Şimdi Ara

Nvidia Geforce GT540M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
29.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüksey detayda oynatır ancak 25-30 fps arasında. gt555 bulursan al bence.
  • adrese girersen ayrıntılı bilgi alırsın ayrıca kendi bildiğimi söyliyeyim bu ekran kartı 06.01.2011 de piyasaya çıkmış ve oyun performansı açısından bakarsak 07.01.2010 tarihinde piyasaya çıkmış olan ATI Mobility Radeon HD 5730 ekran kartı ile eşdeğer performans gösteriyor yani bugün aldığın gt540m li pc ile 2 yıl önce satılan hd5730 ekran kartlı bir pcnin oyun performansı arasında hiçbir fark olmadığını görecektin. ekran kartından kesinlikle yüksek kalitede oyun oynamayı bekleme hele ki metro 2033 yada battlefield 3 gibi gerçekten yüksek kalitede oynarken pcyi kasan oyunlarda bekleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

adrese girersen ayrıntılı bilgi alırsın ayrıca kendi bildiğimi söyliyeyim bu ekran kartı 06.01.2011 de piyasaya çıkmış ve oyun performansı açısından bakarsak 07.01.2010 tarihinde piyasaya çıkmış olan ATI Mobility Radeon HD 5730 ekran kartı ile eşdeğer performans gösteriyor yani bugün aldığın gt540m li pc ile 2 yıl önce satılan hd5730 ekran kartlı bir pcnin oyun performansı arasında hiçbir fark olmadığını görecektin. ekran kartından kesinlikle yüksek kalitede oyun oynamayı bekleme hele ki metro 2033 yada battlefield 3 gibi gerçekten yüksek kalitede oynarken pcyi kasan oyunlarda bekleme.

ultra'da kasabilir fakat high da kesinlikle sorun çıkmaz youtube.com dan bakabilirsiniz :)

• GT540M Battlefield 3ü nasıl highde açıyor diyenler youtubea bi baksınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenCross

GT540M Battlefield 3ü nasıl highde açıyor diyenler youtubea bi baksınlar.
    s
    Acması ayrı sey ; peki fps oranınıda goserıyormu o vıdeo da ? Varsa link atabilirmisin ?

Ben gt540 ile ortalama aynı performansta olan hd5650 ıle oynuyorum.Oyun otomatıkmen cogu ayarını hıgh ta baslatıyor.Fakat eger ayarlarını dusurmezsen 15 fps den yukarısını goremıyorsun.Hersey oyunu acması degıl yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 30 Ocak 2012; 10:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

s
    Acması ayrı sey ; peki fps oranınıda goserıyormu o vıdeo da ? Varsa link atabilirmisin ?

Ben gt540 ile ortalama aynı performansta olan hd5650 ıle oynuyorum.Oyun otomatıkmen cogu ayarını hıgh ta baslatıyor.Fakat eger ayarlarını dusurmezsen 15 fps den yukarısını goremıyorsun.Hersey oyunu acması degıl yani.

www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=fnmR4xLRmZA&fulldescription=1

• quote:

quote:

quote:

s

www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=fnmR4xLRmZA&fulldescription=1

fps oranları gösterilmiyor.ayrıca adam ekran ayarlarını video dan gösteriyor ama rusçamı o? ben bir şey anlamadım

• quote:

quote:

quote:

s

fps kac oldugu yazmıyor?Ayrıca cozunurlık 1366*768 . 1920*1080 full hd goruntude kıyaslamak lazım.Bu oyun laptop ekranından oynanacak bır oyun degıl zaten.Ama yınede gt540 gayet ıyı bır ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 30 Ocak 2012; 11:23:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

s

fps kac oldugu yazmıyor?Ayrıca cozunurlık 1366*768 . 1920*1080 full hd goruntude kıyaslamak lazım.Bu oyun laptop ekranından oynanacak bır oyun degıl zaten.Ama yınede gt540 gayet ıyı bır ekran kartı.

açıklamada yazanı diyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

s

açıklamada yazanı diyorum ben

Dogrudur fakat vıdeoyu yapan kısı buyuk ıhtımal fps bakmamıs gibi.Dediğim gibi gt540 zaten su anda piyasada makul fıyatlarda laptoplarda bulunan en ıyı kart.Bf3 te en son sevıye oyunlardan bırtanesı.Fakat mantıken bakınca gt540m zaten full cozunurluklerde oyunu yuksek fps degerlerınde acsa ; hd5970 gıbı pahalı kartlara kımse bosa para vermez.Vardır bır hıkmetı

• 540m ile bf3 oyununda bilgisayarına göre değişir ortalama 20'li fps lerde oynatır bazı bölümlerde 30 fp üzerine çıkabiliyor. yüksek ayarlarda oynanabilir.youtube den video koymuş arkadaş başka markalarıda bakmakta yarar.o videoda fps görüntüsü yoktu yorumlarda da çok farklı fps alan kişiler vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Ocak 2012; 11:40:11 >
  • Sonuç olarak ufak bi overclockla 30fps sınırı aşılabilir BF3te.
  • Fps ye gerek yok baksana mis gibi çalışıyor :)
  • NVİDİA VERDE BETA 295.51 Cıkmıs indirin arkadaşlar güncelledim gayet sağlıklı.
  • bu aralar linkteki bilgisayaRI almayı düşünüyorum.ekran kartı ile ilgili yorumları okudum ve kafam karıştı beyler bi yardımcı olsanız napayım diyorum sizce fiyat makul gibi alsammı bu bilgisayarı ve oyun için kullanacağımı özellikle belirtmek istiyorum.yorumları bekliyorum arkadaşlar

• yardımcı olabilecek arkadaşım yokmudur.bi aydınlatsanız diyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: emany

GTA IV, PES 2012, MW3, Battlefield 3, Metro 2033, Mafia 2, Witcher gibi oyunları yüksek seviyede oynadım GT540M ile.

bf3ü çalıştırıyomu dostum lowda mı oynadın mediumda mı

bütün ayarlar acık şekilde yüksek seviyede nasıl oynamış merak etttim mediumda bile akıcılık sağlanamıyorken.

Oyun oynarken ctrl+alt+s yapıp bi fps oranına bakarsa, full ayarda fps nin 15 in altında oldupunu görecektir.

Benim laptopta i5-2430m işlemci ve gt540m ekran akrtı var.1366*768 mediumda 0 aksmayla oynuyorum highda da az çok oynanıyor ama ultrada oynanmıyor :)

• gt 550m + i7 2630,2ghz de son cıkan risen2, sniper elite, shhot many robots,jagged alience , insane 2 bunlar 1900*1200de min. qualityde 10fps cıvarında çalışıyor. mass efect3 de sıkıntı olmadı. yeni çıkan oyunlarda tam bi fiyasko..
  • Peki hocam grafik programlarının kullanımında nasıl bir karttır.

Örnek makine ise;
    www.toshibatr.com
    Toshiba Lighting | Anasayfa
    http://www.toshibatr.com/ProductDetail.aspx?ProductID=155

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • BENDE ÖYLE BİR BİLGİSAYAR ALACAM NASIL?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.