ben cs rekabetçi giriyorum hocam sürekli ve leş gibi bir hizmet sunuluyor. çatışma esnasında fps birden düşüyor ping aniden çıkıyor. oyun zehir oluyor. |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (454. sayfa)
-
-
Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bu konuda sürekli bu sistemi öven forum arkadaşlarımız var ben iyi niyetlerinden şüphe etmemek istiyorum. Bu sebeple diyorum ki ekran videosu alınıp konulsun buraya. He denirse "biz seni memnun etmek zorunda mıyız" elbette bir şey diyemem kimseye zorla video ekle diyemeyiz elbette. Yalnız benim için iki kıstas var hocam bu hizmet ile ilgili. Birincisi görsel şölenin bol olduğu sahnelerdeki performansını ekran videosu olarak görmek isterim. İkincisi ise rekabetçi oyunlardaki performansını görmek isterim. İşte o zaman hizmetin kalitesini anlayabilmiş oluruz. Özetle niyetimiz sistemi anlamak.
-
Valla ben sistemi gömdüğüm de oldu, övdüğüm de. Doğrusu bu aralar Ultimate'ten memnunum, Premium aboneliğin sistemleri artık yetersiz geliyor, hdd'li makinelerin denk gelmesi, grafiklerin / dokuların geç yüklenmesi vs. can sıkıyordu.
Bu hafta bir kaç oyunun videosunu çekerim diye planlıyordum zaten...Cyberpunk 2077, Indiana Jones ve birkaç oyun daha test edebilirim (normalde FPS sevmiyorum bu arada, BF ve CS hiç oynamadım).
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eklersen eğer izleriz hocam. Sağolasın.
-
Bende genel olarak ultimate servisinden memnunum call of duty ve Indiana Jones deneme fırsatım oldu
Bende aynı oyunları denedim
İndi yi hala oynuyorum 😁
Turkcell'den aradılar begendinizmi diye 😂
Sen ne dedin
Fiyat hariç memnun olduğumu söyledim
Süpersin Hocam çok güzel konuşmuşsun bizim hesabı kuzeni aldığı için şu anda maddi bir derdim yok ama gerçekten yüksek bir rakam ama performans görsellik yani 4080'i kullanımı çok iyi bence bir de 4K monitörde görmek isterdim
Ultimate yurtdisindan alip kullaniyordum. Mükemmeldi. Türkiye ve yurtdisi ikisini de denemiş olan var mı? Bir fark yoksa alayım diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rez
-
Ben Ultimate te şöyle bir sıkıntı yaşıyorum ilk açtığım zaman bir 10 15 dakika sık sık takılmalar oluyor Ben bunu kendi internetime bağlıyorum 50 megabit olduğu için Ama daha sonra düzeliyor bir sıkıntı yaşamıyorum varmı başına gelen arkadaşlar
Bende bazen ilk açılışta oyun menüsü gelmesi normalden uzun sürebiliyor, bu durumda programdan çıkıp tekrar bağlanıyorum oyuna, sorun düzeliyor.
Bağlantı hızım 1000Mbps benim, üst katta ortalama 100Mbps hız ile rahat oynayabiliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam deneme amaçlı cs 2 oyunu açtım. Ping değeri ortalama 50 ms değerlerinde dolaştı. Oyundaki diğer kişilerinde değerleri öyle ahım şahım düşük değildi. Güzelde maçlar çıktı. Bu ping değeri iyi bir değer miydi sizce durumla alakalı bir ekstra bilgim olmadığı için soruyorum.
-
Ultimate paketten video çektim isteyen birkaç arkadaş vardı. Mac Mini M4 cihaz 120Hz tv'ye bağlı VRR aktif. Geforce Now kendi kaydından alınca sağ üstteki istatistikleri göstermiyor o yüzden cihazın kendi ekran kaydından aldım o yüzden ses yok ama performans ve görüntü hakkında fikir verir. İnternet 500 mbit ve ethernet kablosuyla bağlı, görüntü harika. Arka planda upload vardı normalde ping 8-10 arası geziyor. İki oyunda da Path Tracing ve grafik ayarları en sonda. BUSTERR.TRyoutubeCyberpunk 2077 on Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?v=j1oMMr3aaRgBUSTERR.TRyoutubeIndiana Jones on Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?v=-NTb8TDgTo8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 29 Aralık 2024; 1:19:31 >
-
Görüntüler harika, paylaşım için teşekkürler.
Ultimate pakette başka birkaç oyun performans testi daha çektim. BUSTERR.TRyoutubeBlack Myth Wukong on Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?si=QJqxH_eZccE4In1c&v=hyojjK2uhaE&feature=youtu.beBUSTERR.TRyoutubeForza Horizon 5 on Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?si=ebneIRaFKhAJpvrF&v=AJ6GwrpdN8w&feature=youtu.beBUSTERR.TRyoutubeWitcher 3 on Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?v=OBk2ZPoAg5o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 29 Aralık 2024; 10:12:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Herkese merhaba , İnternet hızım 50mbps wifi üzerinden aldığım ise 45-46 arası. GeForce nowda paket kaybı yaşıyorum arkadaşlar , 5ghz üzerinden bağlıyım, modemim ASUS DSL-ax82u wifi üzerinden kablolu gibi bağlantı veriyor neredeyse. Çözüm olarak ne yapabilirim önerisi olan var mıdır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Witcher 3'e Steam'den bağlanırdık, şimdi sadece Epic'ten bağlantı seçeneği kalmış. Yennerfer ile bitirmiştim ana hikayeyi, şimdi Triss ile DLC dahil bitirmek istiyorum, mecbur Epic'ten satın alacağım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 29 Aralık 2024; 14:49:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X