arkadaşlar laptopun ekran kartı sizlere ömür. toshiba a100-011 laptop. üzerinde nvidia geforce go7600 var. onun yerine bunu ( 512 MB Geoforce Go7300 ) takabilirmiyim. herhangi bir sorun yaşarmıyım. servisi aradım 238 Euro'ya getiririz dediler. bunu ise ikinci el buldum. lütfen acil yardım satılmadan alacağım. :(
laptopun uzerinde mxm portunda mi bu kart yoksa butunlesik mi? butunlesikse nasil takacaksin? a100 lerin bildigim kadari ile butunlesik ve anakart degismeden sansin yok gibi. cihazin ici aciksa fotolarini koy bir yorum yapalim
sevgili exeter bu video da bir a100 açımı var ben açmadım hiç cihazı.
Çok güzel aynısı dış olarak. peki iç olarak ayni mi? 4-5 tane farkli anakart buldum ben a100 icin... icini gormeden yorum yapmak hata olur.
A100-011 BENİMKİNİN MODELİ
Hocam git bir geforce 8400m gs al dene makinanda.. eger calistirirsa gider 9800M GTS bile alirsin. sen işten üşeniyorsan ben ne yapayim.
eyvallah hocam. açınca makinayı foto koyayım buraya o zaman daha sağlıklı olur. bakalım arkadaşların laptoplarından falan parçayı bulmaya çalışayım. yoksa üşendiğimden değil. parça yok ortalıkta malum.
Bakin ekran karti yuvasi nasilda belli. mxm portu gibi duruyor. kendiniz cikarirsaniz icinden cesitli sitelerde baska nedenlerden dolayi bozulan laptoplarin grafik kartlarindan alip kendiniz takabilir daha ucuza mal edebilirsiniz. Söker araştırırsanız daha iyi olacaktir.
sevgili exeter araştırıyorum sitelerden ve buldum birkaçtane ama bundaki sağ taraftaki çıkıntı diğerlerinde yok kare hepsi. yani normal olanı kare olan bizimki anormal olanı sanırım.