< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (440. sayfa)
-
-
Anladım, bu iki oyun da bende yok...FPS (first person shooter) sevmediğim için :)
Bu arada AC Mirage ve Diablo IV'de oyun içi FPS (kare hızı) dikkatimi çekti. Normalde Türkiye sunucusu GFN'de max 60Fps vermesi gerekmiyor muydu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 15 Mart 2024; 20:55:24 > -
Benim global pingim 12 13 iken dun aksam 35 40 arasi gezdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geforce Now gibi hizmetler UDP bağlantısı ile tamponsuz çalıştığı için kullanıcı deneyimi çok şeyden etkileniyor. İnterneti yönlendiren santral, mesafe ve hatta hava durumu bile packet loss yapabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hava durumu sebepli olabilir, demek istediğinizi anladım ancak. Normalde iyi olup birden bire böyle bir deneyim yaşıyorum, toplam 4 aydır ilk kez böyle ve geçmek bilmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 gündür ac odyssey dahil hiçbir ubisoft oyununa girilmiyor hala para iadesini geçtim sorunla alakalı muhatap bile bulamıyoruz şaka gibi :)
-
-
Beyler bu Allahın belası uygulamada sürekli oyunun ortasında oyunu donup donduktan sonra tekrar açmayı denediğinizde önceki oturumunuz sonlandırılıyor diye saatlerce oyunu başlamayan var mı benim gibi?
-
aynı şeyi defalarca denedim hocam gfn uygulamasını silip geri bile yükledim maalesef sorun çözülmüş değil
-
yaşadığım problemi anlatabilmek için ekran görüntüsü paylaşıyorum denemediğim şey kalmadı nasıl çözebileceğimi bilmiyorum
-
Ubisoft launcher masaustune indirip oradan bir deneyin. Bence hesapla alakali bir sorun var
ubisoft launcher yine cloud şeklinde açacak mı peki oyunu? kullandığım bilgisayara oyunu indirme imkanım yok inse de sistem kaldırmaz zaten :)
-
Cloud degil. Yerel olarak acar.
-
telefon üzerinden de denedim maalesef yine açılmıyor
-
11 ay +1 aylık satılık üyelik kodum var. 2000 TL. Kullanmayacağım için satıyorum. İlgilisine.
-
1200 vereyim
-
1900 olur.
-
1700 tl kendi sitesinde
-
ac odyssey sorunum için gameplus'a mail attım adamlar gidin nvidia forumunda başlık açın deyip beni başlarından savdılar resmen :) en son pes ettim game pass üzerinden control oyununu oynayayım dedim onda da oyun başlar başlamaz şöyle bir hata alıyorum ve oyun çöküyor :) oyun oynamak haram oldu galiba..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X