Bildirim
Nvıdıa GeForce 8400M GS ÜNLEM HATASI !! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece oyunlara girmiyor yoksa herşey gayet iyi harici varmı bilmiyorum nasıl bakıcaz söylerseniz foto atabilirim ? -
Yillardir dedigin? benim yasim 33 89 olduguna gore seninkide 24. arada 8-9 yil farki var eger bu hesap dogru ise. ben 15 yildir bu isin icindeyim sen ne kadardir icindesin?
Arizali kart hic goruntu vermez diye bir kaide var mi? usb si arizali olan anakart bile calisiyor ama tam calismiyor. Usb kullanmak istediginde kullanamiyorsun arkadasta ekran kartini tam kullanamiyor. Goruntu alabilir sıkıntı yok ama ozelliklerini kullanabilir mi? 3d oyun acip oynayabilir mi? Ben bu arizayi 50 kadar notebookta gordum. kimisi ekrani boldu 6 ya kimisi hic goruntu vermedi kimiside bu sekilde durdu isindigi zaman goruntuyu kesti vs...
Birde onboard kart olsa ondan goruntu alsa arkadasin ilk resminde ikinci bir ekran karti olur. Ekran karti var mi baska. Yok. Eeee neyin tartismasini yapiyoruz. Arkadas goturur bir servise mxm olup olmadigini anlar. Ha hp lerin ust duzey modellerinden biri olsa zaten 8400 bulunmaz. 8600gt yada 8600gs falan bulunur. Acer lerin bir cogunda mxm II portu vardi ama Hp bunu kullanmadi. Bu uretici firma tercihi. Hp her urunu boyle mi degil. Ben mxm II de gordum HP lerde ama hepsinde degil.
Ayri bir nokta. Hp nin dv 2000-6000-9000 serilerinin üretim hatası olduğu genelde guney koprusu yada ekran karti chipinin zarar gordugu bunu onlemenin ufak bir bakır şim parçasını aşırı ısınan chipin üstüne her iki tarafina da termal macun surulerek giderilebildigini bilmekte ayri bir durum...
-
ATI Mobility Radeon HD 3650 kartı ebay harici nereden satın alabiliriz ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X