Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (411. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben açıkçası kendi deneyimimden yola çıkarak yorumda bulundum. Premium üyeyim ve yukarıda belrttiğim gibi dört oyundan üçüne her zaman 2080 gelmekte. Sorununuzu gameplus ın çözemeyeceği, çözmeyeceği kesin gibi. Ücretsizde hep 2080 premium ile hep 1060 gelmesi acaip bir durummuş. Zaten sorunlarla dolu bir hizmet sizin için bambaşka bir talihsizliğe dönüşmüş.
-
Tam bir ay boyunca sadece üyeliğimin biteceği gün 2080rtx geldi. Askere gideceğim için çalışmıyorum şu an oldukça boş vaktim var. Günde aşağı yukarı abartısız 10 saat falan oyun oynuyorum bu sıralar ve kesinlikle dediğiniz gibi olmuyor. Sizinki bana kalırsa tamamen şans. Şu an premium üyeyim ve saatlerdir apex oynuyorum belirttiğiniz saatte ve tarihte oyundaydım hala da oyundayım yine 1060gtx ile oynuyorum nasıl bir şanssa bendeki denk gelmiyor bana asla. Ayrıca Hocam bunu konuşuyor olmamız bile saçmalık değil mi? premium üyeyseniz zaten rtx garantisi veriyorlar insanlara, yani makine kapalıymış açıkmış bir önemi var mı? RTX sağlamak zorundalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkelff -- 30 Mart 2023; 17:11:10 > -
Aynen öyle ne yazık ki, teşekkür ederim anlayışın için.
-
Hocam sistem size her zaman RTX bir ekran kartı vadetmiyor ki. Sadece Premium üye olursanız RTX destekleyen oyunlarda RTX açıp oynayabiliyorsunuz. Onun dışında belli başlı ağır oyunlarda 2080 dışında kart gelmiyor zaten. Aylardır Division 2 oynuyorum. Bu oyunun RTX desteği yok. Ama daha 2080 dışında kart geldiğini görmedim. Apex'e çoğu zaman 2080 gelmemesi normal. Oyunun önerilen gereksiniminde gtx 1060 gayet yeterli gözüküyor zaten. Sistemde ne kadar 2080 ne kadar 1060 pod olduğu belli. Bunlar oyuna göre sınıflandırılmış zaten.
-
Oynadığım oyunu apex ile sınırlı tutarsan öyledir ama ben csgo,R6,apex,Huntshowdown,BF1,BF5 vs oynadığım oyunları yazmak veya açıklama yapmak zorunda değilim. Bu kadar savunmanıza hiç gerek yok elimde yeterince ekran görüntüsü ve kalitesizliğin ekran kayıtları mevcut. Ayrıca esas mevzuya takılmıyorsunuz diyorum ki ücretsiz versiyonda dont starve together oynarken bile rtx2080 ekran kartı geliyor anlatabiliyor muyum? Dont starve together diyorum biliyor musun bu oyunun ne kadar dandik bir oyun olduğunu? Kaç aydır ücretsiz versiyonda 1060gtx yüzü görmedim, premium üye olunca mı dedikleriniz devreye giriyor?
-
@darkelff rica ederim. Umarım sorununuz çözüme kavuşur. @nebukadzer Mesele RTX değil, kullanıcı sistem ihtiyaçlarını karşıladığında ki bu ağırlıklı olarak bağlantı hızı ve kalitesi vaad edilen performans. Mesela 1080p 60 fps için (nvidia 25 mbit yeterli demekte) sizin altyapınız uygun ancak buna rağmen bazı oyunlarda 60 fps veremiyorlar 2080 ile dahi. (örneğin 128 kişik BF2042 haritalarında fps 30-40) Belli ki cpu tarafında da zayıflar.
