Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.172
Cevap
193
Favori
562.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tek şey aylık para ve internet olmayacak maalesef sektörün bu yönde ilerlemesi ile oyun fiyatlarının artması kaçınılmaz olacak suanki fiyatlardan iki katına kadar odeme yapabiliriz sonuçta bu servislerin bir maliyeti var ve sürekli çalışan bir sistem bunun getireceği yük fakan filan derken valla bilmiyorum neler olacak ve Nvidia gibi bir ekran kartı ureticisi bu sistem ile kendi satışlarını bitirecek bir işe nasıl bir cozum yaratacak onuda bilmiyoruz illaki tüketiciden birşey alacaklar seve seve

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    suan daki geforce now 1060 ustunu oldurmuyor (duruma gore)

single oynyyan adam geforcenow secer ama online hardcore oynuyan adam geforce now secmez

su adnki cozunurluk szaten rtx 2060 ve ustunude oldurmuyor cunku onlarda 1440 p var :)
    geforce nowda 1080 p ustu yok

stadia da full amd sistem cıkacak

kapısmanın yonu degişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Bende böyle bir video hazırladım. Euro Truck Simulator 2 oynadım. Siz de diğer oyunları bu şekilde yaparak oynayabilirsiniz
    Ooo yutubir da aramizdaymis videolarini bayadir izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüketicinin yararına olsunda ister kendi bacağına sıksınlar ister kapışsınlar..

• akyurt kullanıcısına yanıt
    İşte o tepismenin cezası bize kesilmesin ben olayın o tarafindayim yoksa Stream sistem çok iyi birşey alırım ps now ve geforce now ikisinde de akarim tek gereken bir tane PC o kadar ama fiyatlar fiyatlar fiyatlar tek sorun fiyatlar yoksa ben 720 de bile oynarım ki bazı kesim 4k dan aşağısını çöp olarak görüyor 4k dan hariç herşey çöp rezil falan filan onlara gelmez bu sistem onlar takılsın milyarlık sistemlerinde

o tepisme bize kesilecek kacarı yok ama bizden fazla darbeyi indi oyun geliştirenler ve mobile oyun geliştirinler alacak
  • İndie için birşey diyemem ama mobile hiç birşey olmaz mobil oyunculuk bambaşka bir seviyede şuan oynanış tarzı hemen gir 1 el at cik tarzından olduğu için bu Stream servisler pek etkilemez mobili kaldiki mobilde gamepade ihtiyaç duymuyrsun ama Stream de kalvye mouse ya da gamepad şart onuda yanında gezdiremeyecegin için

• Geforce Now'ı bugün 2 saat kadar denedim ve söylemeliyim ki bu kadar akıcı ve stabil olmasını hayal dahi etmemiştim. Stadia'nın sorunlu çıkışı zaten ağızda iyi bir tat bırakmamışken Geforce Now müthiş bir çıkış yaptı. Arkham Knight ile yaptığım deneme de 50 mbps wifi ve 25 mbps mobil veri ile iki ayrı seansta denedim. Her ikisinde de oldukça akıcı deneyim yaşadım ve gecikme birkaç an hariç olmadı. Wifi zaten stabil olduğundan oldukça iyiydi. Çözünürlük yer yer 480'e kadar düşse de genel olarak 720p de oynadım ki düşmesinin sebebini de zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla seçeneğini açık bırakmam olarak gördüm. 50 mbps wifi ile 1 saatlik oynamam da yaklaşık 1.8 gb kota yemişti. Bahsettiğim zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla seçeneğini kapatınca 25 mbps'lik mobil veri de hiçbir şekilde düşüş olmadan 720p de oynadım ve seans sonunda da yaklaşık 3 GB veri yediğini gördüm. Merak eden arkadaşların bilgisine.

Geforce Now harika bir çıkış yaptı ve bence gerçek manada bir sonraki jenerasyonun nasıl olacağını küçük de olsa hissettirdi. Umarım Nvidia fiyat politikası olarakta uygun bir şeyler yapar da oyun oynamak dediğimiz şeyin gerçek manada evrimleştiği o noktayı görebiliriz.

oyunculuk degil hocam oyun geliştirenler icin dedim
  • Bana mı öyle geliyor yoksa biraz bulanık mı görüntüler? World War Z oynayayım dedim bir bulanıklık var(Full hd Ayarlar full da). Kendim epic store hesabımla denedim cam gibi görüntü.
  • o herkesde oyle tam 1080 p veya 720 p deki goruntu olmuyor sıkıstırma oldugu icin tam o pyi vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 11 Şubat 2020; 20:51:49 >
  • 100mbit fiber ile denedim, destiny dota ve path of exile denedim 5ghz wifi macbookta ve telde ve şok oldum lag cok azdi, 1080p full ayarlarda oynadım, YouTube da 1080p 60fps video izler gibi grafikler valla yapmış Nvidia
    ara ara nadiren daralma çözünürlük düşüşü oluyor ama anlık hemen düzeliyor.

• Mobilde uygulamayı çalıştırabilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Gerçek mi hocam
    5mbps upload nerdeeee 2k upload nerde :Dwerşwkrt 500 kat nedir, gelişmişliktir :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Mobilde uygulamayı çalıştırabilen var mı?
    Mobilin dilini ingilizce yapıp deneyin
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Gerçek hocam. Sen ya da buradaki herkes deneyebilir. Steamde bir oyundayken arayüzden tarayıcıyı açın ve speedtest'e girip testi yapın. Her yapıldığında farklı bir sonuç çıkıyordu çünkü adamların interneti çok dalgalı. ~1090 mbps download = ~140 MB/s demek. Bu öyle bir hız ki PC'ye standart bir harddisk takılıysa bu hızda veri yazamaz. Dolayısıyla yazma hızı kapasitesi internetten daha yavaş olduğu için harddisk darboğaz yaptırıyor gibi komik bir durum oluşur.
  • epic den aldıgım oyunu deneyeyim dedim steamden acmaya calısıyo epic den acmasının bi yolu yokmu.
  • xyro kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sıkıntı var. Geçen verdiği farming simi oynayayım dedim ama direkt olarak steam e giriyor :/

• Hız testiniziwww.fast.com dan yapın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.