Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.126
Cevap
61
Favori
163.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf kartın gücünü denemek ve teknoloji test etmek için Fortnite denemenizi tavsiye ederim. Belki çoğu kişinin renkli diye oynamadığı bir oyun fakat Unreal Engine Lumen teknolojisi ile Pixar filmi gibi gözüküyor, denemenizi tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ;

RTX 3090 kullanan arkadaşlar var ise aranızda ; gpu-z den hot spot '' en sıcak nokta'' max oyunlarda ulaştıkları dereceleri yazabilirlermi ?

Teşekkürler.

Tam olarak sormak istediğim şu ;

Arkada gpu-z açık iken max güçte oyun oynar iken gpu % 100 çalışır iken; gpu-z max pick yaptığı sadece hot spot yanı en sıcak nokta sıcaklık değerinin max ısı değerini sormaktayım. Tabi fanların yüzde kaç devirle döndükleride önemli. kasa kapağının kapalı yada açık olduğu ayrıca ortam ısısında.

3090 Kullanan arkadaşalar; bir gpu-z ss si alıp ; buraya atmak çokmu zor ?NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 13 Aralık 2022; 20:33:50 >

• www.itopya.com
    ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060Ti OC Edition ARGB 8GB GDDR6X 192Bit Ekran Karti | ITOPYA
    https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3060ti-oc-edition-argb-8gb-gddr6x-192bit-ekran-karti_u20935

GDDR6X kullanan 3060 ti çıkmış ama fiyatı yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

3080ti (1980 mhz) soldaki resim rtx 4080 (2950 mhz ) sağdaki resim. 4080 gerçekten güçlü bir kart. kart çok rahat 3 ghz de çalışıyor. manuel fan ayarı ile max 63 dereceyi gördüm...

• djduke kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-rtx-40-serisi-ana-konu--153655610

Hayırlı olsun.

Burada olduğu gibi hakeza kendi ANA KONU'sunda da paylaşabilirsiniz.

• Selamlar şuan sistemde hiç ekran kartım yok işlemci üzerinde olan gpu ile arada dota oynuyorum ikinci el 3080ti alacağım izmirden biri ile anlaştık 10 Bine 1 yıl daha garantisi olan kartı almak mantıklı mı sistem 11700k işlemci ye sahip

• 2AF3R kullanıcısına yanıt

Hocam mining çıkması ise bulaşma derim

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Galaxında var fiyatı 10k hocam googledan aratıp bulabilirsiniz

• wolverine55 kullanıcısına yanıt

Oyun oynamak için aldığını söyledi uzun zamandır duruyormuş öyle. En güzeli test yapmak sanırım fiziksel olarak bir sorunu yok gibi. Markada gigabyte vision

• wolverine55 kullanıcısına yanıt

Baktım teknobiyotik ye varmış

• Tebrikler hocam, kart geldiği gibi bayrağı devralmışsın. Gerçekten bravo. 👏👏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 23 Aralık 2022; 1:40:42 >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

Hangi bayrağı, bu konudaki mi? Zira bu konuya yazıldığından dolayı kısaca bi' listeyi kontrol ettim ve sorgulama gereği hissettim.

Şu açıdan sorguluyorum; hem sadece 3DMark sonucuna göre liste oluşturmadık hem ilgili sonucun listeye göre değerleri düşük hem de gördüğüm kadarıyla daha önce bu konu içerisinde hiç paylaşımı olmamış? Hatta şu an da kendisi paylaşım yapmıyor konumda. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

İşin içerisinde RTX 3080 olduğundan dolayı pek tabii paylaşım yapılabilir lakin bayrak devralma tarafını 3DMark özelinde ve/veya farklı listeler mevcutsa oralarda değerlendirmek yerinde olacaktır.

Özellikle Dahili Bileşenler Bölümü'nde benim ve birkaç üyenin konusu haricinde doğru düzgün aktif olan konuda yok tabii orası da bambaşka bir mesele...

Haliyle paylaşım yapılacak, genel manada heyecan aktarılacak alanda kalmıyor böyle sonuçlarda...

• beyler bu DLSS 3 ile ilgili son durum nedir ? 3xxx serisi faydalanabilecek mi ?

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]videocardz.com
    NVIDIA GeForce RTX 3050 now available with full GA107 GPU and 15W lower power consumption - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3050-now-available-with-full-ga107-gpu-and-15w-lower-power-consumption

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.