-
Hocam sen ücretli de bu ücretsiz de bu geliyor diye takıntı yapmışsın. Global betadan beri kullanıyorum. İlk kez senden duydum. Ben CS:GO gibi bir oyunda bile kaç defa rtx 2080 geldiğini gördüm. Genelde gtx 1060 geliyor. Ücretlide de aynı ücretsizde de aynıydı. Bu tamamen sistemin yoğunluğuna ve oyuna bağlı. Apex üzerinde durmamın sebebi bunun apexde olduğunu söylemendi. Gördüğün gibi premiumda da rtx 2080 gelebiliyor.
@mac Hocam mesele zaten oyunları rtx açmak değil. Elbette bu donanımlar yıl geçtikçe performanslarını kaybediyorlar. Güncellemeye ihtiyaç var. Ancak bunlar da zaman alır. Nvidia daha kendi sunucularını yeni donanımlarla yükseltiyor ki kendi sunucularını tazelemeden Alliance ortaklarına bunları göndereceğini zannetmiyorum. Şu anda sadece bizde değil hiçbir Alliance ortağında yeni donanımlar yok. O yüzden bilip bilmeden bizde niye rtx 3080-4080 yok diye kullanıcılarla dolu yorumlar. Halbuki araştırsalar bunun sadece bizde değil hiçbir Alliance ortağında daha olmadığını görebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 30 Mart 2023; 20:13:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazdım yazdım sildim.. Tamamdır hocam sen haklısın
-
Capcom ile ne zaman anlaşma yaparlar acaba? Sırf Resident Evil 4 oynamak için Macbook'u satıp PC alacağım az kaldı.
-
Turkcell çalışanı gelmiş rezilliklerini aklamaya çalışıyor halen
Xcloud geldiği an yüzünüze bakan kalmayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç xcloud kullandınız mı? Xcloud, Geforce Now ile kıyaslanamayacak kadar kötü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkeye gelmedi henüz, vpn üzerinden gecikme oluyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@David Attenborough. Kimsenin Turkcell için çalıştığı yok. Burda doğrusuyla yanlışıyla eleştirelim. Burda insanları sen Turkcell'e çalışıyorsun diye yaftalamak kolay. Bir konu hakkında araştırma yapıp yazmak zor malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 30 Mart 2023; 21:8:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Perşembe GFN güncellemesi
Bu hafta gelen oyunlar :
9 Years of Shadows (New release on Steam)
Terra Nil (New release on Steam, March 28)
Gripper (New release on Steam, March 29)
Smalland: Survive the Wilds (New release on Steam, March 29)
DREDGE (New release on Steam, March 30)
Ravenbound (New release on Steam, March 30)
The Great War: Western Front (New release on Steam, March 30)
Troublemaker (New release on Steam, March 31)
Have a Nice Death (Steam)
Tower of Fantasy (Steam)
Tunche (Free on Epic Games Store)
Nisan ayında gelecekler :
Meet Your Maker (New release on Steam, April 4)
Road 96: Mile 0 (New release on Steam, April 4)
TerraScape (New release on Steam, April 5)
Curse of the Sea Rats (New release on Steam, April 6)
Ravenswatch (New release on Steam, April 6)
Supplice (New release on Steam, April 6)
DE-EXIT – Eternal Matters (New release on Steam, April 14)
Survival: Fountain of Youth (New release on Steam, April 19)
Tin Hearts (New release on Steam, April 20)
Dead Island 2 (New Release on Epic Games Store, April 21)
Afterimage (New release on Steam, April 25)
Roots of Pacha (New release on Steam, April 25)
Bramble: The Mountain King (New release on Steam, April 27)
11-11 Memories Retold (Steam)
canVERSE (Steam)
Teardown (Steam)
Get Even (Steam)
Little Nightmares (Steam)
Little Nightmares II (Steam)
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (Steam)
The Dark Pictures Anthology: Little Hope (Steam)
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (Steam)
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me (Steam)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ets 2 oynuyorum sadece ancak hiç memnun değilim turcell superonline ve gameplustan yazık bu millete
-
-
Elden Ring?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 31 Mart 2023; 13:21:11 > -
Bence o da gelir, yapımcısı ile anlaşmışlar gibi görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X