Şimdi Ara

NVIDIA GeForce GT 730 4 GB Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 sene önce bilgisayar toplatmıştım ve 2 gblık ATI ekran kartı takılmıştı. İç detayını tam hatırlamıyorum ama bomba gibi götürüyordu. Geçenlerde yandı kendileri. Ben de aynı bilgisayarcıma gidip ekran kartı istedim. Sistemime baktı ve NVIDIA NVIDIA GeForce GT 730 4 GB taktı. Fakat telefonda MSI RX460 4GB takacağını söylemişti. Eve geldiğimde farklı kart görünce sordum aynı bi fark yok aralarında dedi. Bu arada işlemci için kocaman bir fan da taktı ve toplam fiyatı bana 475tl dedi. Ülkemizdeki kota problemleri yüzünden zar zor indirdiğim oyunları oynarken önceki seferde çekmeediğim eziyetleri çekiyorum. 4 gb ekran kartı yahu! Misal Attila Total War'ı en düşük çözünürlüğe getirdim yine kasıyor. Hele Fifa17! En en en düşük şeyde bi çalıştırdım ettim yok abi şimdi o da açılıyor maça girerken atıyor. Verdiği hata hep aynı. Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu. PCde adam kendi bi program kurmuş nvidianın ekran kartı güncelleme şeysi en son sürüm diyor. Bildiğim bulduğum her yolu denedim ama nafile. Sizce neden olabilir?

Anakart ASUSTek Computer INC. - M5A78L LE - Rev X.0x (internetten regedit şeyi ile baktım buymuş markası galiba)
    Windows7 Servis Pack1
    İşlemci AMD FX(tm)-6300 Six Core Processor 3.50GHz
    RAM 8GB
    Sistem 64bit

Yardımcı olursanız sevinirim. Zaten bugün yarın bilgisayarcıma geri götüreceğim ama önce bir buraya danışmak istedim.
    Teşekkürler.

• hocam arkadaş sizi çok fena kazıklamış rx 460 la gt 730 arasında dağlar var. acilen geri götürün ve paranızı alın ayrıca 475 tl çok çok fazla rx 460 fiyatı zaten o
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

hocam arkadaş sizi çok fena kazıklamış rx 460 la gt 730 arasında dağlar var. acilen geri götürün ve paranızı alın ayrıca 475 tl çok çok fazla rx 460 fiyatı zaten o

deme yaa :(( netten fiyat şeysine bakınca iyice bi işkillenmiştim zaten. peki rx 460 sistemime uygun olur mu acaba? bi sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazinga53

quote:

hocam arkadaş sizi çok fena kazıklamış rx 460 la gt 730 arasında dağlar var. acilen geri götürün ve paranızı alın ayrıca 475 tl çok çok fazla rx 460 fiyatı zaten o

deme yaa :(( netten fiyat şeysine bakınca iyice bi işkillenmiştim zaten. peki rx 460 sistemime uygun olur mu acaba? bi sıkıntı çıkar mı?

sıkıntı çıkarmaz hocam siz o fanı da iade ettirin şimdi laf yapar kartı da verin paranızı alın gidip vatandan sinerjiden vs rx 460 alın o bilgisayarcıya da bir şey yaptırtmayın daha yapmadan önce bir şey foruma danışın
  • quote:

quote:

quote:

sıkıntı çıkarmaz hocam siz o fanı da iade ettirin şimdi laf yapar kartı da verin paranızı alın gidip vatandan sinerjiden vs rx 460 alın o bilgisayarcıya da bir şey yaptırtmayın daha yapmadan önce bir şey foruma danışın

Şimdi bir arkadaşım bilen bir abiyi arattı bana git al rx460ı diyor. Hayır yani adam ilk onu takacağını söyledi ben onu satın almış olmuyor muyum ki? Fiyat olarak fazla gözüküyor ama tam şeysini bilmiyorum onun ne yazık ki. Ayrıca driverdan kaynaklanıyor olabilir dedi. Güncellerini komple sil eski sürümleri yükle yenileri sorunlu oluyor dedi.
    Fakat burada esas konu resmen kazık yemem. Şimdi bi arayayım bakalım ne diyecek. 14 senedir tanıyorum adamı. İlk bilgisayarımı aldığımda oraya giderdik oyun cdsi almaya. Adam 2 kez sıfırdan pc topladı bana. Vay anasını yaa....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi bir arkadaşım bilen bir abiyi arattı bana git al rx460ı diyor. Hayır yani adam ilk onu takacağını söyledi ben onu satın almış olmuyor muyum ki? Fiyat olarak fazla gözüküyor ama tam şeysini bilmiyorum onun ne yazık ki. Ayrıca driverdan kaynaklanıyor olabilir dedi. Güncellerini komple sil eski sürümleri yükle yenileri sorunlu oluyor dedi.
    Fakat burada esas konu resmen kazık yemem. Şimdi bi arayayım bakalım ne diyecek. 14 senedir tanıyorum adamı. İlk bilgisayarımı aldığımda oraya giderdik oyun cdsi almaya. Adam 2 kez sıfırdan pc topladı bana. Vay anasını yaa....

hocam o gt 730 denilen kart çok leş çöp bir kart. sadece nvidia olduğu için fiyatı abarılıyor. 220 liralık amd r7 240 bile fark takıyor. driverle alakası yok hocam kartın performansı bu. 475 lira rx 460 için normal ama o bilgisayarcı takacağım dese bile taktırmayın ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaimaN -- 5 Nisan 2017; 19:23:20 >

• 14 senelik tanıdıkların, yüzüne güldüklerin, merhabalaştıkların sırtından vurur seni zaten. Ya bilgisi yok ya da oltaya taktı seni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.