Şimdi Ara

Nvidia GeForce Game Ready Driver 375.86-WHQL çıktı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En stabil sürüm 362.00 hocam.362.00'dan bir önceki sürücü de güzel.BF1 dahi oynayabildim ve herhangi bir flicker olmadı 362.00'da.Son sürücüler resmen rezillik.
  • Allah belanı senin nvidia.Sürücü kaldır yüklemekten iflahım kesildi.
  • Bende şöyle bir durum var. 375.86 Sürümünü Yükleyince Far Cry 4 de Pek Bır FPS Artısı Falan görmedim ancak Oyunda olupde yenıden oyuna gırerken anlık 80'Lerden 40 A dusup dalgalanma oldu. Bu Oncekı Drıverda olmuyordu. Bundan emınım Sımdı 375.70 VAR ONU Yukluyum bi.
  • Arkadaşlar sürücülere bela okumak yerine eğer sorun yaşıyorsanız bunları buraya yazarak sürücülerin gelişmesine/sorunların düzeltilmesine bir katkınız olmuyor.Bunun için Nvidia forumlarında sürücü için açılmış geri bildirim başlığı mevcut oraya sistem özelliklerinizi ve hangi oyunda/uygulamada nasıl bir sorun yaşıyorsanız paylaşırsanız bir sonraki sürücülerde bunlar düzeltilebilir.

Her yeni sürücüde yeni bir konu oluşturularak kullanıcılara geri bildirim konusunda destek sağlanıyor.Sürücü ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız ;

https://forums.geforce.com/default/topic/976636/geforce-drivers/official-375-86-game-ready-whql-display-driver-feedback-thread-released-11-15-16-/

Adresine sistem özellikleriniz ile birlikte sorunu bildirmeniz ilerleyen sürücülerde bu sorunların düzelmesi için daha yararlı olacaktır.

• gtx 1080, divison 20 fps. 100 fps oynadığım bir oyun driverla nasıl 20 fps ye düşer, hakikaten akıl mantık almıyor.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Dostum flicker'dan kastın nedir? Ben youtube videolarında dahi titreme yaşıyorum - BF4'te de yumuşak geçişler yok sanki. Koşarken bazan titriyormuş gibi oluyor.

980 Tİ - 375.76 - Acer 165Hz Gsync

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 17 Kasım 2016; 1:28:17 >
  • Adamlar müşterilerinei beta tester olarak kullanıyor resmen.

Nvidia kullandığım zamanlarda iyiydi, AMD ye geçtim bir sorun olmadı şükür, şimdi driver konusunda eski AMD moduna girmiş resmen.
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Titriyor hocam kaplamalar.Zemin titriyor.Ağırlıklı olarak uzaktaki cisimler olmak üzere,zemin ve yakındaki nesneler de titriyor.Yani artık iş öyle rahatsız edici noktaya geldi ki monitörümün piksel büyüklüğü mü çok yüksek diye şüphelenmeye başladım.362.00'da 144hz'de minimum seviyede oluyor titremeler.Eşyönzsüz süzmeyi(anisotropic filtering) 16X'e alınca azalıyor gibi oluyor ama yine de rahatsız ediyor.

980Ti - Şu an 362.00 - BenQ XL2720Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 17 Kasım 2016; 1:35:20 >
  • gtx 1060ta da aynı sorun oldu çoğu oyunda 60+ fpsten 20-30 arasına düştüm. 375.70 indirip temiz kurulum yaptım. şimdilik eski haline döndü herhangi bir sorun yok gibi görünüyor. yeni sürüm çıkana kadar kesinlikle kurmamak lazım.
  • İlk defa bir driverde sorun yaşadım amdci ler gelmiş hemen konuya.bende bu driveri kurdum ve oyuna girdim gördümki sorunlu 70fps aldığım uoyun 20 fps,hemen silip eski driveri kurdum. Pek sorun değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 361.82'de iyi, 372.90'da iyi, 375.70 dahil denedim 375.86'yı denemedim fps oyunları için 372.90 öneririm
  • En Stabil Driver Hangisi Acaba Arkadaşlar ? Son Sürücüyü Bende Pek Beğenmedim.
  • Bu en son driver dan sonra GTA5 te anlık donmalar başladı bende.

Anlamadım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Bu en son driver dan sonra GTA5 te anlık donmalar başladı bende.

Anlamadım gitti.

Bendede dun Far Cry 4 de anlık donmalar basladı. Öldükten sonra oyuna yenıden gırıste Fps 70 lerden 40 a ınıp tekrar cıkıyor. Sımdı 375.70 i kurdum.
  • GeForce Hot Fix driver version 375.95

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4260

hotfix driver çıkarmışlar az önce. acil fix anlamında. yeni bi sürüm bu
  • Ben kurdum bunu, bf1'e girdim, bu da ne? Fps 30-40- maksimum 70, hemen sildim...
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    1.Şüphe: 372.90'ı veya 373.06 gibi hemen hemen düzgün çalışan herhangi bir sürücüyü bir parça modifiye edip yani fix menü diye ısıtıp önümüze koymuş olmasınlar...)
    2.Şüphe: Ya Fix'in Fix'ini çıkarmak zorunda kalırlarsa...........)
    3.Şüphe: Bu sürücüler en azından yeni oyunlarla denenmiştir yoksa hiç test edilmiyor mu?
  • notebook için gtx 1070 kullanıyorum. 375.63 driver 'a kadar sorunum yoktu fakat bundan sonraki tüm driverlar sorunlu. bu surumden sonraki tum driverlar 375.95 dahil oyunlar içinde gpu kullanımı % 40 larda seyır etmekte bi kac kere alt tab yapınca 1 2 dk duzelıyor fakat sonra geri gpu kullanımı % 40 lara dusuyor eski driver a 375.65 e donunce hıcbır sorun kalmıyor kullanım %100 oluyor berbat ettiler driverları.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.