Bildirim
Nvidia ge force 9600 gt ekran kartım güç uyarısı veriyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cevap veren yok mu ekran kartım başlıkta yazıyor.9600 gt. -
Sisteminizde farklı bir power supply deneyiniz,ayrıca kasanızdaki ekran kartına giden tüm bağlantılardan emin olunuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: maykek03
cevap veren yok mu ekran kartım başlıkta yazıyor.9600 gt.
9600gt eger yetersiz guc uyarisi veriyorsa ya guc kaynaginiz yeterli degildir yada orjinal degildir. Ben bir suru ekran kartı kullandim 300w asus ile 1900gt calistiriyordum. 9600gt icinde aynı ozellikle orjinal bir guc kaynaginin yeterli olacagini dusunuyorum.
guc uyarısını aldıktan sonra ekran kartınız cok ısınıyorsa bilin ki guc kaynaginiz yeterli gelmiyordur. -
ekran kartına psu dan gelen kabloyu taktın mı sadece pci ex slotuna taktıysan ve diğer güç kablosunu takmadıysan bu uyarıyı alırsın eğer kabloyu taktıysan psu n da vardır bi problem -
Psu kaç watt acaba ? -
kasanın sol üstünde bi yerde 300W yazıyor. -
kasam asus p5kplse ayrıca.frisby marka güç kaynağımımı değiştireyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: maykek03
kasanın sol üstünde bi yerde 300W yazıyor.
300 watt yazması yetmez o psu zaten yetersiz oldugu gibi birde sahte bir psu,maalesef yeni bir psu alacaksınız...
Forumumuzun ''Dahili Bileşenler'' bölümüne uygun başlık altında topik açarsanız sizin kartınıza göre uygun fiyata psu önereceklerdir...
İyi forumlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 4 Mart 2010; 16:51:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: musacolak79
ekran kartına psu dan gelen kabloyu taktın mı sadece pci ex slotuna taktıysan ve diğer güç kablosunu takmadıysan bu uyarıyı alırsın eğer kabloyu taktıysan psu n da vardır bi problem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X