Şimdi Ara

[NVIDIA G-Sync] Ana Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
21
Favori
33.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gsync açık olduğunda bazı oyunlarda gölgeler falan tırtıklanıp kalitesizleşiyor grafik kalitesinde bir düşüş hissediyorum. En son RE3 oyununda oldu. Daha önce RE2'de de benzer durum oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

buradaki ayarlar sizde nasıl ? bende defult hepsi ne yapmalıyım monitörüm freesync

seçilen ekran modeli için olan seçeneğide işaretleyin. internetten nvidia gsync demosu var onu indirin test edin
  • Merhabalar,

Nvidia Freesync monıtorler ıcın bılındıgı uzere gsync desteği verdi kullanmıs oldugum monıtor MSI Mag241C modeli ve bu lanet model de HDCP desteği yok AMD ekran kartında radeon ayarlarda kapatılıp freesync duzgun sekılde calısıyordu actıgımız da ıse sapıtıyor FPS ıle yenıleme hızı eş değer çalışmıyordu. Nvidia için HDCP kapatma yöntemi var mı ?
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Monitörde gölge aydınlatma yada hızlandırma teknolejisi varsa onu kapatmayı yada düşürmeyi deneyin.Birde pencere içinde çalıştır seçeneği bazen düzeltiyordu.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    windows gece ışığı acıkken oyuna girdim galiba o saçmalatıyor.
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Ben kendi kullandığım gibi anlatıyım;
    Nvdia denetim masasında hiç bir ayara dokunmuyorum.''Nvdiada ayarlarda tam ekran modunda açık.''
    Oyun içinde vsync kapalı. ''yani 144 üstüne ayarlı.''
    msi afterburner rivatunerde ise oyunlar 144 de ayarlı.
    90 fp ve üzeri daha bir akıcı oyun oynuyorsunuz. ms niz düşüyor. yağ gibi akıyorsunuz. Hele 120 fps üstü ise keyfinize denicek yok.
    Monitörde g-sync açık. monitörün hz oranına hiç bir şekilde müdahale etmedim ellemedim. Neyse o . 1 ms oranına sahip monitör.
  • merhabalar. gsync hakkinda birseyi ogrenmek istiyorum.simdi freesync uyumlu monitorlerde gsync aktif edilebiliyormus.ama yanilmiyorsam gsync uyumlu monitorlerde monitor icerisinde gsync modulu olmakta.

freesync monitorlerde bu modul yoksa nasil gsync aktif edilebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

uyumlu marka modeller rın lısteledndıgı son verılere ulasınız. her monıtor desteklemıyor.

ayrıca suna ulastım.

(603) FreeSync Monitörde G-Sync Açma Rehberi - YouTube

GeForce G-SYNC Monitors: Manufacturers & Specs (nvidia.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Mayıs 2023; 14:48:43 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.