Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 760 Ekran Kartı Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reklamları kapattıran arkadaş o reklam olmasa bu videoda olmayacaktı bu sitede nasıl işliyor haberin var mı

• 2:58-2:59 saniye arasinda ne diyor Allah askina :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 27 Haziran 2013; 23:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musa18

şu kart bile crysis 3'te 2560*1440'ta 26fps verirken mars'da titan slı 30 fps'yi zor veriyordu. işlemcinin yaptığı farka bak

Mars görevinde 4K çözünürlük kullanıldığında 30 FPS alıyordu. Diğer türlü 60'ın altına inmiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay anasını benim 780 boşta 60 derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

Reklamları kapattıran arkadaş o reklam olmasa bu videoda olmayacaktı bu sitede nasıl işliyor haberin var mı

Googleda reklam yapıyor DH de reklam yapıyor. Kimse reklam yapmasın demiyor.

Reklam yapmak başka rahatsızlık derecede reklam yapmak başka.

DH elindeki potansiyeli daha iyi kullanmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

Reklamları kapattıran arkadaş o reklam olmasa bu videoda olmayacaktı bu sitede nasıl işliyor haberin var mı

Şikayet edelim. Ben ettim. En sonunda şu misafiri sınırsız banlıyacaklar.
  • 7970 cf yapar bakarım keyfime, 760 da neymiş hıh x.O

• stok hali gereksiz özel soğutuculu alip oc yap kullan demişler
    ama yinede 770 daha cazip geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

7970 cf yapar bakarım keyfime, 760 da neymiş hıh x.O

Bir kere bütçe olarak bakınca 7970CF=770 SLI 770SLI her türlü geçer

• bu ekran kartı ne kadar olur yeni bir pc toplıyacağım ve alacağım ekran kartı sapphire 2gb 256 bit 7870xt dx11.1 modeli olucak
  • Güzel bir inceleme olmuş. Fiyatın çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. www.klasbilgi.com

• Öncelikle video için ellerinize sağlık ancak karşılaştırma tablosunda Amd'den sadece 7970 olması iyi olmamıs. Tabloda en azından 7950'yi de görmeyi beklerdim.
  • İncelemeniz, önceki incelemelerinize göre daha iyi olmuş; elinize sağlık.

İncelemede hız aşırtmalı kart değil de default kart kullanılması iyi olmuş. Geçen sene 660ti DCII Top'un testi vardı. "7970'i bile geçiyor" diye zırvalayanlar olmuştu bu sebeple.

Tablolara 770, 780 ve 7970'in hız aşırtmalı skorlarını da ekleseydiniz iyi olurdu.

* * *

- Referans model 670'le aynı tasarım. Dediğiniz gibi tek SMX'in kapatılmasıyla yapılmış bir kart.

- 670 ile 680 arasındaki fark azdı ama Nvidia, 760 ile 770 arasındaki farkın daha fazla olmasını istemiş haklı olarak.

- Luxmark testinde 7970'in GTX 780'i geride bırakması beni şaşırttı.

• Videonun altina isinden gucunden yada telefondan bakacaklar icin bir de yazili kisa aciklamalar ekleseniz olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bize bunlarla gelin işte

• Uzun lafın kısası Yeni kartlr çıkana kadar eskileri kakalamaya devam millet yeni diye habire alıyor tüketim çılgınlıgından başka bişey deil

• Şimdi bu kart fiyat performans ürünü bir kart mi...

• emrys3535 kullanıcısına yanıt
    7950 olmaz çünki rakibi... bu videoyu yaptırtanlar öyle bişey istemez artı olarak koysalardı 7950 yi testlere. emin ol ilk çıktıgındaki degerleri eklenirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 28 Haziran 2013; 15:07:24 >
  • Yine fahiş fiyat görmeyiz inşallah kartada ihtiyacım var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.