< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (453. sayfa)
-
-
Merhaba hocam
Size itimatsızlık olarak algılamayın, yalnız bu mesajınızda bahsettiğiniz hususlar ile ilgili bir ekran videosu eklerseniz çok daha iyi anlayabiliriz. Ekipmanlarınızın marka modelini yazın örneğin, pinginizi gösterin mesela, oyunu oynayın biraz. İzleyelim. Birkaç dakikalık bir video yeterli olacaktır. Görsel şölen olan bir sahnede çekerseniz daha iyi olur hocam hatta. Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Aralık 2024; 17:38:7 > -
Hocam en az 4 ramli, mümkünse Wi-Fi 6 değilse wifi5 de işi görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, GeForce now için İndiana jones u nerden satın aldınız en uygun fiyatlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
xbox game pass üyelik al bedava kullan
-
Xbox game pass GeForce now da hangi cihazlarda kullanabilirim?
Arkadaşlar gamepass ultimate var, GeForce now var, gamepass oyunları GeForce now da nasıl oynanır? Android Tv box uygulamasından?
PC de, lenovo legion go, rog ally de vs. geforce now senkronizasyonunu sağladıktan sonra xbox game pass taki oyunları oynayabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 20 Aralık 2024; 6:47:39 > -
Ps5 ı satıp 4k monitör alma fikri çık aklımdan 🤯
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hafta sonu müsait bir vakitte Cyberpunk veya Indiana’dan video çekerim inş.
Android tvlerde gfn magazadan indirilebiliyor. Fakat bazi kisitlamalara tabi sanirim cunku xh9077 ile 1080p 60hz den otesini acamadim ayarlardan pcde boyle bir kisitlama yok mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android t v değilde, Nova Android tv box tan oynamaya çalışıyorum ama geforce now sıkıntılı, 3-5 dk oynanıyor sonra ekran donup kalıyor, arka planda ses devam ediyor.
-
sa arkadaşlar bu sistemde sony oyunları bulunuyor mu the last of us part 1i yakın zamanda bitirdim aşırı keyif aldım 2.oyun için kendi sistemime güvenmiyorum . geliyor mu yeni çıkan oyunlar veya var mı şuanda sony pc oyunları
-
hangi ekran kartı geldiğini kaldırıp her şeye rtx yazdılar ama yemin ederim milleti kandırıyorlar. hala bombok ekran kartları geliyor. hayvan gibi ping ve paket kaybı var. görüntü leş gibi. haram zehir zıkkım olsun hepsine.
-
Cs go testi daha iyi olur hocam rekabetçi denerseniz özellikle çok güzel olur
-
Selamun aleyküm arkadaşlar. turkcell superonline kullanıyorum. en uygun nerden bulabilirim gfn üyeliği?
-
Cs Go oynamıyorum hocam. Önceki mesajınızda görsel şölen olan bir sahne demiştiniz Cs Go bildiğim kadarıyla öyle bir oyun da değil :)
Csgo rekabetçi bir oyun hocam. Rekabetçi oyunlarda bu tarz hizmetlerin kalitesi daha net anlaşılır. Görsel şölen olan sahne de atın, mümkün ise csgo dan da sahne atın. Karşılaştıralım bakalım bizler de nedir hizmetin durumu, kalitesi
-
infogame @ gameplus.com.tr
-
Teşekkürler kendi kendine düzeldi 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X