
- Added quad fan control support for reference design NVIDIA GeForce RTX 50x0 series graphics cards
- Added software interface for future G-Assist integration
- MSI Windows 11 Dark skin is selected as default application skin now. Please take a note that quad fan control GUI is currently available in Dark and Light editions of MSI Windows 11 skins only. If you prefer to use some older legacy skins on NVIDIA GeForce RTX 50x0 with 3 or 4 independently controllable fans, you may still switch between all fans in async fan control mode by pressing <Shift>+<F> repeatedly
- Added new MSI Special skin by Drerex design. New skin natively supports quad fan control feature on reference design NVIDIA GeForce RTX 50x0 series graphics cards
- Added voltage control support for low-cost revisions of NVIDIA GeForce RTX 40x0 GPUs
- Refactored CPU info database format provides more simplified and unified future database updates for MSI Afterburner monitoring HAL, CPU.dll sample plugin and RivaTuner Statistics Server’s own monitoring HAL
- Updated HwInfo.dll plugin. Now the plugin can automatically spawn new versions on HwInfo, which now store path to installed application in slightly different installer’s registry key
- Added experimental support for AMD Ryzen 9xxx CPUs
- Added experimental support for Intel Arrow Lake CPUs
- RivaTuner Statistics Server has been upgraded to v7.3.7 Beta 5
https://www.guru3d.com/download/msi-afterburner-beta-download
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 4 Şubat 2025; 18:20:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X