Merhaba arkadaşlar elimde aşağıda özelliklerini yazdığım bir notebook var. Paylaşımsız 128 mb'lık Nvidia Geforce Go 7400 özelliğindeki ekran kartım yandı. Bu ekran kartının aynısını ya da bu bilgisayarın uyumlu olacağı daha iyi marka ve modeldeki ekran kartlarını online olarak nereden satın alabilirim ? Bu marka ve modeller hangileridir? Yeni kart satın aldığımda ekran kartı değişimini kendim yapabilir miyim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Casper Nirvana Intel Core 2 Duo 1.83 Ghz 1.5 GB RAM 80 GB Seagate Harddisk Win7 32 bit
bir deyim ile başlamak istiyorum "astarı yüzünü geçti"
o bilgisayara harcayacağın her kuruş size fayda olarak geri dönmeyecektir eski bir bilgisayar ben de hemen hemen aynı özelliklerde birşey kullanıyorum
hadi buldun aldın diyelim, bunun takması uyumlu olması falan bir sürü sorun eski parça olacağı için 2. el takacaklar o ne kadar idare edecek, soket yapısı uyacak mı falan filan kendiniz yapamazsınız biraz uğraşlı bir iş komple laptop kasası sökülecek, masaüstü gibi kolay değil kesinlikle
tamam maddi durum elverişli olmayabilir yeni birşey almaya ama 200-250 verip tamir edileceğine
700liraya sıfır notebooklar var, onlardan almanızı öneririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme