Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.126
Cevap
61
Favori
163.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3050ti olan (yani pahalı olan laptop) ekran kartının işlemcisi daha güçlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

Bu yeni çıkacak kartın şu an piyasadaki 3060 ti lerden gddr6x dışında bariz bir üstünlüğü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 5 Kasım 2022; 18:0:26 >
  • oyun oynarken o anki fps gpu cpu sıcaklığı gibi değerleri gösteren programlar var

bir tane kurman istiyorum ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

• İ7 ,11. nesil işlemciyle Rtx 3070li excalibur kullanıyorum.

Geçen çıkan A Plague Tale Requiem oyununda 4k ve 2k çözünürlüklerde bir türlü stabil bir performans vermiyor,kasarak oynatıyor.

Bu oyunun sistem gereksinimi mi yüksek.1080 p de mi oynayayım?

• @snakefatih Yok.

@slmsmt MSi AB + RTSS (otomatik olarak içerisinde gelir ama gelmezse diye belirtmiş olalım).

• Arkadaşlar aşağıdaki sisteme sahibim.Ekran kartını yenilemeyi düsünüyorum 12gb rtx2060 ,rtx3050 veya rtx3060 darboğaz yaparmı ,birde Darbogaz dediğimiz şey egerki anlık takılmalara sebebiyet verecekse hiç girmeyim.Amd Rx serisine güvenemiyorum wattman vs sorun olur diye ne dersiniz çok oyun oynayan biri değilim mevcut ekran kartı yetiyor fakat Vrami ilerisi için düşük kalacak

Ryzen 2600
    4gb rx570
    2x8gb ram
    Msı b450 bazoka
    2x ssd
    500wt fsp psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 6 Kasım 2022; 10:32:26 >
  • Merhaba arkadaşlar aranız da win11 kullanıp da mw2 için yayınlalan hot fix kuran var mı ? 526.61 daha önce 516.94 kullanıyordum oyunu oynarken crash yemeye başladım sonra örendim ki hot fix yayınlanmış yükledim ama ekran kartının % kullanımı görev yöneticisin den yüksek gözüküyor dedim virüs girdi galiba format attım bu sefer direk 526.61 kurdum ama yine aynı gpu-z da %0-1 arası iken görev yöneticisin de %100 %99 felan çözemedim windows enson sürüm 22h2 tüm güncellemeleri yaptım ama fayda etmiyor çözemedim var mı başına gelen ?

NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]

• şubat kullanıcısına yanıt

Fiyatı uygun yakalandıktan sonra ileriye dönüklük açısından RTX 3060 12G olabilir.

Bu noktada F/P konusu büyük önem arz ediyor. İyi fiyatlı ürünler alındığı zaman yaşanacak belli ölçüde darboğazların pek önemi de kalmıyor.

RTX 3060 için recommended PSU değeri 550W. Elinizdeki PSU muhtemelen sıkıntı yaratmayacaktır ama bu kısma da yeri gelmişken değinmeden geçmeyelim.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Peki darboğaz olursa oyunda takılmalar olurmu yoksa sadece düşük fpsmi alırım.

• şubat kullanıcısına yanıt

NŞA düşük FPS alırsınız.

• Rtx 3060 360ti 3070 3070ti çoğu LHR versiyon. Bu oyunda LHR olmayan karta göre fark yaratır mı. LHR olması dezavantaj mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 6 Kasım 2022; 16:7:41 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt

Yaratmaz zira LHR ekinin gaming senaryolarıyla alakası yok.

• Alıntı

metni:
    AMD FSR 2.2 and NVIDIA DLSS 2.4 are coming to Forza Horizon 5

Alıntı

metni:
    Google Çeviri:
    Microsoft nihayet Forza Horizon 5'e geçici yükseltme teknolojileri ekliyor.
    Güncellenmiş Forza Horizon 5, 8 Kasım'da yayınlanacak. Bu yama, grafik seçeneklerinde bazı değişiklikler getirerek DirectX Raytracing API aracılığıyla daha yüksek kaliteli ışın izleme ekleyerek görüntü kalitesini iyileştirir. Yükseltme, iki ön ayar için geçerli olacak: Free Roam ve Races modellerinde oyuncular için gerçeğe yakın yansıma ekleyerek Ultra ve Extreme. Bu yama ayrıca Drivatar modu için yansımaları güncelleyecektir.
    Daha yüksek kaliteli ışın izleme, açıkça daha güçlü donanım gerektirecektir, ancak bu sorun, AMD ve NVIDIA'dan geçici yükseltme teknolojisi eklenerek çözüldü. FSR 2 şimdi DLSS 2 ile birlikte ekleniyor. İlginç olan, her iki uygulamanın da henüz hiçbir oyuna eklenmemiş FSR 2.2 dahil en son sürüm olması. Bu teknoloji tüm modern GPU'lar (AMD, NVIDIA ve Intel'den) tarafından desteklenirken DLSS 2.4 yalnızca NVIDIA RTX GPU'larla çalışır.
    Forza Horizon 5 zaten tüm modern grafik kartlarında sorunsuz çalıştığından, bazı oyuncular DLSS 2.4 güncellemesinin DLAA'yı da getireceğini bilmekten memnun olacaktır. DLSS'den daha yüksek çözünürlükte görüntü oluşturan bu teknoloji, ancak yapay zeka destekli kenar yumuşatma ekleyerek görüntü kalitesini yerel çözünürlüğe göre iyileştirir.
    Yama, bu Salı hem Microsoft Store'da hem de Steam'de yayınlanacak.

• asi3636 kullanıcısına yanıt

windows kaynaklı bir makalede okumuştum.

• NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]
    NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü]videocardz.com
    Colorful launches GeForce RTX 3070 Ti with GA102 GPU, same clocks but higher power - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/colorful-launches-geforce-rtx-3070-ti-with-ga102-gpu-same-clocks-but-higher-power

RTX 3070 Ti için halen neyin çabası bu demeden geçmeyeyim ama sonuçta gündeme gelmesi itibariyle paylaşıyorum.

Çok yüksek ihtimalle elde kalan birçok malzeme değerlendirilmeye devam ediliyor.

• asi3636 kullanıcısına yanıt

yeni gelen güncelleme ile bu sorun çözüldü eski sürümde dvm.exe'nin yüksek kullanımı ile ilgili nvidia foruma konu açılmıştı driverdan kaynaklanan problem vardı geçici çözüm olarak windows donanım hızlandırma ayarının devre dışı bırakılması tavsiye ediliyordu 16 kasımda gelen güncelleme ile sorun çözülmüş olması lazım sürüm notlarında sorunun fixlendiği yazıldı.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Geri aktif edeyim mi windows grafik hızlandırmayı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zota 3090 trinity oc ile aranıza katılmış bulunmaktayım. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] 

• Selam dostlar sistemimdeki ekran kartımı değiştirmek istiyorum , 30 serisinde şu an en avantajlı kart hangisidir ? 3060 gözüme çarptı ama birçok model ve Ti serileri var . 3x 2x fanlı olanlar var.

Yayında açıyorum , oyunda oynuyorum . Mevcut ekran kartım 1070, yeterli geliyordu ama artık eskimeye başladı . Fiyatlar uygunken değişeyim diyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 22 Kasım 2022; 15:5:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.