Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (457. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.126
Cevap
192
Favori
558.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kablolu bağlantı kurun.

ve hattınızda yüksek bufferbload olmasın. Bunun için çokça yazı var.

Gerekirse sqm/qos yapabilen Wi-Fi ax router/modem satın alın.

• generateDon kullanıcısına yanıt
    Kablolu bağlıyorum zaten, modem Tv nin yanında, mesela, iPhone, MacBook, Windows laptop, android tablet hiç birinde sıkıntı yok ama android Tv box larda sorun.
    Bu sadece benle ilgili değil, Reddit e bakarsınız yüzlerce şikayet var aynı sorun, Google Play GeForce now uygulama altında ki yorumlara bakarsanız aynı sorunu paylaşan bir sürü kişi var, şikayet var a bakın aynı sorun dan birsürü şikayet var.
    Dünya geneli, Tv boxlarla ilgili yani. Sadece kendi evimde değil, başka arkadaşlarda başka başka cihazlarla denedik.
    Bende Superonline var, Telekom ve turknet üzerinden bile denedik. Hatta hatta, Tv box ın kendi etherneti yeterli olmayabilir diye Homatics e USB üzerinden harici gigabit ethernet taktık onu bile denedik. Ama sonuç olumsuz, bazen 25-30 dk lara kadar oynabiliyor canı isterse ana sonuçta donuyor kalıyor. Siz bu sorunu yaşamadı iseniz ne mutlu. Wzone olan bir arkadaşım var, yarın ona deneticem, sorunsuz çalışırsa wzone kullanırız.

Birde dediğiniz gibi, sqm/qos destekli router alsam Superonline ile kullanabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 5 Ocak 2025; 22:28:41 >

• Mixenon kullanıcısına yanıt

Hala geçerli mi bilmiyorum. GFN icin Nvidia Shield box en iyisi diyorlardi.

• Mixenon kullanıcısına yanıt

ben de superonlıne kullanıyorum.

yakın zamanda ax wifi 6 destekli modem geldi (ayrıca router ciahazım da var). sizdeki modem eski nesil ise değişim talebinde bulunabilirsiniz.

• FPS oyunlarında koşarken grafiklerin çamurlaşması çok can sıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.