Şimdi Ara

NVidia Ekran Kartı Pikselleşme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.2 hafta önce daha önceden bitirdiğim "Omerta city of gangsters" oyununu bilgisayarıma sorunsuzca yükledim.Oyunu oynarken bir menüde pikseller birbirine girdi belli bir hiza ile (Sol üst köşeden sağ alt köşe).Bug oldu sandım çıkıp yeniden girdim ve görüntü aynıydı.Cracktendir diye internetten bakayım dedim ve chrome dada aynı hizada piksellerin siyah olduğunu gördüm.Siyahın üzerine mouse gelince mouse görünüyor.Yani piksel ölüsü değildi sorun.Chrome a olan sorunu çözdüm internette bir update silmeyi gördüm uyguladım chrome düzeldi.Ancak şuan bütün oyunlarda o sorunu yaşıyorum.
    Örn. Minecraft
    Bf2 vs. vs.

Not: Olayı yaşadıktan sonra pc yi açıp termal macun sürüp içini temizledim sıcaklıktan olabileceğini düşünüp.

Donanım

Laptop 4 yıllık
    Toshiba Satellite C640
    Ekran kartı modelim 315M
    3Gb ram i3

Umarım anlatmak istediğimi yeterince açıklayabilmişimdir.

(Görüntü Yükleyemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGame Pro -- 16 Nisan 2015; 19:04:08 >

• Ekran Kartı yazılımını güncelleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Ekran Kartı yazılımını güncelleyin derim.
    Ekran kartım güncel
  • OGame Pro O kullanıcısına yanıt
    O zaman bir önceki yazılıma dönün derim. Bu tür durumlarda öncelikle yazılım güncellemesi yapılması gerekir. Şayet mevcut yazılım en sün güncel yazılım ise bir hatta iki önceki yazılıma dönmekte fayda vardır. Sorununuz ekran kartı yazılımından kaynaklı görünüyor. Buna rağmen çözüm olmaz ise Dirext yazılımını güncellemek gerekebilir.

Bu işlemi yapmanı önerme sebebim sıkıntının sebebi ekran kartı yazılımından mı değil mi anlamak içindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.