Şimdi Ara

## Nvidia GeForce 175.19 WHQL ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • crysis tede 2-3 fps artış var sürücü gayet iyi
  • Bende de şanssızlık var heralde eski sürücüyü kaldırıp komple bunu kurdum bidaha bilgisayarı acamadım pc acılıyo login ekranına gelene kadar herşey normal oraya geldigi zaman monitor kapanıyor analog digital yanıp sönüyor bi kac kere ondan sora hiç görüntü gelmiyo ama pc calısıyor.
  • quote:

Bende de şanssızlık var heralde eski sürücüyü kaldırıp komple bunu kurdum bidaha bilgisayarı acamadım pc acılıyo login ekranına gelene kadar herşey normal oraya geldigi zaman monitor kapanıyor analog digital yanıp sönüyor bi kac kere ondan sora hiç görüntü gelmiyo ama pc calısıyor.

arkadasım dedıgın olay bendede olmustu ekran hıc acılmamıstı yenı drıver kurunca kurdugunu kaldır tekrar kur duzelıyor
  • bu kadar artış olamaz arkadaşlar 175.16 dan bu drivera gectiyseniz bu kadar artış normal cünkü o diriverla 7-8 fsp düstü zaten sahsen bende ole idi sonra hemen 175.12 ye döndüm yani suan kullandıgınız 175.19 ile normale döndü fsp ler artış olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _H@Z@R_

bu kadar artış olamaz arkadaşlar 175.16 dan bu drivera gectiyseniz bu kadar artış normal cünkü o diriverla 7-8 fsp düstü zaten sahsen bende ole idi sonra hemen 175.12 ye döndüm yani suan kullandıgınız 175.19 ile normale döndü fsp ler artış olmadı

• bi de arkadaşlar herkes inf ler le uğraştı falan ama bu driverin üstüne 8.06.12 physx i kurun direk geforce physx aktif oluyor ve 175.80den sora ilaç gibi geldi diyebilirim

dmc 4 bölüm bölüm benchmark ortalamaları
    175.80=102 71 128 69
    175.19=115 79 142 81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Haziran 2008; 18:53:55 >
  • Bu sürücüyü nvidia sitesinden kaldırmış arkadaşlar, bir bilgisi olan var mı acaba? Performans veya SLI sıkıntısı gibi geliyor bana, performans genelde arttı demişsiniz aksini yaşayan oldu mu?
  • bıktım sürücü kaldırıp kurmaktan.ama yinede akşam deneyeceğim.haber için teşekkürler
  • ben nvidia.com dan indirdim 40 mb burda 70mb nasıl iş yaw bu anlamadım bide erna aktif olduğuna eminmisin physx in ss atsana
  • 177.39 daki artifact lar gitmis ve pf artisi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ironhide

Merhaba,
    GeForce 6,7,8,9 serisi için (200 serisi değil) 175.19 WHQL kullanıma sunulmuş arkadaşlar.
    Ancak sanırım bir hata olmuş, Türkçe destekli international (english-uk) vista 32 bit sürümler indirilmek istendiğinde xp için olanın linki açılıyor.
    Fekat bunun yerine direkt olarak;
    http://www.nvidia.co.uk/object/winvista_x86_175.19_whql_uk.html
    yazınca türkçe destekli 175.19 vista 32-bit sürücüler indirilebiliyor. Muhtemelen yarına kadar düzeltilir ancak ben yinede bilgi olarak vereyim dedim.

Tüm modeller için indirme sayfası;
    http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

vista 64 bit için yok mu şimdi

• arkadaslar ındırdım bu surucuyu ama yuklerken setup mevcud donanımınızla uyumlu surucu bulamadı dıyor...

ne ıstr bu anlamadım

laptop ekran kartı 8600gt 256 acaba bu yuzden mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

vista 64 bit için yok mu şimdi

Neden olmasın?

Download ForceWare 175.19 (Vista 64-bit)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chazzkmnst

arkadaslar ındırdım bu surucuyu ama yuklerken setup mevcud donanımınızla uyumlu surucu bulamadı dıyor...

ne ıstr bu anlamadım

Notebook ekran kartlarına nVidia'nın kendi sitesinde verilmiş olan sürücüleri direk olarak yükleyemezsin, yükleme dosyasının içerisine modlu inf dosyası eklemen gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Orjinalden alıntı: chazzkmnst

arkadaslar ındırdım bu surucuyu ama yuklerken setup mevcud donanımınızla uyumlu surucu bulamadı dıyor...

ne ıstr bu anlamadım

Notebook ekran kartlarına nVidia'nın kendi sitesinde verilmiş olan sürücüleri direk olarak yükleyemezsin, yükleme dosyasının içerisine modlu inf dosyası eklemen gerek.

eywallah abı saolaın
  • Bende yükledim ama pek fark olmadı gibi. Pes8 60 fps idi şimdi 60-61 arası gidip geliyor!
  • nvidianın bu sürücüsünde böyle bir sürpriz olduğuda söyleniyor..performans arttırdığı söylenen sürücüde tam tersi bir durum mevcut

## Nvidia GeForce 175.19 WHQL ##

## Nvidia GeForce 175.19 WHQL ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkayg -- 1 Temmuz 2008; 3:48:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.