Şimdi Ara

nvidia geforce 8800 gt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada söylediğim gibi benim şimdiki ekran kartım nvidia geforce 7300 le/7200 se bunun artık eskidiğini düşündüm örneğin bazı beğendiğim oyunları doğru düzgün çalıştırmıyor mesela prototyp assassin creed gibi sizce nvidia geforce 8800 gt alırsam sorun kalkarmı şimdiden teşekürler ?

• Bütçeniz nedir? PSU ve diğer bileşenleriniz neler?
  • tüm sistemi yazarsan daha verimli olabilir işlemci ram psu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

tüm sistemi yazarsan daha verimli olabilir işlemci ram psu gibi.
    pentium(R) Dual-Core cpu E5200@2.50 ghz 2,00gb ram ? nasıl olurmu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloydkises63

pentium(R) Dual-Core cpu E5200@2.50 ghz 2,00gb ram ? nasıl olurmu sizce

Alıntıları Göster
    PSu yu söylemen lazım kasayı aç sol üst köşededir üstünde marka ve Watt olarak güç yazar onları bize iletmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

PSu yu söylemen lazım kasayı aç sol üst köşededir üstünde marka ve Watt olarak güç yazar onları bize iletmen lazım

Alıntıları Göster
    marka frizby ve 250 wat
  • quote:

marka frizby ve 250 wat

Alıntıları Göster
    O zaman PSU alman şart, şu ikili işine görecektir;

Hıgh Power 400W PSU: 70,00 TLhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-400w-guc-kaynagi.html

HD5750 185,00 TLhttp://www.netsiparis.com/detay/12833163017/VTX-HD5750--128BIT--1GB-GDDR5-VGA-DVI-HDMI

Bütçenizi yazmadığınızdan bunları önerdim. Şu istediğimiz bilgileri tam verseniz konu taaaa dün çözüme kavuşacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

O zaman PSU alman şart, şu ikili işine görecektir;

Hıgh Power 400W PSU: 70,00 TLhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-400w-guc-kaynagi.html

HD5750 185,00 TLhttp://www.netsiparis.com/detay/12833163017/VTX-HD5750--128BIT--1GB-GDDR5-VGA-DVI-HDMI

Bütçenizi yazmadığınızdan bunları önerdim. Şu istediğimiz bilgileri tam verseniz konu taaaa dün çözüme kavuşacaktı.

Alıntıları Göster
    :D teşekürler bütçem bunlara yetiyorda artıyor bile sizce bunları takarsam oyunları yüksek kalitede oynamasamda oynayabilirmiim ?

• quote:

:D teşekürler bütçem bunlara yetiyorda artıyor bile sizce bunları takarsam oyunları yüksek kalitede oynamasamda oynayabilirmiim ?

Alıntıları Göster
    bu arada bütçem 300 tl ama 400ede zorlayabilirim
  • 1440X900, 1280X1024 gibi çözünürlüklerde çoğu oyunu çok rahat oynarsnız. Çözünürlük arttıkça kartın gücü yetmemeye başlayacağından performans düşer.
  • quote:

1440X900, 1280X1024 gibi çözünürlüklerde çoğu oyunu çok rahat oynarsnız. Çözünürlük arttıkça kartın gücü yetmemeye başlayacağından performans düşer.
    anladım ilgin için tşkrler
  • quote:

anladım ilgin için tşkrler

Alıntıları Göster
    bi sorum daha olcak kuznimin pcsi ATİ radeon hd4600 series 300 wat psu işeltim sistemi ise benimkiyle aynı ben pcye senin sölediklerini taktırcam sence benim pc çıkana kdr bu bilgisayarda assassins creed ve prototyp ı oynayabiliriim düşük çözünürlükte ?
  • quote:

bi sorum daha olcak kuznimin pcsi ATİ radeon hd4600 series 300 wat psu işeltim sistemi ise benimkiyle aynı ben pcye senin sölediklerini taktırcam sence benim pc çıkana kdr bu bilgisayarda assassins creed ve prototyp ı oynayabiliriim düşük çözünürlükte ?

Alıntıları Göster
    Düşük çözünürlük ve low-med. ayarlarla oynatması lazım. Tabi yine eksik yazıyorsun mesajı, işlemcisi, ram i, kullanılacak çözünürlük belli değil.
  • quote:

Düşük çözünürlük ve low-med. ayarlarla oynatması lazım. Tabi yine eksik yazıyorsun mesajı, işlemcisi, ram i, kullanılacak çözünürlük belli değil.

Alıntıları Göster
    söyledimya işlemci benimkinin aynısı pentium(R) Dual-Core cpu E5200@2.50 ghz 2,00gb ram
  • quote:

söyledimya işlemci benimkinin aynısı pentium(R) Dual-Core cpu E5200@2.50 ghz 2,00gb ram

Alıntıları Göster
    Arkadaşım yukarıda arkadaş yazmış yazdığıda doğrudur. Ancak 8800 gt nin üstünw çok kart çıktı. Yani hani böyle çok fark ettirecek diye düşünüyorsan yanılıyorsun. oyunların genelinde iyi çalışır ancak max. da çalıştıramasssın. bazı oyunlarda çok kasar. Bir süre sonra yeterli olmaz. ve anakartın ram desteğini de yazarsan iyi olur. Ayrıca ram desteğin fena değilse güç kaynağını yükse tutabilirsin...

• quote:

quote:

işeltim sistemi ise benimkiyle aynı

demişsin sadece, donanımımız aynı dememişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Arkadaşım yukarıda arkadaş yazmış yazdığıda doğrudur. Ancak 8800 gt nin üstünw çok kart çıktı. Yani hani böyle çok fark ettirecek diye düşünüyorsan yanılıyorsun. oyunların genelinde iyi çalışır ancak max. da çalıştıramasssın. bazı oyunlarda çok kasar. Bir süre sonra yeterli olmaz. ve anakartın ram desteğini de yazarsan iyi olur. Ayrıca ram desteğin fena değilse güç kaynağını yükse tutabilirsin...

quote:

Bir süre sonra yeterli olmaz
    g92 herşeye yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

ben ztn maxda çalıştırmıyacağını biliyorum şimdiki ekran kartım en düşük ayarlarda bile kasıyor :S oyüzden bunu tercih ettim
  • quote:

quote:

quote:

şaşırma olabilir arkadaşım okdr detaya gerek yok anladın sen

• quote:

quote:

quote:

quote:

şaşırma olabilir arkadaşım okdr detaya gerek yok anladın sen

Alıntıları Göster
    Gigabyte Technology Co., Ltd.
    G31M-ES2L

bu bilgiyide vereyim dedim önerilerinizde belki işinize yarar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.