Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 760 Ekran Kartı Video İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaslar Merhaba, testlerde malesef 7950 ve 7870'i koyamadik cunku elimizde kart yok. Ne amd nede partner ureticiler karti yakin bir tarihte saglayabileceklerini soyleyemediler malesef. Bizde çok isterdik ama kartlari temin edemedik sonuc olarak. Dikkat ederseniz tablolarda gtx 680 de yok. Bu kart da elimizde olmadigindan tablolara koyamadik. Anlayisiniz icin tesekkurler.

• Nvidia nedense eski ürünlerinin ismini değiştirip değiştirip tekrar piyasaya sürüyor. Bu durum önceki modellerde de var. Örneğin 520M modelini 610M deyip tekrar piyasaya sürüyor. Aynı şey 7 serisinde de var. Ayrıca 7 serisinin DirectX 11.1 desteklemesi gerekirdi. Hasweller bile DirectX 11.1 ile geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecry2000

Videonun altina isinden gucunden yada telefondan bakacaklar icin bir de yazili kisa aciklamalar ekleseniz olmuyor mu?

KAtılıyorum, video inceleme'nin altında yazılı inceleme de olsaydı çok iyi olurdu, zaten dh editörleri yazmaya üşendikleri için hep kolayına gelenleri yapıyorlar...

• 7950 top incelemesi vardı dh'de onun verilerini koysalardı bari stok hızda olanları. İnceleme yapılıyorsa ve insanlar da vakitlerini ayırıp izliyorlarsa biraz daha özen göstermelerini isterim açıkçası.
  • İnceleme için teşekkürler ama reklamın iki kere çıkması can sıkıcı...

• İnceleme için teşekkürler. Son dönemdeki incelemelerin geneline baktığımızda daha düzenli olduğunu söylemek mümkün.

Hangi sürücülerin kullanıldığını belirtiyor olmanız güzel olmuş. Ayrıca oyun ve çözünürlük konusunda da iyileşme sağlanmış. Yeni ve piyasada tutulan oyunlar (Dirt hariç) kullanılması güzel. Sonuçlar da tutarlı. Alt seviye kartın tepe modeli geçmesi gibi abes durumlar yok.

Yalnızca gürültü ölçümü eksin. O da çok sıkıntı değil. Ancak yorum olarak bahsedilebilir.

Reklam olayı ise can sıkıyor. Videonun ortasında girmesi gibi sıkıntılar var. Çözülürse daha güzel olur. Teşekkürler.
  • ne bereketli mimariymiş , bu nvidia sineğin bile yağını sıkıp çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

Cahil senin babandır o eklentilerle adamın herşeyini elegeçiriyorlar

istatistik için girdiğin siteler ip adresinle birlikte toplanır, bunu facebook dahi yapiyor birçok site ve program yapıyor ve aynı şey android de bile var bundan kaçman zor. devlet adamı değilsen sorun yok yani:) bu arada para filan aldigim yok insaniyet namına yapiyorum bu işi.

• Nvidia GeForce GTX 760 Ekran Kartı Video İnceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Nvidia GeForce GTX 760 Ekran Kartı Video İnceleme

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    alıntı değildir paintte yaptım
  • güzel olmuş eline sağlık
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, ben gördüğümü yazarım
  • Vatan bilgisayarın internet sitesinde ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. 820 TL fiyat etiketi taşıyor.

SAPPHIRE HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256BIT ise 512 TL fiyata sahip.

Yeni GTX 760 aradaki 300 TL'lik farkın hakkını veriyor mu?

Aşağıdaki linkteki karşılaştırmayı inceleyince kararsız kaldım.
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7870-vs-GeForce-GTX-760

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: Musa18

şu kart bile crysis 3'te 2560*1440'ta 26fps verirken mars'da titan slı 30 fps'yi zor veriyordu. işlemcinin yaptığı farka bak

Mars görevinde 4K çözünürlük kullanıldığında 30 FPS alıyordu. Diğer türlü 60'ın altına inmiyordu.

yanlışın var viewsonic'in 1440plik monitörü kullanılıyordu. videoyu izlemenede gerek yok en sevilen yorumları oku anlarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

şu kart bile crysis 3'te 2560*1440'ta 26fps verirken mars'da titan slı 30 fps'yi zor veriyordu. işlemcinin yaptığı farka bak

Mars görevinde 4K çözünürlük kullanıldığında 30 FPS alıyordu. Diğer türlü 60'ın altına inmiyordu.

yanlışın var viewsonic'in 1440plik monitörü kullanılıyordu. videoyu izlemenede gerek yok en sevilen yorumları oku anlarsın

Siz sanırım 2. videodan bahsediyorsunuz değil mi? Bütçenin artırılmış olanından. Ben ilkini söylüyordum, izlemeyi unuttum ikincisini.

• şuanki fiyatlarıyla 5 para etmez ve tutlmaz 820 lira nedir şaşırmış vatan.vatan kazık atan
  • Şu yeni nesil çıkmadan almayacağım ekran kartı falan. Bu kartı almak yerine gidip PS3 alayımda oynayamadığım tüm exclusive oyunları oynayayım. Seneye de bilgisayar bileşenlerimi değiştirir PC'den devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Nvidia GeForce GTX 760 Ekran Kartı Video İnceleme

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.