Ben hiç sorun yaşamadım. |
[NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (572.83v) (19. sayfa)

-
-
Hocam ben frame gen 310.2.1 kullanıyorum herhangi bir çokme yok kart 4070 untildawn Rdr1 forza lost records cyberpunk vs de herhangi bir sorun olmuyor dediğim gibi win 10 22h2 Atlas edition driver da 572.70
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitör neydi? Benim 4K 160 HZ DSC açık mecbur ondan oluyor sanırım. 120 Hz çekersek düzelebilir sanki.
-
2k 240 hz lg benim monitör.
-
-
w11 kullanıyorum hiçbir driver problemi yaşamadım hepsi sorunsuz çalışıyor.
rtx 4070
-
Dsc felan iyi bir şey degil dldsr felan kullandırmiyor bide üstüne frame gen açtırmiyor.
Nvcleanstall ile driver kuruyordum onu sildim. Dümdüz Nvidia App üzerinden driver kurdum. Sonuç? Son sürüm Frame Gen hata vermiyor hiçbir şekilde 4K 160 Hz ayarlı. Yani bu saatten sonra driver falan kırpmam hocam. Dümdüz kuruyorum hiç anlamayan biri gibi 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakında Nvcleaninstall da nasıl driver kurulmalı onu da paylaşacağım.
-
572ler ile hiç ellenmemeli hocam. Gerek yok vallahi oradaki componentlerden lazım olanlar var biliyorum. Onla uğraşmaya değmez. Ben bu saatten sonra hiç ellemicem
Ben iki türlü de kurdum. Direk orjinal kurulum yapınca hep hata çıkıyor. Ben de artık karar verdim her zaman nvcleaninstall ile kuracağım.
-
Valla bilmiyorum şu an cok mutluyum son driver kullanabiliyorum sorunsuz. GTA V için lazım Preset K yapıyorum. Hangi componentler lazım paylaşırsan yine bakarım.
Boş vaktim olsa :)
-
Bende win 11 pro kullanıyorum. Bugün yeni kart ile Nvindia App ile son sürümü kurdum hiçbir sorun yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 7 Mart 2025; 23:28:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nvcleanistaller kullanmayın hocam onunla driver kurunca nedense oyun içi fps leri göstermiyordu bende.
572.75
- [GeForce RTX 5080/5090] Graphics cards may not run at full speeds on system reboot when overclocked [5088034]
- [GeForce RTX 50 series] GeForce RTX 50 series GPUs crashes with black screen [5120886]
https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5640/kw/hotfix
siyah ekran sorununu çözmedi diyen var.
Did not fix issues with an MSI Carbon X870E and MSI 5070ti Vanguard. Same black screen/signal loss when attempting use in any game. DDU has been used to clear drivers every time.
Sadly, it didn't fixed blackscreens I get with my new card. RTX 5070 Ti, since the change, I get black screens every 2 seconds while I alt tab from games. Never happened before. After troubleshoot, it seems that G-Sync is faulty. Driver still need fixes :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 9 Mart 2025; 11:9:11 >
-
572.70 ile gsync lazım oldu açamadım, 572.60'a döndüm mecbur onda sorun yok açılıyor. GTA V son gelen patch ile minimum 572.60 istiyor, normalde çok daha eskiydi driverım.
Gsync kullanan arkadaşlar bir kontrol edebilir mi ayarları?
w11 3080.
-
Bende açık sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 14 Mart 2025; 0:31:9 >
-
18 martta hl2 rtx demosu çıkacak. Umarım nvidia bol bugfixli ve workaround gerektirmeyen bir driver yayınlar.
-
Windows 11'de 4070 Ti S kullanıcıları, 572explorer.exe - Uygulama Hatası ile karşılaşabilir. Bu hata; ekran kartının anlık olarak devre dışı kalmasına, Windows'u kapatırken hata mesajı alınmasına ve sistemde kasmalara yol açmaktadır.
Sorunun 572.70 sürücüsünde olduğunu, temiz bir format sonrası fark ettim. DDU kullanarak sürücüyü kaldırıp 572.42 sürümüne geri döndüğümde ise problem çözüldü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X