o da güzel ama elin değmişken şunu densene gdn de olan ama senin hesabında olamayan arkadaşın hesabında olan bir oyun için steam girip gfnde olmaayn oyunu açmaya denesene :) |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (456. sayfa)
-
-
bu kimsenin dikkatini çekemdi mi
çalışırsa muazzam olur
-
Oyun gfn listesinde yoksa satın alınmış bile listede görünmediği için açılmıyor. Ipadde elden ring ve gow oynamayı hayal edipte olmadığını görünce baya hayalkırıklığı yaşamıştım
-
Bodycam benim hesabımda yoktu, arkadaşta var. Aile hesabında da gözüküyor haliyle. GeForce nowda satın almış olarak işaretleyi tıklayıp hesapta varmış gibi gösterdim.(senkronize seçeneğide var ama kendim satın almadığım için otomatik varmış gibi göstermiyor anladığım kadarıyla). Oyna dedim ve girdi hocam 😂 -
Evet hocam bende bu şekilde oynayabiliyorum -
Sorduğunuz bu değil miydi hocam ? -
Hocam ben zaten oynuyorum da bir arkadaş yazmıştı oynanabiliyor mu diye ona istinaden yazmıştım -
Geforce now bu sefer olmuş 4080 li versiyondan çok memnun kaldım -
Ultimate paketten yeni performans testleri, son çıkan teknolojiler en yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde çalıştırılıyor.
BUSTERR.TRyoutubeAlan Wake 2 on Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?v=dJJVHnHeGVcBUSTERR.TRyoutubeStalker 2 on Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?v=F97A9exM0iU -
Buyurun bu oyunu da hiç oynamamıştım ama sizin için test amaçlı çektim. BUSTERR.TRyoutubeCounter Strike 2 on Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?v=_6WULl3feK8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 1 Ocak 2025; 23:39:25 >
-
Kontrolcü gecikmesi için bir şey yapamıyoruz değil mi, illa bağlantının düzgün olması gerekiyor galiba.
Seyahate giderken yanımda gamepad götürmeye başladım, bu açıdan çok güzel oluyor, ama otellerden falan bağlanırken özellikle yarış oyunlarında kıl edici şekilde gecikme yaşıyorum.
-
Video için teşekkürler. Tuş tepkimesi olarak bir gecikme yaşadınız mı bu video çekilirken? Yoksa her şey olması gerektiği gibi miydi?
-
Hayır yaşamadım bence normaldi ama ben profesyonel rekabetçi değilim standartlarım sizinki kadar yüksek olmayabilir 😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 2 Ocak 2025; 17:27:9 > -
Estağfurullah hocam bizler de profesyonel değiliz
-
Gfn ultimate te ilk oyunumuz bitmiştir😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 3 Ocak 2025; 13:39:54 > -
Arkadaşlar bir kaç android box ta denedim GeForce now, ekran donup kalıyor, arkada ses devam ediyor.
Bilgisayar olmadan akıllı olmayan led Tv üzerinden nasıl GeForce now kullanırız? Başka çözüm var mı? -
Cihazınız ve android surumu nedir
-
Dreamstar Nova, Android 12 de. Ayrıca mibox, NeXT start, Hako ve mecool cihazlarda da denedim Android 11 ve 12 de çevremde arkadaşlarımda sonuç aynı GeForce Now sağlıklı çalışmıyor. Oyun açılıyor 3-5 dk oynanıyor, bazen bu süre 10-15 dk ya uzayabiliyor, görüntü donuyor. Arka planda oyun devam ediyor ses devam ediyor. Farklı oyunlarla, farklı cihazlarla, farklı internet sağlayacılarla, hepsini denedim sonuç aynı.
Evdeki hızım 500mbit, ethetnet üzerinden deniyorum wifi değil, GeForce now uygulamadaki testte bütün değerler mükemmel gözüküyor. Ama sonuç aynı.
Zaten google playdaki, GeForce now uygulamasının Altındaki yorumları okursanız bir çok kişinin aynı sorunu yaşadığını görebilirsiniz?
Ayrıca Reddit te de bir çok konu var bu durumla ilgi.
Bende mini PC dışında Tv den GeForce now nasıl kullanırım onu araştırıyorum burda belki öneri yapacak arkadaşlar olur.
-
Nova var, nova da wzone da sei robotics üretimi, nova da işlemci 1 tık daha iyi, gpu aynı, sizde çalışıyorsa bende de çslışması lazım ama sonuç alamıyorum. Sadece bendeki cihaz değil farklı şartlarda Homatics dahil bir çok android cihaz denedim, arkadaşlara denettim sonuç aynı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X