Şimdi Ara

[NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
21
Favori
15.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v)
    [NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v)nvidia
    En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
    https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/

Sonunda 537 dalından kurtulduk, sürücü dalı 545 sıçrayıp RTX 2000 serisi için RTX Video Super Resolution desteği gelmiş.

GPU Tweak III de cep telefonundan GPU takibi yapabileceniz bir güncelleme aldı.

çalışması için PC ve Mobil cihazın aynı ağa bağlı olması gerekiryor.

https://www.asus.com/campaign/GPU-Tweak-III/tw/index.php

• Yine tertemiz sürüm. Temiz kurulum dahi yapmıyorum. Ona rağmen akıyor. [NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v) 

• 545.84 sürümü W10 yüklü sistemlerin bazılarında transparency effects bozmuş gözükmekte. Benim W10 yüklü sistemimde yeni driver sonrası renk ayarları bozuldu sandım sorun bu özelliğin saçmalamasıymış.

• Konu güncellenmiştir.

• # Ace # kullanıcısına yanıt

Win11 de var aynı sorun HDR açıkken W10 görev çubugu gibi (mica-alt) efekti kullanan uygulamalar bozuluyor.

Chrome'da Mica-titlebar etkinleştirince fark ettim. HDR ve 10bit renk profili aktifse efektin uygulandıgı bölge kararıyor.

Renk profili ile alakalı bir sorun çözümü vardı bu sürücüde belliki fix başka sorunlara neden oldu. stabilite açısından önceki sürücüden cok daha iyi bunun için sürüm düşürmeye değmez bence. güncelleme gelinceye kadar transparency kapalı kullanın.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Üst üste sürücü kurduğun da eski sürücüler temizlenmiyor diye biliyorum. sürücü boyutu 1.5gb oldugunu düşünürsek 3/4 güncelleme sonrası eski sürücüler diskte gereksiz yer kaplamaya başlayacak.

DDU ile temiz kurulum yapmak daha mantıklı benim açımdan.

Link'deki araçla eski sürücüler duruyormu kontrol edip silebilirsiniz bu arada.

• unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam bir ara DDU yaparım. Ya da temiz kurulum desek de olur ya DDU şart değil. Sorun yaşarsam DDU kullanıyorum genelde.

Program aklımda bulunsun. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende oyun bazlıda bazı sıkıntılar yaşattı o yüzden eski sürücüye döndüm. Fix gelirse yeniye geçerim ama bu hali ile eskiye devam.

• Ben mi göremedim RTX Video Enhancement muhabbetinin ne işe yaradığını ? Detay yok bir şey yok. Videoya refresh atmak gerekiyor mu falan? Yaptım ama fark yok.

• MordSithh kullanıcısına yanıt

Chrome/Edge üzerinde tam ekran video izlerken aktif oluyor.

hocam eski sürücüye döndüm derken hangi sürücüye döndünüz?

• Premier2007 P kullanıcısına yanıt

537.58 olanına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi # Ace # -- 6 Kasım 2023; 6:37:26 >

eyvallah üstad [NVIDIA DRIVER ANA KONU]Game Ready (556.12v) 

Yok video açıkken yaptım baktım, fark göremedim.

son bir iki ati sürücüsünde tam ekran video izlerken edge ile prime'dan mesela ekran siyah oluyor düzeliyor. demek ki nvidia'da da böyle bir şey var ve bu ayarla düzeltiyorlar ya da düzelen düzeliyor kartına göre. hem ati hem nvidia'da aynı anda bu tip sürücü sorunları çıkması chromium tarayıcılarda hayırdır umarım.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

aa bende de siyah oluyor. böyle QR kodu gibi bi siyah bişi çıkıyo kayboluyo :D

Aynı sorun bende de var daha fixlememişler öyle bir bug olduğu driver sorunlarında yazıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

Sorun değil de çok komik bug

aslında ti ye alacan :D direk satranç oynatcan orda ondan sonra düzeltirler belki haha :D

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

1-2sn gözüküp kayboluyo ki.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.